ErvaringenSite

  Ervaringen GoSport Montagne

  Sporten en bewegen verbeteren de kwaliteit van het leven. Het eeuwenoude Romeinse spreekwoord “een gezonde geest in een gezond lichaam” is nog steeds van toepassing in deze tijd. Het is bewezen dat mensen die meer bewegen en sporten lichamelijke en mentaal fitter zijn. Sporten is een manier om te ontspannen. Sporten en bewegen is gezond voor zowel jong als oud. Er zijn verschillende soorten sporten die u kunt uitoefenen. Hebt u een sport die u als hobby uitoefent? Of sport u alleen om fit te blijven. Bent u een bergliefhebber en houdt u van wintersporten dan is skiën een ideale sport voor u. Voor het beoefenen van welke tak van sport dan ook hebt u sportartikelen nodig. Op ErvaringenSite kunt op zoek naar de juiste webshops die sportartikelen verkopen en verhuren. Met de reviews kunt u de prijzen en kwaliteit vergelijken en een keuze maken. Lees, over de ervaringen van klanten en heb zicht op de dienstverlening van de diverse aanbieders van sportartikelen online. Verrijk ook het reviewplatform met uw eigen ervaring bij uw aankoop van sportartikelen online.

  Over GoSport Montagne
  GoSport Montagne is een Franse sportretailer. Het eerste Go Sport winkel werd in Grenoble geopend. Het merk Go sport is ontwikkeld door een voormalig lid van het Franse alphineskiteam genaamd Daniel Cathiard. Hetbedrijf Rallye groep kocht Genty-Cathiard in 1990 en exploiteert nu de GO Sport-merken. In 2014 vond de lancering van de GO Sport franchise plaats en hetzelfde jaar trad de GO Sport Group toe tot Twinner. Hierdoor kwam de derde merk van de groep genaamd GoSport Montagne in 2016 tot stand. Go Sport telt meer dan 500 winkels en bieden sportartikelen aan. Ook bergsportartikelen.

  Producten en diensten
  Bij GoSport Montagne kunt u ski- of snowboarduitrusting huren van de grootste merken zoals Rossignol, Salomon en Fisher. Verder bestaat er een ruime keuze aan technische producten en uitrusting die passen bij uw niveau, praktijk en wensen. U kunt een ski bij GoSport Montagne binnen een paar minuten online huren en tegelijkertijd ook uw uitrusting boeken.

  Huurvoorwaarden, bestelling en betaling
  Om een bestelling bijGoSport Montagne te plaatsen moet u eerst een account op hun site maken en minstens 18 jaar zijn. De huurder vult ter identificatie een formulier in op de site. De bestellingen worden direct op de site geplaatst en de status van de bestelling kan op de site gecontroleerd worden. De huurder ontvangt een ontvangstbevestiging mail met gedetailleerde facturering. Aan het eind van de bestellingsproces kan de huurder overgaan tot betaling. De betaling geschiedt met een kredietkaart. Annuleren kan tot de dag voor vertrek en de huur wordt 100% terugbetaald.

  Tips en complimenten GoSport Montagne
  GoSport Montagne staat garant voor het genieten op de piste en heeft kortingen van 60%. Hebt u dat mogen ervaren bij het huren van de producten? Wat vindt u van de kwaliteit? Hoe hebt u de huurvoorwaarden, bestelling en betalingsproces ervaren?

  Deel uw ervaringen met GoSport Montagne en plaats uw reviews op de ervaringensite.be. Leest u ook de reviews van huurders en bezoekers op onze site.

  Bent u geïnteresseerd in sportartikelen? Met de informatie op onze site bent u vlug geholpen. Check of Go Sport Montagne een optie voor u is. Laat ook uw review achter op onze pagina.

  Is het Koolhydraatarm dieet gezond? Minder Brood, pasta, aardappels etc

  GoSport Montagne
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over GoSport Montagne

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is GoSport Montagne een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over GoSport Montagne. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is GoSport Montagne actief?

  GoSport Montagne is vooral actief in de categorie Dieet & Gezond en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Fit(ness)

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van GoSport Montagne gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.