GoSport Montagne

Alle reviews

GoSport Montagne

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Fitnessmerken.nl merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Sport & Outdoor producten

Fitnessmerken.nl

0 reviews

Gezond en fit zijn is voor bijna iedereen belangrijk. Hoe fitter je bent, hoe langer je doorgaans leeft! Er zijn verschillende manieren om fit te w...

Body & Fit merklogo voor beoordelingen van dieet- en gezondheidsproducten

Body & Fit

0 reviews

Body & Fit is een webshop voor fitness supplementen, sportvoeding, kleding en alles wat met gezond eten en fitness te maken heeft. Zij zitten d...

Fitnessapparaat.nl merklogo voor beoordelingen van dieet- en gezondheidsproducten

Fitnessapparaat.nl

0 reviews

Zin om fit te worden? Dan ben je zeker niet alleen! Steeds meer Nederlanders en Belgen vinden hun weg naar een fitte levensstijl. Dat begint meesta...

Yoga International merklogo voor beoordelingen van dieet- en gezondheidsproducten

Yoga International

0 reviews

 Ben jij een echte yoga-fanaat of heb je interesse in yoga. Blijf dan lezen want op deze pagina vind je reviews over het platform Yoga Interna...

GoSport Montagne

Sporten en bewegen verbeteren de kwaliteit van het leven. Het eeuwenoude Romeinse spreekwoord “een gezonde geest in een gezond lichaam” is nog steeds van toepassing in deze tijd. Het is bewezen dat mensen die meer bewegen en sporten lichamelijke en mentaal fitter zijn. Sporten is een manier om te ontspannen. Sporten en bewegen is gezond voor zowel jong als oud. Er zijn verschillende soorten sporten die u kunt uitoefenen. Hebt u een sport die u als hobby uitoefent? Of sport u alleen om fit te blijven. Bent u een bergliefhebber en houdt u van wintersporten dan is skiën een ideale sport voor u. Voor het beoefenen van welke tak van sport dan ook hebt u sportartikelen nodig. Op ErvaringenSite kunt op zoek naar de juiste webshops die sportartikelen verkopen en verhuren. Met de reviews kunt u de prijzen en kwaliteit vergelijken en een keuze maken. Lees, over de ervaringen van klanten en heb zicht op de dienstverlening van de diverse aanbieders van sportartikelen online. Verrijk ook het reviewplatform met uw eigen ervaring bij uw aankoop van sportartikelen online.

Over GoSport Montagne
GoSport Montagne is een Franse sportretailer. Het eerste Go Sport winkel werd in Grenoble geopend. Het merk Go sport is ontwikkeld door een voormalig lid van het Franse alphineskiteam genaamd Daniel Cathiard. Hetbedrijf Rallye groep kocht Genty-Cathiard in 1990 en exploiteert nu de GO Sport-merken.  In 2014 vond de lancering van de GO Sport franchise plaats en hetzelfde jaar trad de GO Sport Group toe tot Twinner. Hierdoor kwam de derde merk van de groep genaamd GoSport Montagne in 2016 tot stand. Go Sport telt meer dan 500 winkels en bieden sportartikelen aan. Ook bergsportartikelen.

Producten en diensten
Bij GoSport Montagne kunt u ski- of snowboarduitrusting huren van de grootste merken zoals Rossignol, Salomon en Fisher. Verder bestaat er een ruime keuze aan technische producten en uitrusting die passen bij uw niveau, praktijk en wensen. U kunt een ski bij GoSport Montagne binnen een paar minuten online huren en tegelijkertijd ook uw uitrusting boeken.

Huurvoorwaarden, bestelling en betaling
Om een bestelling bijGoSport Montagne te plaatsen moet u eerst een account op hun site maken en minstens 18 jaar zijn. De huurder vult ter identificatie een formulier in op de site. De bestellingen worden direct op de site geplaatst en de status van de bestelling kan op de site gecontroleerd worden. De huurder ontvangt een ontvangstbevestiging mail met gedetailleerde facturering. Aan het eind van de bestellingsproces kan de huurder overgaan tot betaling. De betaling geschiedt met een kredietkaart. Annuleren kan tot de dag voor vertrek en de huur wordt 100% terugbetaald.

Tips en complimenten GoSport Montagne
GoSport Montagne staat garant voor het genieten op de piste en heeft kortingen van 60%. Hebt u dat mogen ervaren bij het huren van de producten? Wat vindt u van de kwaliteit? Hoe hebt u de huurvoorwaarden, bestelling en betalingsproces ervaren?

Deel uw ervaringen met GoSport Montagne en plaats uw reviews op de ErvaringenSite. Leest u ook de reviews van huurders en bezoekers op onze site.

Bent u geïnteresseerd in sportartikelen? Met de informatie op onze site bent u vlug geholpen. Check of Go Sport Montagne een optie voor u is. Laat ook uw review achter op onze pagina.