ErvaringenSite

  Ervaringen Herbasale

  Reviews worden door steeds meer consumenten gebruikt om er achter te komen hoe online shops door andere klanten gewaardeerd worden. Door reviews te lezen hoef je niet lang te twijfelen of een webshop wel te vertrouwen is. Andere klanten wijzen je met hun reviews op de voor- en nadelen van het online winkelen en waarschuwen je voor webwinkels waar je beter met een grote virtuele boog omheen loopt. Om het je makkelijk te maken bieden wij je al deze reviews geheel kosteloos en vrijblijvend op onze website zodat je al deze informatie kunt gebruiken om de best gewaardeerde shop kunt kiezen voor de producten die je zoekt. Dat is vooral prettig als het gaat om buitenlandse websites die supplementen verkopen.

  Over Herbasale

  Herbasale is een online shop die al sinds 2014 bestaat en waar je terecht kunt voor voedingsupplementen en gezondheidsproducten. Aangezien Herbasale zich in Duitsland bevindt is de website slechts beschikbaar in het Engels en Duits. Voor vragen over de producten die er aangeboden worden kun je telefonisch of schriftelijk contact opnemen met de medewerkers van de klantenservice. De prijzen die bij de diverse producten vermeld staan zijn inclusief verzendkosten. Het bezorgen van een bestelling naar Nederland of België duurt in de regel 1 tot 3 werkdagen. Om een bestelling te betalen kunnen klanten gebruik maken van veilige betaalmethodes zoals PayPal en creditcard. Herbasale laat op de website niet duidelijk zien welk retourbeleid het bedrijf hanteert.

  Lezing FODMaP-dieet

  De producten van Herbasale

  Herbasale verkoopt onder andere diverse voedingsupplementen in de vorm van kruidenextracten zoals extracten van zwarte walnoten, wilde knoflook en koriander. Elk aangeboden product heeft een duidelijke omschrijving over de ingrediënten, de werking en welke effecten het heeft. Behalve dit soort producten is er bij Herbasale ook ruimte voor artikelen die helpen met het ontgiften en herstellen van het lichaam. Denk daarbij aan producten die helpen om de nieren en blaas te zuiveren en pakketten die bijdragen aan het verwijderen van zware metalen uit het lichaam. Verder zijn er nog omega 3 capsules en producten te bestellen die helpen om de hormoonspiegel weer in balans te brengen. Voor wie goed Duits spreekt zijn er ook Dvd's te bestellen over het nut van de aangeboden producten.

  Reviews over Herbasale

  Wat zijn de redenen dat jij als klant deze producten bent gaan gebruiken? Heb je positieve ervaringen met de diverse aangeboden artikelen en de service die je ontvangt? Of heb je weleens een bestelling geplaatst maar was de kwaliteit minder dan je verwachtte? Wij bieden alle klanten van Herbasale de mogelijkheid hun ervaring met dit bedrijf in de vorm van een review op onze website te plaatsen. Door een uitgebreide beoordeling te publiceren maak je het voor ons makkelijk om andere klanten beter te informeren over het reilen en zeilen van deze aanbieder, in het bijzonder omdat er op de website van het bedrijf vrij weinig informatie te vinden is over de manier hoe je een klacht in kunt dienen of artikelen terug kunt sturen. Reviews zijn in dit geval dé manier waarop klanten elkaar behulpzaam kunnen zijn, wacht dus niet langer en schrijf er ook een.

  Herbasale
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Herbasale

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Herbasale een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Herbasale. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Herbasale actief?

  Herbasale is vooral actief in de categorie Dieet & Gezond en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Vitamines & Voedingssupplementen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Herbasale gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.