ErvaringenSite

  Ervaringen Ecom Medics

  Ben je op zoek naar een bedrijf dat voedingssupplementen en verzorgingsproducten verkoopt? Neem dan gerust eens een kijkje bij het aanbod van Ecom Medics. Of ben je al vertrouwd met de producten en diensten van deze onderneming? In dat geval zouden we het erg op prijs stellen als je ons enkele minuten van je kostbare tijd zou willen gunnen om op deze pagina een informatieve review over jouw persoonlijke ervaring te schrijven. Zo kun je andere potentiële klanten helpen beslissen of het voor hen al dan niet de moeite waard is een bestelling bij deze onderneming te plaatsen. Het maakt overigens helemaal niet uit of deze ervaring positief of negatief was, want op deze pagina worden alle reviews sowieso gepubliceerd.

  Over Ecom Medics

  Ecom Medics is een Nederlands bedrijf waarvan het hoofdkantoor in Deventer in de provincie Overijssel is gevestigd en dat een breed scala aan voedingssupplementen en verzorgingsproducten verkoopt. Hierbij ligt de nadruk op afslankings- en anti-aging producten. Deze onderneming werkt samen met partners die samen met hen hun producten tot een nog groter succes willen maken. Hierbij gaat de voorkeur uit naar apotheken, groothandels, drogisterijen en bedrijven in de schoonheids- en gezondheidssector. Ecom Medics zou zijn producten tegen scherpe distributeurprijzen en met minimale bestelhoeveelheden kunnen aanbieden. Hiervoor zouden ze bereid zijn om samen met hun partners regionaal te adverteren, zodat de partner in kwestie extra visibiliteit krijgt. De webshop van Ecom Medics beschikt over het label WebwinkelKeur.

  6 Mogelijke Gevaren van het Koolhydraatarm Dieet + 3 Instinkers

  Producten en diensten van Ecom Medics

  Op de website van Ecom Medics kun je ervoor kiezen om op een van de voorgestelde categorieën te klikken, waaronder Afslanken, Anti-Aging en Nieuws. Vervolgens krijg je een overzicht van de producten in deze categorie. Wanneer je op een van deze producten klikt, wordt er meer informatie weergegeven volgens beschrijving, extra informatie en beoordelingen. Ook de inhoud en de ingrediënten van het product in kwestie worden hierbij toegelicht. Daarnaast worden er ook gerelateerde producten voorgesteld. Via de website kun je je ook inschrijven op de nieuwsbrief van Ecom Medics, of klikken op een van de socialmedia-icoontjes van dit bedrijf. Heb je een vraag voor het team van deze onderneming? Dan kun je de klantenservice telefonisch of via het contactformulier bereiken.

  Complimenten, klachten en tips voor Ecom Medics

  Heb je ooit al voor jezelf, je partner of iemand anders één of meerdere producten bij Ecom Medics besteld? Dan is dit jouw kans om een bondige review van jouw persoonlijke ervaring met dit bedrijf te schrijven. Op deze informatie kun je informatie ingeven die bijzonder waardevol kan zijn voor andere potentiële klanten van dit bedrijf. Zo kun je hen bijvoorbeeld laten weten hoe je de online bestel- en betaalprocedure hebt ervaren, wat de leveringstermijn was, of je tevreden bent over de kwaliteit en doeltreffendheid van de producten en of de klantenservice vlot bereikbaar is als je vragen of opmerkingen hebt. Wij zijn alvast razend benieuwd naar jouw uniek verslag! Wil je graag weten wat mensen zoal over hun ervaring met andere bedrijven schrijven? Op deze pagina kom je het allemaal te weten!

  Ecom Medics
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Ecom Medics

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Ecom Medics een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Ecom Medics. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Ecom Medics actief?

  Ecom Medics is vooral actief in de categorie Dieet & Gezond en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Vitamines & Voedingssupplementen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Ecom Medics gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.