ErvaringenSite

  Ervaringen FoodSpring

  Een gezond leven leiden is belangrijk voor je geluk. Essentieel hiervoor is fysieke inspanning en gezonde voeding. Als je hier wat hulp bij wil, kun je tegenwoordig allerlei supplementen en andere producten aanschaffen die je helpen bij je doelen, of dat nu spiermassa opbouwen, afvallen of je gewoon gezond voelen is. Bij Foodspring kun je dergelijke producten aankopen via hun webshop. Met je gezondheid speel je geen spel, dus je moet je ervan verzekeren dat je goede kwaliteit kan aankopen hier. Wat denken andere mensen van dit bedrijf en de producten? Lees de reviews en ervaringen van klanten van Foodspring, hier op ErvaringenSite!

  Over FoodSpring
  Foodspring.nl is de Nederlandse tak van het Duitse bedrijf Foodspring GmbH. Dit bedrijf werd opgericht in 2013 onder de naam ‘egg’, met als doel sportvoeding op een hoger niveau te brengen. Foodspring heeft een laboratorium in Berlijn en beschikt over HACCP, ISO en BIO certificaten. Je kunt Foodspring bereiken per e-mail, chat op de website en per telefoon (van maandag tot vrijdag van 09:00 tot 19:00 uur). Hiernaast is het ook mogelijk om ze te volgen op Facebook, Instagram en Pinterest, of video’s te bekijken op YouTube. Foodspring is actief in een heleboel landen in Europa.

  Producten en diensten van FoodSpring
  Foodspring is een webshop waarop je allerlei sportvoeding en gezonde supplementen kan aankopen. De producten vallen voornamelijk onder de categorieën Proteïne (whey protein, vegan protein, een heleboel protein bars en shakes), Supplementen (vitamines, BCAA, Omega 3, Creatine, enzovoort), Snacks en Repen (proteïne cream, bars, gedroogd fruit, ice cream, ...), Muesli en porridge, Drinks (Recovery Aminos, CocoWhey, Shaker bottles, Endurance Drink, ... ) en Smart Cooking (proteïne pannenkoeken, pizza, brownie, kokosolie, instant oats, pasta, brood, enzovoort).

  Hiernaast kun je ook een Body Check doen op de website, waarmee je binnen een paar minuten aanbevelingen kan krijgen voor je persoonlijke doel. Er is ook een database te vinden met allerlei informatie over voeding, training en de producten van Foodspring. Tot slot kun je ook advies vragen van professionele coaches. Je kunt je aanmelden voor hun nieuwsbrief en dan een 10% kortingsbon ontvangen. Vanaf je bestelling boven een bepaald bedrag gaat, is de levering ervan gratis binnen Nederland. De levertijd is doorgaans 4 tot 7 dagen. Via de webshop kun je betalen voor de producten van Foodspring per iDeal, VISA, Mastercard, American Express, PayPal, Apple Pay en achteraf betalen via Klarna, Je kunt ook op voorhand betalen.

  Klachten, complimenten en tips voor FoodSpring
  Als je niet tevreden bent over de producten of diensten van Foodspring heb je het recht om de overeenkomst zonder opgave van redenen te herroepen, binnen veertien dagen. Hiernaast kun je ook je ongenoegen uiten door een beoordeling te schrijven op ErvaringenSite. Vertel aan andere mensen waarom je niet tevreden bent. Was het product van lage kwaliteit, de prijs te hoog, de levering niet tijdig? Maar ook als je wel tevreden bent kun je dat laten horen. Als je een complimentje hebt, of een klacht, kun je dat aan andere mensen laten weten door een review te schrijven over Foodspring!

  Het beste dieet | BLOW | #50

  FoodSpring
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over FoodSpring

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is FoodSpring een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over FoodSpring. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is FoodSpring actief?

  FoodSpring is vooral actief in de categorie Dieet & Gezond en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Vitamines & Voedingssupplementen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van FoodSpring gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.