ErvaringenSite

  Ervaringen Ekhart Yoga

  Heb jij er ook voor gekozen om online yoga-lessen te volgen bij EkhartYoga dan willen we je vragen om jouw ervaring met ons te delen. En, ben je nog aan het twijfelen of dit online platform de beste plek is om yoga en pilates te volgen. Lees dan snel verder om te zien wat anderen hierover zeggen en wat hun ervaring is.

  EkhartYoga is een online platform waar je yogalessen, meditatie-sessies en pilates kunt volgen bij een groot aantal leraren, en op verschillende niveaus.

  Het is lastig om aan de hand van een website in te schatten of een online platform jou de service en ervaring bied waar je naar op zoek bent. Door de ervaring van anderen te lezen kun je een beter beeld krijgen van de service en kwaliteit. Daarom willen we je vragen om jouw ervaring met ons te delen.

  Over Ekhart Yoga
  Ekhart Yoga is een online platform voor yoga en meditatie. Je kunt sinds 2012 terecht bij dit platform waar meer dan 40 leraren lesgeven in 25 yogastijlen. De naam Ekhart komt van Esther Ekhart die samen met haar echtgenoot Bas Paul in 2008 korte gratis yoga filmpjes maakte die ze op YouTube plaatsten. In die tijd was online yoga nog vrij onbekend, maar dat veranderde snel. Esther werd een van de meest bekeken leraren op het platform. Omdat de vraag zo groot was hebben ze in 2012 het platform EkhartYoga opgericht.

  Esther heeft vele jaren als therapeut gewerkt en heeft hierdoor een grote fascinatie voor de psyche van mensen. Esther geeft nog steeds lessen op het platform. Ze houdt het meeste van dynamische yoga-stijlen zoals Hatha en Vinyasa flow.

  Ondertussen zijn er veel meer leraren bij het platform actief, en ze hebben meer dan 1 miljoen leden, vrienden en volgers uit 152 landen over de hele wereld.

  Producten en diensten van Ekhart Yoga
  Bij Ekhart Yoga kun je lid worden om online yogalessen, meditatiesessies en pilates te volgen. Zodra je lid bent kun je op de website de lessen uitkiezend die bij jou passen. Kies je bijvoorbeeld voor een 45 minuten durende Vinyasa flow les, of heb je de laatste tijd last van je rug en wil je daarom een les die je specifiek daarbij helpt, het kan allemaal.

  Lessen zijn ingedeeld op niveau, stijl, lengte, leraar, en lichaamsspecifieke lessen. Je kunt bijvoorbeeld een les van 30 minuten volgen om de ‘Three legged dog’ aan te leren. Of wat dacht je van een flow yoga om ‘s ochtends goed van start te gaan.

  Naast lessen kun je op de website ook terecht voor complete cursussen die vaak een paar weken duren. Je kunt bijvoorbeeld in 6 weken de cursus voor beginners volgen zodat je leert wat de basisbewegingen zijn en hoe je die goed moet uitvoeren.

  Ervaringen, klachten en tips over Ekhart Yoga
  We zijn benieuwd hoe jij het ervaren hebt om lid te zijn van Ekhart Yoga. Vind (of vond) je het prettig om online de lessen te volgen en kun je het altijd makkelijk volgen. Bovendien vragen we ons af of de lessen afwisselend, vernieuwend en interessant zijn. Vertel ons wat jouw ervaring is zodat anderen een goed beeld krijgen van deze organisatie.

  Dit gebeurt er als je het heftige keto-dieet probeert

  Ekhart Yoga
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Ekhart Yoga

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Ekhart Yoga een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Ekhart Yoga. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Ekhart Yoga actief?

  Ekhart Yoga is vooral actief in de categorie Dieet & Gezond en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Fit(ness)

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Ekhart Yoga gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.