Ekhart Yoga

Alle reviews

Ekhart Yoga

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Fitnessmerken.nl merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Sport & Outdoor producten

Fitnessmerken.nl

0 reviews

Gezond en fit zijn is voor bijna iedereen belangrijk. Hoe fitter je bent, hoe langer je doorgaans leeft! Er zijn verschillende manieren om fit te w...

Body & Fit merklogo voor beoordelingen van dieet- en gezondheidsproducten

Body & Fit

0 reviews

Body & Fit is een webshop voor fitness supplementen, sportvoeding, kleding en alles wat met gezond eten en fitness te maken heeft. Zij zitten d...

Fitnessapparaat.nl merklogo voor beoordelingen van dieet- en gezondheidsproducten

Fitnessapparaat.nl

0 reviews

Zin om fit te worden? Dan ben je zeker niet alleen! Steeds meer Nederlanders en Belgen vinden hun weg naar een fitte levensstijl. Dat begint meesta...

Yoga International merklogo voor beoordelingen van dieet- en gezondheidsproducten

Yoga International

0 reviews

 Ben jij een echte yoga-fanaat of heb je interesse in yoga. Blijf dan lezen want op deze pagina vind je reviews over het platform Yoga Interna...

Ekhart Yoga

Heb jij er ook voor gekozen om online yoga-lessen te volgen bij EkhartYoga dan willen we je vragen om jouw ervaring met ons te delen. En, ben je nog aan het twijfelen of dit online platform de beste plek is om yoga en pilates te volgen. Lees dan snel verder om te zien wat anderen hierover zeggen en wat hun ervaring is. 

EkhartYoga is een online platform waar je yogalessen, meditatie-sessies en pilates kunt volgen bij een groot aantal leraren, en op verschillende niveaus.

Het is lastig om aan de hand van een website in te schatten of een online platform jou de service en ervaring bied waar je naar op zoek bent. Door de ervaring van anderen te lezen kun je een beter beeld krijgen van de service en kwaliteit. Daarom willen we je vragen om jouw ervaring met ons te delen.

Over Ekhart Yoga
Ekhart Yoga is een online platform voor yoga en meditatie. Je kunt sinds 2012 terecht  bij dit platform waar meer dan 40 leraren lesgeven in 25 yogastijlen. De naam Ekhart komt van Esther Ekhart die samen met haar echtgenoot Bas Paul in 2008 korte gratis yoga filmpjes maakte die ze op YouTube plaatsten. In die tijd was online yoga nog vrij onbekend, maar dat veranderde snel. Esther werd een van de meest bekeken leraren op het platform. Omdat  de vraag zo groot was hebben ze in 2012 het platform EkhartYoga opgericht. 

Esther heeft vele jaren als therapeut gewerkt en heeft  hierdoor een grote fascinatie voor de psyche van mensen. Esther geeft nog steeds lessen op het platform. Ze houdt het meeste van dynamische yoga-stijlen zoals Hatha en Vinyasa flow. 

Ondertussen zijn er veel meer leraren bij het platform actief, en ze hebben meer dan 1 miljoen leden, vrienden en volgers uit 152 landen over de hele wereld.

Producten en diensten van Ekhart Yoga
Bij Ekhart Yoga kun je lid worden om online yogalessen, meditatiesessies en pilates te volgen. Zodra je lid bent kun je op de website de lessen uitkiezend die bij jou passen. Kies je bijvoorbeeld voor een 45 minuten durende Vinyasa flow les, of heb je de laatste tijd last van je rug en wil je daarom een les die je specifiek daarbij helpt, het kan allemaal. 

Lessen zijn ingedeeld op niveau, stijl, lengte, leraar, en lichaamsspecifieke lessen. Je kunt bijvoorbeeld een les van 30 minuten volgen om de ‘Three legged dog’ aan te leren. Of wat dacht je van een flow yoga om ‘s ochtends goed van start te gaan. 

Naast lessen kun je op de website ook terecht voor complete cursussen die vaak een paar weken duren. Je kunt bijvoorbeeld in 6 weken de cursus voor beginners volgen zodat je leert wat de basisbewegingen zijn en hoe je die goed moet uitvoeren. 

Ervaringen, klachten en tips over Ekhart Yoga
We zijn benieuwd hoe jij het ervaren hebt om lid te zijn van Ekhart Yoga. Vind (of vond) je het prettig om online de lessen te volgen en kun je het altijd makkelijk volgen. Bovendien vragen we ons af of de lessen afwisselend, vernieuwend en interessant zijn. Vertel ons wat jouw ervaring is zodat anderen een goed beeld krijgen van deze organisatie.