ErvaringenSite

  Ervaringen LivOn Laboratories

  Een goede gezondheid is het meest waardevolle wat je als mens kunt bezitten. De coronapandemie heeft nogmaals bewezen hoe belangrijk het is om een goede weerstand te hebben. Willen wij dat het goed functioneert, dan zullen we ons bewust dienen te zijn van wat we als brandstof innemen. Ook als u zich gezond voelt is het belangrijk op uw voeding te letten. Een goede weerstand helpt natuurlijk bij het voorkomen van veel kwalen en ziektes. Daarom is het belangrijk ons lichaam hoogwaardige producten te geven. Wanneer het lichaam uit evenwicht is, kunnen voedingssupplementen enorm helpen de balans te herstellen. Maar er zijn inmiddels zo veel bedrijven die verkondigen de allerbeste producten voor u te hebben dat het vaak moeilijk is een keuze te maken. Daarom is ErvaringenSite er voor u! Op onze site leest u niet alleen over het bedrijf en de producten, maar zeker ook de ervaringen van andere consumenten. Heeft u zelf ervaring met Liv On Laboratories? Laat ons weten wat u van de producten vond, en de service. Uw mening kan anderen helpen om gezond te worden en te blijven.

  Over LiveOn Laboratories
  Het bedrijf LivOn Laboratories is ontstaan in 2002. Muriel Rijper, eigenaresse van Dailyvit, is in deze tijd begonnen met het importeren van voedingssupplementen uit Amerika. Deze zijn volgens haar veel beter dan de voedingssupplementen van Europese makelarij, omdat ze in Amerika net een stapje voor lopen qua ontwikkeling en kennis van de meest werkzame voedingssupplementen en kwalitatief hoogwaardige producten leveren. Hun visie wordt ondersteund door wetenschappelijke onderzoeken. Wanneer u geïnteresseerd bent in de wetenschappelijke rapporten achter de aangeboden producten kunt u deze per email aanvragen. Het hoofdkantoor is gevestigd in het pand van Dailyvit in Den Haag, maar wordt ook door verschillende huisartsen en drogisterijen gedistribueerd. Uiteraard kunnen de producten ook online worden besteld.

  Producten en Diensten van LivOn Laboratories
  De producten die op de website Livonlabs.nl worden aangeboden zijn allen Altrient voedingssupplementen. Deze worden in een doos verkocht, waarin de dagelijkse doses handig in sachet vorm worden aangeboden. Altrient ALC kan helpen bij gewichtsverlies en energieproductie, Altrient B, Altrient r-ALA en Altrient Glutathion zijn goed voor mensen met bijvoorbeeld maag- en darmklachten, Altrient C zorgt voor een goede weerstand en bloedzuivering en vergroot de elasticiteit van de huid, Altrient Magnesium is goed voor de hersenen. De meeste producten op de website zijn helaas niet op voorraad leverbaar, zodat de bezorgingstijd bij dit bedrijf wat langer in beslag neemt. Vragen hierover kunt u stellen via de telefonische klantenservice.

  Complimenten, Klachten en Tips over LivOn Laboratories
  Gezond leven maakt gelukkig. Wanneer je gezondheidsklachten hebt kan dit echt van invloed zijn op de vreugde om te leven. Daarom dienen we klachten met onze gezondheid serieus te nemen! Natuurlijk dient u bij aanhoudende klachten of pijn naar de huisarts te gaan. Maar soms kan een vitamine boost ook volstaan of bijdragen aan het herstel. Welke producten zijn nu de beste? Wij zouden graag van u horen of u wel eens iets besteld of gebruikt heeft van LivOn Laboratories. Was u tevreden over het product? Diende lang op levering te wachten of kon u het ergens in uw buurt snel ophalen? Heeft het product u geholpen met uw gezondheid? Laat hier uw review achter.

  Waarom leidt een verstopte neus tot ander eetgedrag? | DIEET

  LivOn Laboratories
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over LivOn Laboratories

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is LivOn Laboratories een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over LivOn Laboratories. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is LivOn Laboratories actief?

  LivOn Laboratories is vooral actief in de categorie Dieet & Gezond en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Voedingsadvies, Vitamines & Voedingssupplementen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van LivOn Laboratories gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.