ErvaringenSite

  Ervaringen Fitness Guru

  Je kent het vast wel, zo’n periode in je leven waarin je compleet op de gezondheid stort. Je gaat vaak naar de sportschool, je eet gezond, je slaapt genoeg uren, je drinkt bijna geen alcohol, misschien ben je ook nog gestopt met roken. Je voelt je lekker en kan de hele wereld aan. Maar dan naar verloop van tijd gebeurt het vaak dat er de klad in komt. Je slaat een keer de sportschool over, je neemt eens wat vaker een biertje, gaat eens wat vaker uit eten en voor dat je het weet ben je weer terug bij af. Gelukkig zijn er tegenwoordig genoeg bedrijven die je ondersteunen hierin. Die je helpen bij het behalen van resultaten in de sportschool, met betrekking tot je gezondheid of zelfs helpen met afvallen. Fitness Guru is een bedrijf uit Zweden dat online gezondheidssupplementen en overige gerelateerde producten aan biedt. Hier op onze site lees je betrouwbare reviews van anderen die ervaringen hebben met Fitness Guru. Ze delen hun meningen en klachten. Hier lees je informatie die je nodig hebt om een goed beeld van Fitness Guru te krijgen. Als het gaat om je gezondheid wil je zeker weten dat je zaken doet met een betrouwbare partij.

  Over Fitness Guru

  Fitness Guru is in 2010 in Zweden opgericht en biedt online haar producten aan. Zelf omschrijven ze hun producten als gezondheidssupplementen. Ze produceren de supplementen in eigen beheer en vooral de kwaliteit van de ingredienten in combinatie met de smaak van het eindproduct is erg belangrijk. Door de jaren heen zijn ze uitgegroeid tot een grote online speler op de fitness supplementen markt en leveren door heel Europa.

  The Green Happiness - Zondag met Lubach (S05)

  Producten en Diensten Fitness Guru

  Wanneer je denkt aan fitness supplementen denk je al snel aan proteïne. Of het nu gaat om proteïne poeder, of andere proteïne supplementen bij Fitness Guru kun je terecht. Daarnaast hebben ze nog meer in het assortiment als het gaat om gezondheid. Ze hebben hun producten gegroepeerd op een website in verschillende thema’s. Als het gaat om spieren laten groeien of het verhogen van je energie ze hebben er producten voor. Verder hebben ze supplementen voor het verbeteren van je algehele gezondheid, een compleet gamma aan vitamines en een groep voor gewichtsvermindering. Naast losse producten selecteren, kun je ook zogeheten Secret Boxes bestellen. Daarin zitten producten, tips en trucs met betrekking tot je figuur, je spieren of je gezondheid. Tevens bieden ze online accessoires aan zoals kleren, shakers en apparatuur. Wanneer je boven de 50 euro besteedt bij je bestelling bezorgen ze het gratis. Alle bestellingen worden binnen 5-10 werkdagen via DHL bezorgt.

  Meningen, ervaringen, klachten en tips Fitness Guru

  Heb je ooit producten besteld via Fitness Guru? Of producten gebruikt van hun eigen merk? Ben je een tevreden terugkerende klant van het bedrijf, dan horen we graag jouw argumenten daarvoor. Of ben je juist van mening dat de producten niet goed zijn of de service slecht is, ook dan horen we het graag. Jouw mening, ervaring, klacht of tips helpt anderen de juiste keuze te maken om wel of niet te kiezen voor Fitness Guru.

  Fitness Guru
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Fitness Guru

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Fitness Guru een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Fitness Guru. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Fitness Guru actief?

  Fitness Guru is vooral actief in de categorie Dieet & Gezond en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Fit(ness), Vitamines & Voedingssupplementen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Fitness Guru gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.