GenePlanet

Alle reviews

GenePlanet

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Afvallen met Nederland merklogo voor beoordelingen van dieet- en gezondheidsproducten

Afvallen met Nederland

0 reviews

Steeds meer jongeren in Nederland zijn te zwaar en kampen met overgewicht. Dezelfde trend kan je zien bij volwassen Nederlanders, bijna de helft va...

Flinndal merklogo voor beoordelingen van dieet- en gezondheidsproducten

Flinndal

4 reviews

Wilt u weten wat de ervaringen van andere mensen zijn met Flinndal. Dan bent u bij ErvaringenSite aan het goede adres. Hier kunt u reviews vinden...

Drogisterij.net merklogo voor beoordelingen van dieet- en gezondheidsproducten

Drogisterij.net

16 reviews

Drogisterij.net is een webwinkel met verschillende producten die u ook bij een drogisterij kunt vinden. Wilt u weten of u deze webwinkel kunt vertr...

The Body Shop merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Persoonlijke verzorging producten

The Body Shop

14 reviews

The Body Shop: Ervaringen Op zoek naar een verzorgingsproduct dat niet alleen goed is voor jouw lichaam, maar ook voor de wereld? The Body Shop he...

GenePlanet

Heb je je ooit afgevraagd welke sport er het best bij je lichaam past? Heb je je ooit afgevraagd welke ziektes je wellicht zou kunnen krijgen? Heb je je ooit afgevraagd of dat wat je eet wel zo goed is voor je lichaam? Vragen die super interessant zijn om mee bezig te gaan, maar vaak kom je niet verder dan aannames doen en gokken. Althans als je geen DNA onderzoek laat doen. Nu zijn er sinds een aantal jaren bedrijven actief die dit commercieel aanbieden. DNA onderzoek die je kunnen helpen bij het antwoorden van bovenstaande vragen. Maar hoe weet je nou welk bedrijf je hierbij kunt vertrouwen? Je DNA is het meest persoonlijke bezit dat je hebt en dat opsturen naar een bedrijf doe je niet zo maar. GenePlanet is ook een bedrijf dat DNA-analyse aanbiedt aan de consument. Als je wilt weten wat anderen van dit bedrijf en haar werkwijze vindt dan ben je hier aan het juiste adres. Echte reviews met daadwerkelijke ervaring en mening kun je hier vinden en helpen je, door ze te lezen, een beeld van Geneplanet te scheppen.

Over GenePlanet
GenePlanet is opgericht in 2008 door Marko Bitenc. Het bedrijf is gevestigd in Slovenië en actief in de biotechnologie. Ze zijn gespecialiseerd in genetisch testen en -onderzoek. Sinds hun oprichting bieden ze hun producten en diensten in meer dan 35 landen aan. Geneplanet heeft als doel om mensen te helpen door ze preventief te wijzen op gezondheidsrisico’s en ze levenslange veranderingen aan te laten brengen in hun levensstijl voor een beter en gezonder leven.

Producten en diensten Geneplanet
Geneplanet stelt de consument in staat om hen DNA geanalyseerd te krijgen. Ze ontleden 100% van je DNA en op basis van verschillende thema’s krijg je overzichtelijk de resultaten thuis gestuurd. Ze bieden vier verschillende vormen aan van analyse. Ze hebben een Premium test, een Premium abonnement, een test gericht op je levensstijl en een test gericht op de gezondheid. Ieder verschillend geprijsd en komt met verschillende resultaten. Wanneer je een keuze maakt voor een bepaalde test, krijg je na een aantal dagen een testset thuis gestuurd om je DNA in terug te sturen. Door het toesturen van speeksel gaan ze aan de slag en na 5 weken kun je de resultaten verwachten. Het bedrijf heeft veiligheid van gegevens hoog in het vaandel staan en ze zijn dan ook ISO 27001 gecertificeerd en voldoen aan de GDPR eisen. Eigenlijk komt het erop neer dat ze mensen op een veilige manier voorzien van informatie op basis van hun eigen DNA, die hen kan helpen om hun levensstijl dus danig aan te passen dat deze optimaal overeenkomt om eventuele gezondheidsrisico’s te voorkomen.

Ervaringen, meningen en reviews
Geneplanet Wanneer je onlangs jouw resultaten binnen hebt gekregen van Geneplanet dan zijn we erg benieuwd naar jouw ervaringen. Hoe vond je het hele proces gaan? Waren er bijzonderheden die je graag met anderen zou willen delen? Hoe vond je de service van Geneplanet? Waren de resultaten duidelijk en vanzelfsprekend te lezen? Kortom we horen graag van je wat je van Geneplanet vond. Laat hier alsjeblieft een review achter en schep daarmee een zo goed beeld van het bedrijf. Hiermee help je een hoop mensen die op het punt staan een keuze te maken met betrekking tot Geneplanet.