Keimster

Alle reviews

Keimster

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Afvallen met Nederland merklogo voor beoordelingen van dieet- en gezondheidsproducten

Afvallen met Nederland

0 reviews

Steeds meer jongeren in Nederland zijn te zwaar en kampen met overgewicht. Dezelfde trend kan je zien bij volwassen Nederlanders, bijna de helft va...

Jasper Alblas merklogo voor beoordelingen van dieet- en gezondheidsproducten

Jasper Alblas

0 reviews

Jasper Alblas is een Nederlandse man die je helpt bij afvallen. Dat doet hij door je recepten voor te schotelen waarin onbewerkt en koolhydraatarm ...

FitChef merklogo voor beoordelingen van dieet- en gezondheidsproducten

FitChef

0 reviews

Ben je op zoek naar een online platform dat je helpt fit te worden en te blijven? Neem gerust eens een kijkje bij Fitchef, want wie weet is dit net...

Gezondmarkt merklogo voor beoordelingen van dieet- en gezondheidsproducten

Gezondmarkt

0 reviews

Draag je gezondheid hoog in het vaandel en ben je op zoek naar een online winkel die gezonde, lekkere en natuurlijke producten verkoopt? Dan zou he...

Keimster

Ben jij dol op gekiemde producten? Van gekiemde muesli, gekiemd brood, gekiemde noedels tot gekiemde tacochips? En ben je nog op zoek naar een webshop waarop jij deze producten kunt bestellen? Wellicht is de webshop van Keimster dan wel interessant voor jou! Bij Keimster vind je namelijk producten als muesli, gekiemde broccolizaden, granola etc. Allemaal gekiemd. Doordat de granen gekiemd zijn krijg je meer vitamines, essentiële aminozuren en omega-3 vetzuren binnen. Maar hoe kom je er nou achter of dit bedrijf betrouwbaar is? Wat de kwaliteit van de producten is? En wat je van de klantenservice mag verwachten? Bij ErvaringenSitehebben wij reviews en beoordelingen van voorgaande klanten van Keimster voor jou op een rijtje gezet, zodat jij een eerste indruk van het bedrijf kunt opdoen. Zo kun jij uiteindelijk gemakkelijker beslissen of jij ook op de webshop van Keimster wilt bestellen of toch nog even verder kijkt. Heb jij zelf al wel eens producten op de webshop van Keimster besteld? Vergeet dan niet om een review op deze pagina achter te laten. 

Over Keimster
Toen Michael Gebhardt in 2016 naar Californië reisde, kwam hij voor het eerst in aanraking met gekiemde producten in het reguliere supermarktassortiment. Michael was door zijn voedingstraining reeds op de hoogte van de voordelen van gekiemdezaden en hij vroeg zich af waarom deze gekiemde producten nog niet zo populair in Duitsland waren. 

Al gauw begonnen Michael en zijn teamgenoot Erik Renk alles op alles te zetten om gekiemde producten ook in Duitsland bekend te maken. Het motto van Keimster is: "As pure as it can be". En dit motto is terug te vinden in het gehele productieproces van Keimster: duurzame verpakkingen, biologische grondstoffen en het afzien van geur-, kleur- en smaakstoffen.

Vandaag de dag vind je op de webshop van Keimster tal van gekiemde producten. Ondanks dat het bedrijf een uitgebreid kiemproces uitvoert en meer geld neerlegt voor plasticvrije verpakkingen, kunnen ze dankzij royale verpakkingseenheden en het weglaten van een kleurrijk ontwerp op de verpakkingen, hoogwaardige gekiemde producten aanbieden die ook nog eens betaalbaar zijn. 

De producten en diensten van Keimster
Op de webshop van Keimster kun je terecht voor diverse gekiemde producten. Denk bijvoorbeeld aan verschillende soorten zaden, meel, pasta, noodles en muesli. Daarnaast vind je er ook diverse toppings waaronder biologische ananasblokjes en groene biologische rozijnen. 

Je kunt je op de webshop ook laten inspireren door de recepten die erop staan. Naast recepten houdt Keimster ook een blog bij met arikelen over gezondheid en gekiemde producten.

Wil jij graag door het bedrijf op de hoogte worden gehouden? Dan kun je de social media kanalen van het bedrijf op Facebook, Pinterest, Instagram en YouTube volgen. Daarnaast kun je je op de website inschrijven voor de online nieuwsbrief van het bedrijf. 

Klachten, Complimenten en Tips voor Keimster
Heb jij wel eens producten van Keimster geprobeerd? Dan zouden wij het erg waarderen als jij jouw ervaring met deze webshop op deze pagina achterlaat. Hoe tevreden was jij bijvoorbeeld met jouw producten van Keimster? En hoe heb jij het contact met de klantenservice van Keimster ervaren?