ErvaringenSite

  Ervaringen Glucosamine.com

  Als je je voedingspatroon wilt aanvullen met vitamines en/of voedingssupplementen, kun je het aanbod van Glucosamine.com eens bekijken. Uiteraard is het ook perfect mogelijk dat je ooit al glucosamine, vitamine c of een ander item bij deze webshop hebt besteld. In dat geval zouden we het enorm appreciëren als je even de tijd zou willen nemen om een bondige review over deze webshop te schrijven. Dankzij jouw waardevolle informatie help je namelijk andere potentiële bezoekers een beslissing te maken om al dan niet een order bij Glucosamine.com te plaatsen.

  Over Glucosamine.com

  Glucosamine.com is een handelsnaam van Souplesse Supplements BV, een Nederlands bedrijf dat is gevestigd in Elst. De filosofie van het team achter dit bedrijf is dat je, wat vitamines en voedingssupplementen betreft, in de huidige markt het bos niet meer door de bomen kunt zien. Hun doel is dan ook om licht in deze spreekwoordelijke duisternis te brengen. Oprichter en inspanningsfysioloog Kris Kuiper ontdekte als student dat sommige supplementen nuttig waren. Vooral glucosamine, een supplement dat het kraakbeen in de gewrichten beschermt, trok hierbij zijn aandacht. Omdat het eind de jaren 90 nog relatief onbekend en vrij duur was in Europa, besloot hij om dit online aan te bieden. Intussen is het aanbod van Glucosamine.com selectief uitgebreid naar twaalf artikelen.

  Dit gebeurt er als je het heftige keto-dieet probeert

  Producten en diensten van Glucosamine.com

  Bij Glucosamine.com kun je terecht voor een beperkte selectie vitamines en voedingssupplementen. Je kunt kiezen voor een volledig overzicht van alle beschikbare producten, of een van volgende categorieën aanklikken: kraakbeen, botten, hart, weerstand, energie of hersenen. Volgens de informatie op de website kun je orders veilig online betalen, kun je producten indien gewenst gratis retourneren, worden bestellingen vanaf € 40 gratis verstuurd en is achteraf betalen mogelijk. Verder kun je op de website ook meer lezen over onder andere de filosofie achter deze onderneming, laboratoriumtests, correcte dosering en gebruik bij dieren. Tot slot zou je de klantenservice van Glucosamine.com per e-mail, via het contactformulier of telefonisch moeten kunnen bereiken.

  Complimenten, klachten en tips voor Glucosamine.com

  Ben je vertrouwd met het gebruik van vitamines en supplementen en heb je ooit al eens een bestelling bij Glucosamine.com geplaatst? Indien ja, zouden wij het bijzonder fijn vinden als je even de tijd zou willen nemen om een eerlijke review over deze webshop te schrijven. Het maakt niet uit of deze negatief of positief is, want hier worden alle verslagen hoe dan ook gepubliceerd. Zo zouden we graag willen weten of het klopt dat bestellingen vanaf € 40 gratis worden verstuurd, je producten inderdaad gratis kunt retourneren en of de klantenservice van Glucosamine.com makkelijk bereikbaar is als je vragen of opmerkingen hebt. Jouw verslag is bijzonder waardevol voor andere potentiële klanten van deze online winkel. Ben je nog niet bereid om tot een aankoop over te gaan en wil je eerst de markt nog wat verder verkennen? Op deze pagina lees je wat onze bezoekers schrijven over andere bedrijven die online artikelen verkopen. Wie weet past het aanbod van een van deze ondernemingen nog beter bij jouw persoonlijke wensen en behoeften!

  Glucosamine.com
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Glucosamine.com

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Glucosamine.com een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Glucosamine.com. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Glucosamine.com actief?

  Glucosamine.com is vooral actief in de categorie Dieet & Gezond en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Vitamines & Voedingssupplementen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Glucosamine.com gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.