Fitness Guru

Alle reviews

Fitness Guru

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Fitnessmerken.nl merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Sport & Outdoor producten

Fitnessmerken.nl

0 reviews

Gezond en fit zijn is voor bijna iedereen belangrijk. Hoe fitter je bent, hoe langer je doorgaans leeft! Er zijn verschillende manieren om fit te w...

Body & Fit merklogo voor beoordelingen van dieet- en gezondheidsproducten

Body & Fit

0 reviews

Body & Fit is een webshop voor fitness supplementen, sportvoeding, kleding en alles wat met gezond eten en fitness te maken heeft. Zij zitten d...

VitaePro merklogo voor beoordelingen van dieet- en gezondheidsproducten

VitaePro

1 reviews

Draag je gezondheid hoog in het vaandel en heb je interesse in voedingssupplementen? Dan kan het aanbod van VitaePro misschien iets voor jou zijn. ...

Flinndal merklogo voor beoordelingen van dieet- en gezondheidsproducten

Flinndal

4 reviews

Wilt u weten wat de ervaringen van andere mensen zijn met Flinndal. Dan bent u bij ErvaringenSite aan het goede adres. Hier kunt u reviews vinden...

Fitness Guru

Je kent het vast wel, zo’n periode in je leven waarin je compleet op de gezondheid stort. Je gaat vaak naar de sportschool, je eet gezond, je slaapt genoeg uren, je drinkt bijna geen alcohol, misschien ben je ook nog gestopt met roken. Je voelt je lekker en kan de hele wereld aan. Maar dan naar verloop van tijd gebeurt het vaak dat er de klad in komt. Je slaat een keer de sportschool over, je neemt eens wat vaker een biertje, gaat eens wat vaker uit eten en voor dat je het weet ben je weer terug bij af. Gelukkig zijn er tegenwoordig genoeg bedrijven die je ondersteunen hierin. Die je helpen bij het behalen van resultaten in de sportschool, met betrekking tot je gezondheid of zelfs helpen met afvallen. Fitness Guru is een bedrijf uit Zweden dat online gezondheidssupplementen en overige gerelateerde producten aan biedt. Hier op onze site lees je betrouwbare reviews van anderen die ervaringen hebben met Fitness Guru. Ze delen hun meningen en klachten. Hier lees je informatie die je nodig hebt om een goed beeld van Fitness Guru te krijgen. Als het gaat om je gezondheid wil je zeker weten dat je zaken doet met een betrouwbare partij.

Over Fitness Guru
Fitness Guru is in 2010 in Zweden opgericht en biedt online haar producten aan. Zelf omschrijven ze hun producten als gezondheidssupplementen. Ze produceren de supplementen in eigen beheer en vooral de kwaliteit van de ingredienten in combinatie met de smaak van het eindproduct is erg belangrijk. Door de jaren heen zijn ze uitgegroeid tot een grote online speler op de fitness supplementen markt en leveren door heel Europa.

Producten en Diensten Fitness Guru
Wanneer je denkt aan fitness supplementen denk je al snel aan proteïne. Of het nu gaat om proteïne poeder, of andere proteïne supplementen bij Fitness Guru kun je terecht. Daarnaast hebben ze nog meer in het assortiment als het gaat om gezondheid. Ze hebben hun producten gegroepeerd op een website in verschillende thema’s. Als het gaat om spieren laten groeien of het verhogen van je energie ze hebben er producten voor. Verder hebben ze supplementen voor het verbeteren van je algehele gezondheid, een compleet gamma aan vitamines en een groep voor gewichtsvermindering. Naast losse producten selecteren, kun je ook zogeheten Secret Boxes bestellen. Daarin zitten producten, tips en trucs met betrekking tot je figuur, je spieren of je gezondheid. Tevens bieden ze online accessoires aan zoals kleren, shakers en apparatuur. Wanneer je boven de 50 euro besteedt bij je bestelling bezorgen ze het gratis. Alle bestellingen worden binnen 5-10 werkdagen via DHL bezorgt.

Meningen, ervaringen, klachten en tips Fitness Guru
Heb je ooit producten besteld via Fitness Guru? Of producten gebruikt van hun eigen merk? Ben je een tevreden terugkerende klant van het bedrijf, dan horen we graag jouw argumenten daarvoor. Of ben je juist van mening dat de producten niet goed zijn of de service slecht is, ook dan horen we het graag. Jouw mening, ervaring, klacht of tips helpt anderen de juiste keuze te maken om wel of niet te kiezen voor Fitness Guru.