ErvaringenSite

  Ervaringen Lucky Vitamin

  Als er een onderwerp is waar experts en consumenten over blijven praten dan is het wel voeding en supplementen. Ieder persoon is anders en daarom is het gebruik van vitamines en mineralen een persoonlijke aangelegenheid. Om beter wegwijs te worden over wat de diverse producten zijn en voor je kunnen betekenen is het belangrijk dat je van andere klanten hoort wat zij er van vinden. Die klanten plaatsen hun reviews op onze website zodat jij gebruik kunt maken van al die informatie. Alleen op die manier kom je meer te weten over de online shops die dit soort producten verkopen, de kwaliteit die er geleverd wordt er andere zaken zoals het afhandelen van klachten en retourzendingen.

  Over Lucky Vitamin

  Wat begon als een middelgrote apotheek in de Amerikaanse plaats Eagleville groeide mede door een ernstige ziekte van een van de eigenaars uit tot een grote reformwinkel. Pas toen de oudste van de drie zonen de producten in een online shop begon aan te bieden volgde een enorme toename in het aantal bestellingen. Al snel werden ook de twee jongste broers bij de zaak betrokken en inmiddels worden de artikelen in vele landen ter wereld aangeboden. Heb jij vragen over producten of levertijden? Je kunt op vele vragen al antwoord krijgen op de website. Als je geen antwoord kunt vinden of hulp bij het bestellen wilt dan kun je een e-mail sturen of gebruik maken van de chat functie zodat je direct met een expert kunt praten. Lucky Vitamines biedt klanten extra voordelen met kortingspunten, automatisch verzenden en een 60 dagen retourbeleid.

  The Green Happiness - Zondag met Lubach (S05)

  De producten van Lucky Vitamin

  De naam van deze online shop verraadt natuurlijk al een beetje welk soort producten je mag verwachten. Je vindt hier dus voornamelijk vitamines en mineralen die je als supplement aan je dieet kunt toevoegen. Zo zijn er onder andere vitamine C, D, K en B12 in het aanbod opgenomen net zoals Magnesium, Calcium, Omega 3 visolie en collageen. Maar dat is niet het enige! Ook voor shampoos, zeep, gezichtscrèmes en reinigers, deodorant en tandpasta kun je nu bij Lucky Vitamin terecht. Verder zijn er nog voedingsmiddelen in de vorm van cornflakes, chocorepen en maaltijdvervangende shakes verkrijgbaar. Het assortiment is enorm groot en het bestellen wordt je eenvoudig gemaakt met veilige betaalmethodes zoals PayPal en creditcard. Als je een account aanmaakt kun je gebruik maken van extra kortingen en je wordt op de hoogte gehouden van nieuwe producten.

  Reviews over Lucky Vitamin

  Omdat niets zo persoonlijk is als het gebruik van vitamines en mineralen is het vooral voor de producten uit deze online shop belangrijk dat klanten elkaar er meer over vertellen. Ben jij klant van Lucky Vitamin? Neem dan even een moment de tijd om jouw review te schrijven en die op onze website te plaatsen. Door over jouw ervaring met de producten van deze aanbieder te schrijven geef je nieuwe klanten de mogelijkheid meer te weten te komen. En je hoeft het niet mooier te maken dan het is! Schrijf gewoon een eerlijke beoordeling, ook als jouw ervaring met Lucky Vitamin niet zo best is geweest. We willen tenslotte iedereen een zo waarheidsgetrouw beeld van de werkelijkheid tonen. Dat kan alleen als iedereen een oprechte en eerlijke review achterlaat.

  Lucky Vitamin
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Lucky Vitamin

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Lucky Vitamin een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Lucky Vitamin. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Lucky Vitamin actief?

  Lucky Vitamin is vooral actief in de categorie Dieet & Gezond en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Vitamines & Voedingssupplementen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Lucky Vitamin gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.