ErvaringenSite

  Ervaringen GenePlanet

  Heb je je ooit afgevraagd welke sport er het best bij je lichaam past? Heb je je ooit afgevraagd welke ziektes je wellicht zou kunnen krijgen? Heb je je ooit afgevraagd of dat wat je eet wel zo goed is voor je lichaam? Vragen die super interessant zijn om mee bezig te gaan, maar vaak kom je niet verder dan aannames doen en gokken. Althans als je geen DNA onderzoek laat doen. Nu zijn er sinds een aantal jaren bedrijven actief die dit commercieel aanbieden. DNA onderzoek die je kunnen helpen bij het antwoorden van bovenstaande vragen. Maar hoe weet je nou welk bedrijf je hierbij kunt vertrouwen? Je DNA is het meest persoonlijke bezit dat je hebt en dat opsturen naar een bedrijf doe je niet zo maar. GenePlanet is ook een bedrijf dat DNA-analyse aanbiedt aan de consument. Als je wilt weten wat anderen van dit bedrijf en haar werkwijze vindt dan ben je hier aan het juiste adres. Echte reviews met daadwerkelijke ervaring en mening kun je hier vinden en helpen je, door ze te lezen, een beeld van Geneplanet te scheppen.

  Over GenePlanet

  GenePlanet is opgericht in 2008 door Marko Bitenc. Het bedrijf is gevestigd in Slovenië en actief in de biotechnologie. Ze zijn gespecialiseerd in genetisch testen en -onderzoek. Sinds hun oprichting bieden ze hun producten en diensten in meer dan 35 landen aan. Geneplanet heeft als doel om mensen te helpen door ze preventief te wijzen op gezondheidsrisico’s en ze levenslange veranderingen aan te laten brengen in hun levensstijl voor een beter en gezonder leven.

  Het 1:1 Dieet

  Producten en diensten Geneplanet

  Geneplanet stelt de consument in staat om hen DNA geanalyseerd te krijgen. Ze ontleden 100% van je DNA en op basis van verschillende thema’s krijg je overzichtelijk de resultaten thuis gestuurd. Ze bieden vier verschillende vormen aan van analyse. Ze hebben een Premium test, een Premium abonnement, een test gericht op je levensstijl en een test gericht op de gezondheid. Ieder verschillend geprijsd en komt met verschillende resultaten. Wanneer je een keuze maakt voor een bepaalde test, krijg je na een aantal dagen een testset thuis gestuurd om je DNA in terug te sturen. Door het toesturen van speeksel gaan ze aan de slag en na 5 weken kun je de resultaten verwachten. Het bedrijf heeft veiligheid van gegevens hoog in het vaandel staan en ze zijn dan ook ISO 27001 gecertificeerd en voldoen aan de GDPR eisen. Eigenlijk komt het erop neer dat ze mensen op een veilige manier voorzien van informatie op basis van hun eigen DNA, die hen kan helpen om hun levensstijl dus danig aan te passen dat deze optimaal overeenkomt om eventuele gezondheidsrisico’s te voorkomen.

  Ervaringen, meningen en reviews

  Geneplanet Wanneer je onlangs jouw resultaten binnen hebt gekregen van Geneplanet dan zijn we erg benieuwd naar jouw ervaringen. Hoe vond je het hele proces gaan? Waren er bijzonderheden die je graag met anderen zou willen delen? Hoe vond je de service van Geneplanet? Waren de resultaten duidelijk en vanzelfsprekend te lezen? Kortom we horen graag van je wat je van Geneplanet vond. Laat hier alsjeblieft een review achter en schep daarmee een zo goed beeld van het bedrijf. Hiermee help je een hoop mensen die op het punt staan een keuze te maken met betrekking tot Geneplanet.

  GenePlanet
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over GenePlanet

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is GenePlanet een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over GenePlanet. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is GenePlanet actief?

  GenePlanet is vooral actief in de categorie Dieet & Gezond en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Voedingsadvies, Fit(ness)

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van GenePlanet gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.