ErvaringenSite

  Ervaringen Fitnessdelivery.nl

  Wilt u beginnen met het openen van een fitnessketen of voor u persoonlijk? Dan kunt u de apparaten bemachtigen via de website www.fitnessdelivery.be .Wij van ErvaringenSite verzamelen reviews van consumenten die al eerder producten hebben besteld/gekocht van een bedrijf of een winkel. De consumenten hebben reviews geplaatst over de webshop Fitnessdelivery.be waar je apparaten kunt bestellen om te gaan werken aan je conditie, spieren of voor je keten. De reviews gaan o.a. over hoe de klantenservice omgaat met de klanten, je de beste prijzen krijgt voor de fitnessapparaten en over de levering. Wij zijn een onafhankelijke platform waar consumenten dus zijn of haar meningen kunnen achterlaten over een bedrijf. Met de reviews die zijn geschreven door ons en de consumenten kunnen de toekomstige consumenten beslissen of zij via apparaten willen kopen via de webshop www.fitnessdeliviery.be . Wij horen graag uw mening over Fitnessdelivery.be zodat we samen de toekomstige consumenten kunnen helpen.

  Over Fitnessdelivery.be

  Wat is Fitnessdelivery.be? Fitnessdelivery.be is een grote leverancier dat zich bezighoudt met het verkopen van sport-/fitnessartikelen aan particulieren, sportscholen en bedrijven. Het bedrijf is gevestigd te Hilversum aan de Nieuwe Havensweg 51 F1. De webshop Fitnessdelivery.be verkoopt vele producten / artikelen die dus te maken hebben met fitness. De producten of artikelen die Fitnessdelivery.be aanbiedt, is voor 80% eigen inkoop waardoor zij de artikelen voor een zeer goede prijs kunnen aanbieden en zo ook de kwaliteit kunnen bewaken. Ze streven ernaar om de consumenten zo vriendelijk en goed mogelijk te helpen bij het kopen van de gewenste artikelen. De belangrijkste aandachtspunten volgens Fitnessdelivery.be zijn ; Kwaliteit, betaalgemak, snelle levering uit de eigen voorraad en een goede after sales.

  Loopband Focus Fitness Jet 9 Loopband - www.fitnessdelivery nl

  Diensten Fitnessdelivery.be

  Fitnessdelivery.be biedt dus fitness apparaten aan voor particulieren, sportscholen en bedrijven zoals je het al kunt zien in de naam van de link. Fitnessdelivery verkoopt categorieën zoals fitnesstoestellen, halters en gewichten, klein fitness, cardio fitness, boks artikelen, spoedvoeding of een complete fitness set. Het bestellen van de gewenste artikelen is gemakkelijk waar ze een snelle levering hanteren in België en België. De pakketten worden verzonden via PostNL waar ongeveer 90% van de zendingen worden binnen 24 uur afgeleverd na ontvangst van de betaling. Indien de kosten hoger liggen dan € 75, dan betaalt u geen verzendkosten aan uw bestelling. Wilt u gaan sporten en heeft u een dumbell nodig? Dan is dat dus mogelijk om bij de categorie Halters en Gewichten een dumbell te selecteren wat jij denkt dat goed lijkt. Tevens is het mogelijk om producten als weight gain, eiwitshakes, bokshandschoenen, loopbanden, fitnessmatten en veel meer te bestellen.

  Klopt het dat de levering zo snel mogelijk is en dat de artikelen goed zijn? Graag willen wij er meer over weten.

  Klachten

  Heeft u klachten over een bepaalde artikel of aan Fitnessdelivery.be? Of een vraag? Dan is het mogelijk om via de klantenservice de webshop te bereiken via de mail of telefonisch contact. De uren waar zij uw vragen kunnen beantwoorden via telefonisch contact is van maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur. Ooit een klacht gehad bij Fitnessdelivery.be? Hoe snel werd u geholpen en was het goed verholpen? We horen het graag.

  Hoef je zelf niet te tillen? En wat als je wil retourneren? Lees ervaringen van klanten van Fitnessdelivery.be hoe zij behandeld werden. Lees ze bij ErvaringenSite

  Fitnessdelivery.nl
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (3)

  8.6
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  9.4
  Service
  rating
  8.6
  Prijs
  rating
  9.4
  Leveren
  rating
  6.6

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  bestelling met pakketnummer 05308711182900 van Viata

  Besteller gaf me nog niet de tijd om de deur te openen, had het pakje gescand en was de afwezigheidskaart nog aan het invullen. Moest het pakketje maar gaan halen in het afhaalpunt kreeg ik als antwoord.

  Door: Willy27-02-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  Loopband 500 euro

  Wij wonen niet heel dicht bij een sportschool daarom wilde ik zelf een loopband thuis. Ruimte genoeg,
  Vond er veel van echt duizenden euro's dat is een beetje overdreven
  Bij fitnessdelivery was er eentje van 500 euro! DAt scheelt nogal!
  Verzending was gratis en levering was op zich best snel nog. Niet de volgende dag, maar toch.
  Tevreden mee. Nu hoef ik de deur niet meer uit om te rennen. Hij doet het goed en werd compleet geleverd.

  Door: Joke de Boer31-08-2016
  Tevreden klant15-08-2016

  Ik heb een hele andere ervaring; tussen 15.00 en 18.00 uur zouden ze komen. Rond half 4 op de stoep. Om 4 uur stonden ze weer buiten en was ik een vloerbedekking rijker in mijn slaapkamer. Geniet er (nog) elke dag van.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  Goede betrouwbare webshop

  Goede gemakkelijke webshop waar je terecht kan voor al je fitness benodigdheden. Ik heb hier een bosu bal en verschillende gewichtjes besteld en ik ben er nog elke keer blij mee als ik ze gebruik. Snelle levering en goede kwaliteit!

  Door: David24-04-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  Schrijf zelf een review over Fitnessdelivery.nl

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Fitnessdelivery.nl een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 3 ervaringen geplaatst over Fitnessdelivery.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8.6 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Fitnessdelivery.nl actief?

  Fitnessdelivery.nl is vooral actief in de categorie Dieet & Gezond en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Persoonlijke verzorging, Fit(ness)

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Fitnessdelivery.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.