ErvaringenSite

  Ervaringen Fitnesskoerier

  Wilt u gezonder leven en bent u op zoek naar een winkel waar ze hoogwaardige fitnessapparatuur verkopen? Of bent u een trainer en zoekt u materiaal voor uw studenten? Dan is misschien Fitnesskoerier de online winkel voor u. Bij de ErvaringenSite vindt u alle belangrijke informatie voor de diensten die worden aangeboden in de Benelux, verder vindt u antwoorden op de meest gestelde vragen en kunt u reviews lezen van onze andere bezoekers. Deze pagina gaat over Fitnesskoerier, een online winkel voor bedrijven en particulieren, waar u verschillende soorten fitnessapparatuur kunt bestellen en laten bezorgen.

  Over Fitnesskoerier
  Fitnesskoerier was opgericht in 2011 en staat geregistreerd in Nijmegen onder de naam Fitnesskoerier bv. Ze zijn een online winkel voor fitnessartikelen voor bedrijven en particulieren. Alle diensten worden aangeboden via de website Fitnesskoerier.nl, verder is er geen fysieke winkel beschikbaar. Het kantoor van Fitnesskoerier bevindt zich in Nijmegen.

  Diensten van Fitnesskoerier
  Fitnesskoerier is een online winkel voor bedrijven en particulieren die op zoek zijn naar hoogwaardige fitnessartikelen. De producten van Fitnesskoerier zijn zowel thuis als in een commerciële omgeving te gebruiken. Professioneel gebruik zoals bij de sportschool, bedrijfsfitness, fysiopraktijk, crossfitbox of studio van de persoonlijke trainer. Fitnesskoerier werkt samen met grote zakelijke afnemers, hierdoor kunnen ze u de beste deals aanbieden. Verder hebben ze samenwerkingen met fysiopraktijken en diverse clubs, waarmee ze u professioneel kunnen bijstaan bij uw vragen. Aangezien Fitnesskoerier nauw samenwerkt met de grootste producenten, hebben ze een rijk assortiment aan fitnessartikelen van de meest erkende dealers die beschikbaar zijn. Door deze samenwerking is haar assortiment ook continue aan het groeien en kunt u meestal de nieuwste fitnessapparatuur als eerste vinden bij Fitnesskoerier. Voor meer informatie over de laatste apparaten, kunt u altijd contact opnemen met de klantenservice en vervolgens een reservering hiervoor plaatsen.

  Gespreid betalen
  Voor haar commerciële en particuliere klanten biedt Fitnesskoerier ook de mogelijkheid om gespreid te betalen over 3 termijnen voor een rente van 0%. Als u gebruik wilt maken van deze dienst, moet uw totale bestelbedrag tussen de € 100 en €3000 zijn, inclusief BTW. Bij uw aankoop moet meteen de eerste termijn worden betaald, vervolgens moet u de tweede termijn betalen binnen 30 dagen en de derde termijn binnen 60 dagen. Om fraude te voorkomen, verwacht Fitnesskoerier dat het factuur- en afleveradres gelijk zijn. Als u vragen heeft over deze dienst of gebruik hiervan wilt maken, kunt u contact opnemen met de klantenservice.

  Uw mening over Fitnesskoerier
  Heeft u recent een fitnessapparaat besteld bij Fitnesskoerier? Of heeft u weleens uw aankoop gespreid betaald bij Fitnesskoerier? Dan willen we u zo vriendelijk mogelijk vragen om uw ervaring te delen met onze andere bezoekers. Bij de ErvaringenSite vinden we het belangrijk dat iedereen voorgelicht is, als ze op het punt staan om gebruik te maken van een nieuwe dienst. Hiervoor hebben we uw hulp hard bij nodig, met uw review zijn onze andere bezoekers ingelicht met wat ze kunnen verwachten bij deze online winkel.

  The Green Happiness - Zondag met Lubach (S05)

  Fitnesskoerier
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  6,6
  0% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  8
  Service
  rating
  2
  Prijs
  rating
  8
  Leveren
  rating
  8

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  hometrainer sole fitness B74

  In de zomer van 2020 is de onderhoudsvrije fiets geleverd Op 4 mei 2021 voor de eerste maal mijn klacht kenbaar gemaakt. Na een welhaast eindeloze mailwisseling, onder meer met een Belgische vestiging in Hasselt -wat heb ik daarmee te maken- is op 16 augustus 2021 de kwestie nog steeds niet geregeld.

  Fitnesskoerier is een niet-betrouwbare contractspartij.

  Door: J C Dijkman16-08-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  6,5
  rating

  Schrijf zelf een review over Fitnesskoerier

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Fitnesskoerier een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 1 ervaringen geplaatst over Fitnesskoerier. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6,6 gekregen, waarbij 0% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Fitnesskoerier actief?

  Fitnesskoerier is vooral actief in de categorie Dieet & Gezond en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Fit(ness)

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Fitnesskoerier gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.