ErvaringenSite

  Ervaringen Energydots

  Iedere dag worden we bloot gesteld aan elektromagnetisch straling, dit is afkomstig uit bijvoorbeeld je mobiele telefoon, de draadloze router of je afstandsbediening. Verschillende studies laten verschillende uitkomsten zien voor de gevolgen van deze straling. Iedereen is het er wel mee eens dat hoe minder je blootgesteld wordt aan elektromagnetische straling hoe beter het voor je is. Energydots is een bedrijf dat een product op de markt heeft gebracht die je kan helpen bij het verminderen van de schade van deze straling, ten minste dat beweren ze. Maar hoe weet u nu als consument wat u moet geloven van wat een bedrijf zoals Energydots u verteld. Gelukkig kunt u hier op Ervaringensite.be terecht om reviews te lezen over Energydots. De ervaringen en meningen van anderen kunnen voor u erg waardevol zijn als u bijvoorbeeld op het punt staat om de producten van Energydots aan te schaffen. Wat u hier op onze site leest is honderd procent betrouwbaar en objectief geschreven zodat u met een gerust hart een gedegen keuzen kan maken.

  Over Energydots

  Energydots is in Engeland opgericht in het jaar 2016. Ze werken met een klein team en leveren producten die de schade elektromagnetische straling verminderen en de gevolgen verbeteren. Je moet denken aan slaaploosheid, slechte concentratie, hoofdpijn en vermoeidheid. Op lange termijn blootgesteld worden aan deze straling kan zelfs tot ziektes lijden. Energydots levert verschillende geheten Dots en dit zijn producten die je draagt, op je apparaten plakt of ergens in je huis plaatst. Ieder Dot is zo ontworpen dat ze een andere doel dienen. Ze zeggen dat studies hun claims onderbouwen en dat ze onder anderen stress verminderen, energie verhogend zijn en kalmerend werken. U zou u minder zorgen om straling hoeven te maken.

  ADHD en voeding: het RED-dieet uitgelegd...

  Producten en Diensten Energydots

  Het bedrijf Energydots biedt een aantal verschillende Dots aan die ieder een magnetische structuur hebben en digitaal geprogrammeerd zijn om uw welzijn te ondersteunen. Elk type Dot is verschillend gecodeerd en straalt zo verschillend uit. Energydots verkoopt zes verschillende Dots, te weten: de Smartdot, Biodot, Sleepdot, Spacedot, Aquadot en de Petdot. De Smartdot kun je op je telefoon plakken en helpt zo straling te reduceren. De Biodot is bedoeld om persoonlijk te dragen en zorgt voor een algehele welzijnsondersteuning. De Spacedot kun je in een ruimte plaatsten waarvan u vindt dat er veel straling in plaats vind en helpt u daarmee eventuele gevolgen te beperken. De Auqadot is bedoeld om op bijvoorbeeld een glas te plakken om het water om dit een behandeling te geven. En als laatste Dot de Petdot, dit kunt u vergelijken met een Biodot, maar dan speciaal voor u trouwe viervoeter. Op alle producten van Energydots geldt een negentig dagen geld terug garantie en ze leveren over de gehele wereld.

  Oordeel, ervaring, review, suggesties, klachten Energydots

  Heeft u in het verleden producten van Energydots besteld of draagt u ze misschien dagelijks? Dan horen we graag van u wat u van Energydots en haar producten vindt. Hoe is uw oordeel als het gaat om draag gemak, uw ervaring met de levertijden, allen details die we graag in een review voorbij zien komen. Misschien heeft u ooit op het punt gestaan om een Smartdot te kopen, maar na onderzoek bent u er uiteindelijk toch vanaf gaan zien? We horen graag uw redenen. Misschien heeft u wel suggesties of klachten die u met ons wilt delen. Kortom, we en de lezers van uw review zijn u erg dankbaar voor het achterlaten van een review.

  Energydots
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Energydots

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Energydots een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Energydots. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Energydots actief?

  Energydots is vooral actief in de categorie Dieet & Gezond en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Fit(ness)

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Energydots gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.