ErvaringenSite

  Ervaringen Klean ATHLETE

  Ben jij een fanatieke sporter en ben je nog op zoek naar een online shop waarop jij jouw sportvoeding kunt bestellen? Maar vind jij het lastig om een partij te kiezen? Want welke bedrijven zijn nu betrouwbaar en veilig? En hoe weet je nou of de producten van een bepaald bedrijf van goede kwaliteit zijn? Op ErvaringenSite helpen wij jou met jouw zoektocht naar een geschikte online shop. Wij hebben namelijk diverse reviews en beoordelingen van voorgaande klanten verzameld, zodat jij je kunt verdiepen in allerlei bedrijven die sportvoeding aanbieden. Op deze pagina kun je de reviews en beoordelingen over Klean Athlete® vinden. Klean Athlete® is een online aanbieder van producten als sportvoeding, vitaminen, mineralen en proteïne poeders. Bovendien vind je op ErvaringenSite ook reviews en beoordelingen over bedrijven in andere sectoren.

  Over Klean Athlete®

  Klean Athlete® is in 2012 opgericht door een aantal atleten. De oprichters werden geïnspireerd door andere sporters die elke dag streven naar optimale gezondheid en topprestaties. Het doel van het bedrijf is om sporters met o.a. sportvoeding te helpen om hun doelen te bereiken. De speerpunten vanKlean Athlete® zijn fair play, eerlijkheid en transparantie. Dit houdt in dat het bedrijf hun producten te allen tijde produceert volgens de hoogste morele, ethische en kwaliteitsnormen. Ieder product van Klean Athlete® is namelijk gecertificeerd door het NSF Certified for Sport-programma van NSF International. Deze organisatie ondersteunt atleten, coaches en trainers bij het maken van weloverwogen beslissingen omtrent sportsupplementen.

  Momenteel gebruiken ruim 300 professionele teams in Amerika en Canada de producten van Klean Athlete®. Tevens geeft het bedrijf aan veel waarde te hechten aan de veiligheid, innovatie en efficiëntie van hun producten. Heb jij een vraag voor Klean Athlete®? Dan kun je de veelgestelde vragen pagina op de website raadplegen of de klantenservice een bericht sturen via de live chat op de website. Voor de laatste updates van het bedrijf kun je je inschrijven voor de online nieuwsbrief en/of de social media kanalen van Klean Athlete® op Facebook, Instagram, Twitter en YouTube volgen.

  Welk dieet past het best bij u? Test het met een kit

  De producten en diensten van Klean Athlete®

  Op de website van Klean Athlete® vind je producten met o.a. vitaminen, mineralen, elektrolyten en aminozuren. Het bedrijf biedt verschillende producttypen aan waarin deze stoffen zijn opgenomen. Denk bijvoorbeeld aan capsules, poeders, gels en tabletten.

  De producten van Klean Athlete® zijn gemaakt van hoogwaardige ingrediënten en het gehele assortiment is GGO-vrij en geproduceerd zonder tarwe, gluten of kunstmatige kleur-, smaak- of zoetstoffen. Veiligheid, integriteit en kwaliteit staat bij Klean Athlete® voorop.

  Klean Athlete® verzending

  Bij dit bedrijf kun je kiezen uit standaard verzending en express verzending. De standaard verzending duurt 4-7 werkdagen en kost £3.99 voor bestellingen met een orderwaarde van onder de £30. Bestellingen met een orderwaarde van boven de £30 worden echter gratis verzonden.

  De express verzending heeft een levertermijn van 2-3 werkdagen. De kosten voor deze verzendmethode bedragen £15 voor bestellingen met een orderwaarde van onder de £70. Bestellingen met een hogere orderwaarde, worden gratis verzonden.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Klean Athlete®

  Heb jij wel eens producten van Klean Athlete® geprobeerd? Dan zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaring met het bedrijf! Wat vond jij van de prijs-kwaliteitverhouding van de producten en hoe tevreden was jij met jouw producten? En hoe heb jij het contact met de klantenservice van het bedrijf ervaren?

  Klean ATHLETE
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Klean ATHLETE

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Klean ATHLETE een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Klean ATHLETE. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Klean ATHLETE actief?

  Klean ATHLETE is vooral actief in de categorie Dieet & Gezond en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Vitamines & Voedingssupplementen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Klean ATHLETE gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.