Lucky Vitamin

Alle reviews

Lucky Vitamin

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Fitnessmerken.nl merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Sport & Outdoor producten

Fitnessmerken.nl

0 reviews

Gezond en fit zijn is voor bijna iedereen belangrijk. Hoe fitter je bent, hoe langer je doorgaans leeft! Er zijn verschillende manieren om fit te w...

Body & Fit merklogo voor beoordelingen van dieet- en gezondheidsproducten

Body & Fit

0 reviews

Body & Fit is een webshop voor fitness supplementen, sportvoeding, kleding en alles wat met gezond eten en fitness te maken heeft. Zij zitten d...

Vitaminesperpost.nl merklogo voor beoordelingen van dieet- en gezondheidsproducten

Vitaminesperpost.nl

0 reviews

Het is bewezen: een gezond lichaam zorgt voor een gezonde en gelukkige geest. Maar soms kan het voorvallen je alles goed doet: diëten, sporten...

Jasper Alblas merklogo voor beoordelingen van dieet- en gezondheidsproducten

Jasper Alblas

0 reviews

Jasper Alblas is een Nederlandse man die je helpt bij afvallen. Dat doet hij door je recepten voor te schotelen waarin onbewerkt en koolhydraatarm ...

Lucky Vitamin

Als er een onderwerp is waar experts en consumenten over blijven praten dan is het wel voeding en supplementen. Ieder persoon is anders en daarom is het gebruik van vitamines en mineralen een persoonlijke aangelegenheid. Om beter wegwijs te worden over wat de diverse producten zijn en voor je kunnen betekenen is het belangrijk dat je van andere klanten hoort wat zij er van vinden. Die klanten plaatsen hun reviews op onze website zodat jij gebruik kunt maken van al die informatie. Alleen op die manier kom je meer te weten over de online shops die dit soort producten verkopen, de kwaliteit die er geleverd wordt er andere zaken zoals het afhandelen van klachten en retourzendingen.

Over Lucky Vitamin
Wat begon als een middelgrote apotheek in de Amerikaanse plaats Eagleville groeide mede door een ernstige ziekte van een van de eigenaars uit tot een grote reformwinkel. Pas toen de oudste van de drie zonen de producten in een online shop begon aan te bieden volgde een enorme toename in het aantal bestellingen. Al snel werden ook de twee jongste broers bij de zaak betrokken en inmiddels worden de artikelen in vele landen ter wereld aangeboden. Heb jij vragen over producten of levertijden? Je kunt op vele vragen al antwoord krijgen op de website. Als je geen antwoord kunt vinden of hulp bij het bestellen wilt dan kun je een e-mail sturen of gebruik maken van de chat functie zodat je direct met een expert kunt praten. Lucky Vitamines biedt klanten extra voordelen met kortingspunten, automatisch verzenden en een 60 dagen retourbeleid.

De producten van Lucky Vitamin
De naam van deze online shop verraadt natuurlijk al een beetje welk soort producten je mag verwachten. Je vindt hier dus voornamelijk vitamines en mineralen die je als supplement aan je dieet kunt toevoegen. Zo zijn er onder andere vitamine C, D, K en B12 in het aanbod opgenomen net zoals Magnesium, Calcium, Omega 3 visolie en collageen. Maar dat is niet het enige! Ook voor shampoos, zeep, gezichtscrèmes en reinigers, deodorant en tandpasta kun je nu bij Lucky Vitamin terecht. Verder zijn er nog voedingsmiddelen in de vorm van cornflakes, chocorepen en maaltijdvervangende shakes verkrijgbaar. Het assortiment is enorm groot en het bestellen wordt je eenvoudig gemaakt met veilige betaalmethodes zoals PayPal en creditcard. Als je een account aanmaakt kun je gebruik maken van extra kortingen en je wordt op de hoogte gehouden van nieuwe producten.

Reviews over Lucky Vitamin
Omdat niets zo persoonlijk is als het gebruik van vitamines en mineralen is het vooral voor de producten uit deze online shop belangrijk dat klanten elkaar er meer over vertellen. Ben jij klant van Lucky Vitamin? Neem dan even een moment de tijd om jouw review te schrijven en die op onze website te plaatsen. Door over jouw ervaring met de producten van deze aanbieder te schrijven geef je nieuwe klanten de mogelijkheid meer te weten te komen. En je hoeft het niet mooier te maken dan het is! Schrijf gewoon een eerlijke beoordeling, ook als jouw ervaring met Lucky Vitamin niet zo best is geweest. We willen tenslotte iedereen een zo waarheidsgetrouw beeld van de werkelijkheid tonen. Dat kan alleen als iedereen een oprechte en eerlijke review achterlaat.