ErvaringenSite

  Ervaringen DrDetoxBox

  Voel je je de laatste tijd niet zo energiek of heb je last van je stoelgang? Dan is een detox misschien juist net wat je nodig hebt! Aan de hand van gezonde drankjes en juices ga je een aantal dagen detoxen, dat zorgt ervoor dat je gifstoffen sneller het lichaam verlaten, je afvalt, je je immuunsysteem verbetert, je krijgt meer energie, werkt preventief tegen chronische ziektes, je gaat vroegtijdige veroudering tegen, je verbetert je levenskwaliteit, je huis en je mentale en emotionele helderheid. Dat zorgt ervoor dat je terug balans brengt in je lichaam. Een bedrijf die detoxkuren aanbiedt is DrDetoxBox.

  Over DrDetoxBox

  DrDetoxBox werd opgericht om iedereen een gezond en gelukkig leven te bieden. Met DrDetoxBox versterk je immers de natuurlijk ontgiftingsprocessen van het lichaam en dat heeft niet alleen effect op je lichaam maar ook op je geest. Mensen die deelnemen aan een detox geven aan dat ze meer zelfvertrouwen krijgen, energieker zijn en minder moeite hebben om verleidingen of verslavingen zoals alcohol, koffie, suiker, …te weerstaan. Het kan zijn dat je tijdens een detoxkuur toch behoefte hebt aan eten, DrDetoxBox raadt dan aan om een licht verteerbare maaltijd te eten zoals soep.


  Een detox van 3 dagen, hoe doe je dat?

  Diensten van DrDetoxBox

  Bij DrDetoxBox kan je detox kuren bestellen voor 3, 5 of 7 dagen. De kuur bestaat uit verschillende flesjes sapjes en gezonde shots. Bij de box van 3 dagen krijg je 27 flesjes, bij 5 dagen 45 flesjes en bij 7 dagen 63 flesjes. Je moet dus 9 flesjes per dag consumeren. De sapjes zijn onder andere kokosnootwater, komkommer appel en spinazie, appel, worden en mango, … De shots zijn onder andere Kurkuma, Gember en Granaatappel. Alle sapjes worden verwerkt via het High Pressure Process. Aan de hand van dit proces kunnen de sapjes en shots veel langer bewaard worden, tot wel 21 dagen, zonder dat er conserveermiddelen aan werden toegevoegd. Je kan de drankjes ook invriezen zodat je ze nog langer kan bewaren.

  Wanneer krijg ik mijn bestelling?

  Bij DrDetoxBox krijg je je bestelling thuis geleverd zonder daarvoor verzendkosten te moeten betalen. Als je je bestelling voor 16 uur doorgeeft dan krijg je die meestal de volgende dag al in huis zodat je meteen kan starten met je kuur.

  Vragen of klachten voor DrDetoxBox

  Ben je nog niet helemaal overtuigd van een detox kuur en heb je nog wat vragen voor de mensen van DrDetoxBox? Dan vind je op de website alle informatie over hoe je ze kan bereiken. Je kan ze een e-mail sturen of een bericht op WhatsApp. Je kan ze ook bellen of een brief sturen.

  Schrijf ook een review!

  Wil je ook laten weten wat je van dit bedrijf vindt? Laat dan zeker een reactie achter op deze pagina! Jij weet toch ook graag wat anderen vinden van een bedrijf?
  Op ErvaringenSite vind je nog honderden bedrijven zodat je nooit meer zonder advies een aankoop hoeft te doen.

  DrDetoxBox
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over DrDetoxBox

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is DrDetoxBox een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over DrDetoxBox. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is DrDetoxBox actief?

  DrDetoxBox is vooral actief in de categorie Dieet & Gezond en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Afvallen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van DrDetoxBox gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.