Ecom Medics

Alle reviews

Ecom Medics

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Fitnessmerken.nl merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Sport & Outdoor producten

Fitnessmerken.nl

0 reviews

Gezond en fit zijn is voor bijna iedereen belangrijk. Hoe fitter je bent, hoe langer je doorgaans leeft! Er zijn verschillende manieren om fit te w...

Body & Fit merklogo voor beoordelingen van dieet- en gezondheidsproducten

Body & Fit

0 reviews

Body & Fit is een webshop voor fitness supplementen, sportvoeding, kleding en alles wat met gezond eten en fitness te maken heeft. Zij zitten d...

Vitaminesperpost.nl merklogo voor beoordelingen van dieet- en gezondheidsproducten

Vitaminesperpost.nl

0 reviews

Het is bewezen: een gezond lichaam zorgt voor een gezonde en gelukkige geest. Maar soms kan het voorvallen je alles goed doet: diëten, sporten...

Jasper Alblas merklogo voor beoordelingen van dieet- en gezondheidsproducten

Jasper Alblas

0 reviews

Jasper Alblas is een Nederlandse man die je helpt bij afvallen. Dat doet hij door je recepten voor te schotelen waarin onbewerkt en koolhydraatarm ...

Ecom Medics

Ben je op zoek naar een bedrijf dat voedingssupplementen en verzorgingsproducten verkoopt? Neem dan gerust eens een kijkje bij het aanbod van Ecom Medics. Of ben je al vertrouwd met de producten en diensten van deze onderneming? In dat geval zouden we het erg op prijs stellen als je ons enkele minuten van je kostbare tijd zou willen gunnen om op deze pagina een informatieve review over jouw persoonlijke ervaring te schrijven. Zo kun je andere potentiële klanten helpen beslissen of het voor hen al dan niet de moeite waard is een bestelling bij deze onderneming te plaatsen. Het maakt overigens helemaal niet uit of deze ervaring positief of negatief was, want op deze pagina worden alle reviews sowieso gepubliceerd.

Over Ecom Medics
Ecom Medics is een Nederlands bedrijf waarvan het hoofdkantoor in Deventer in de provincie Overijssel is gevestigd en dat een breed scala aan voedingssupplementen en verzorgingsproducten verkoopt. Hierbij ligt de nadruk op afslankings- en anti-aging producten. Deze onderneming werkt samen met partners die samen met hen hun producten tot een nog groter succes willen maken. Hierbij gaat de voorkeur uit naar apotheken, groothandels, drogisterijen en bedrijven in de schoonheids- en gezondheidssector. Ecom Medics zou zijn producten tegen scherpe distributeurprijzen en met minimale bestelhoeveelheden kunnen aanbieden. Hiervoor zouden ze bereid zijn om samen met hun partners regionaal te adverteren, zodat de partner in kwestie extra visibiliteit krijgt. De webshop van Ecom Medics beschikt over het label WebwinkelKeur.

Producten en diensten van Ecom Medics
Op de website van Ecom Medics kun je ervoor kiezen om op een van de voorgestelde categorieën te klikken, waaronder Afslanken, Anti-Aging en Nieuws. Vervolgens krijg je een overzicht van de producten in deze categorie. Wanneer je op een van deze producten klikt, wordt er meer informatie weergegeven volgens beschrijving, extra informatie en beoordelingen. Ook de inhoud en de ingrediënten van het product in kwestie worden hierbij toegelicht. Daarnaast worden er ook gerelateerde producten voorgesteld. Via de website kun je je ook inschrijven op de nieuwsbrief van Ecom Medics, of klikken op een van de socialmedia-icoontjes van dit bedrijf. Heb je een vraag voor het team van deze onderneming? Dan kun je de klantenservice telefonisch of via het contactformulier bereiken.

Complimenten, klachten en tips voor Ecom Medics
Heb je ooit al voor jezelf, je partner of iemand anders één of meerdere producten bij Ecom Medics besteld? Dan is dit jouw kans om een bondige review van jouw persoonlijke ervaring met dit bedrijf te schrijven. Op deze informatie kun je informatie ingeven die bijzonder waardevol kan zijn voor andere potentiële klanten van dit bedrijf. Zo kun je hen bijvoorbeeld laten weten hoe je de online bestel- en betaalprocedure hebt ervaren, wat de leveringstermijn was, of je tevreden bent over de kwaliteit en doeltreffendheid van de producten en of de klantenservice vlot bereikbaar is als je vragen of opmerkingen hebt. Wij zijn alvast razend benieuwd naar jouw uniek verslag! Wil je graag weten wat mensen zoal over hun ervaring met andere bedrijven schrijven? Op deze pagina kom je het allemaal te weten!