Intolerance Lab

Alle reviews

Intolerance Lab

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Afvallen met Nederland merklogo voor beoordelingen van dieet- en gezondheidsproducten

Afvallen met Nederland

0 reviews

Steeds meer jongeren in Nederland zijn te zwaar en kampen met overgewicht. Dezelfde trend kan je zien bij volwassen Nederlanders, bijna de helft va...

Jasper Alblas merklogo voor beoordelingen van dieet- en gezondheidsproducten

Jasper Alblas

0 reviews

Jasper Alblas is een Nederlandse man die je helpt bij afvallen. Dat doet hij door je recepten voor te schotelen waarin onbewerkt en koolhydraatarm ...

FitChef merklogo voor beoordelingen van dieet- en gezondheidsproducten

FitChef

0 reviews

Ben je op zoek naar een online platform dat je helpt fit te worden en te blijven? Neem gerust eens een kijkje bij Fitchef, want wie weet is dit net...

Gezondmarkt merklogo voor beoordelingen van dieet- en gezondheidsproducten

Gezondmarkt

0 reviews

Draag je gezondheid hoog in het vaandel en ben je op zoek naar een online winkel die gezonde, lekkere en natuurlijke producten verkoopt? Dan zou he...

Intolerance Lab

Als je vermoedt dat je bepaalde voedselallergieënhebt, en graag wilt weten bij welke bedrijven je tegenwoordig tests kunt laten doen om deze intoleranties te detecteren, kun je eventueel eens een kijkje nemen bij het aanbod van Intolerance Lab. Of ben je misschien al vertrouwd met de producten en diensten van deze onderneming? Indien dit inderdaad het geval zou zijn, zouden we het erg op prijs stellen als je ons enkele minuten van je kostbare tijd zou willen gunnen om op deze pagina een korte, eerlijke Intolerance Lab review te schrijven. Dankzij de door jou verstrekte informatie kunnen andere potentiële klanten voor zichzelf beslissen of de producten en diensten van dit bedrijf zouden kunnen aansluiten bij hun persoonlijke wensen, waarden en behoeften.

Over Intolerance Lab
Bij deze Britse onderneming zou je volledige voedsel en niet-voedsel reactie testpakketten kunnen kopen. Hiervoor zou je alleen maar een paar plukjes van je haar moeten opsturen. Vervolgens zal het team van Intolerance Lab dit analyseren aan de hand van meer dan 700 bekende voedsel- en niet-voedselproblemen. Als je lichaam slecht reageert op bepaalde voedingsmiddelen, zou dit bedrijf het vinden en lokaliseren, zodat je deze middelen in de toekomst kunt vermijden. Zo eenvoudig zou het zijn. Sommige kleine problemen kunnen worden geassocieerd met het eten van de verkeerde voedingsmiddelen voor je lichaam, en dit bedrijf zou dus helpen deze problemen te lokaliseren. Volgens Intolerance Lab zelf zul je blij zijn met hun dienstverlening, hun tests en hun after-sales ondersteuning. Als je na zes weken niet tevreden bent met de resultaten van hun tests, of met iets anders, kun je contact opnemen met het bedrijf.

Producten en diensten van Intolerance Lab
Op de website van Intolerance Lab kun je een video bekijken over de manier waarop dit bedrijf te werk gaat. Je kunt er ook lezen wat klanten zoal over hun ervaringen met deze onderneming schrijven en op welke manier Intolerance Lab een volledige terugbetaling biedt als je als klant niet tevreden zou zijn. Bij dit bedrijf zou je namelijk gedurende zes weken kunnen profiteren van een terugbetalingsgarantie. Verder wordt ook uitgelegd welke drie stappen je moet ondernemen: een test kopen, een staal van je haar opsturen en je resultaten ontvangen.

Intolerance Lab klantenservice
Heb je een vraag voor het team van deze organisatie? Dan kun je in eerste instantie een kijkje nemen bij het onderdeel met veelgestelde vragen. Indien je je antwoord daar niet tussen vindt, kun je de klantenservice van Intolerance Lab telefonisch of per e-mail bereiken. 

Complimenten, klachten en tips voor Intolerance Lab
Als je ooit al een beroep hebt gedaan op de diensten van dit bedrijf, kun je jouw persoonlijke Intolerance Lab ervaringen op deze pagina met Intolerance Lab reviews met onze bezoekers delen in de vorm van een bondig, informatief verslag. Ben je tevreden over de online bestel- en betaalprocedure? Wat vind je van de kwaliteit van de geboden diensten? Of sta je misschien te trappelen om enkele handige tips te delen? Laat het ons snel weten! En als je op deze pagina een kijkje neemt, kun je te weten komen wat mensen zoal over andere bedrijven schrijven.