Minami

Alle reviews

Minami

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Fitnessmerken.nl merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Sport & Outdoor producten

Fitnessmerken.nl

0 reviews

Gezond en fit zijn is voor bijna iedereen belangrijk. Hoe fitter je bent, hoe langer je doorgaans leeft! Er zijn verschillende manieren om fit te w...

Body & Fit merklogo voor beoordelingen van dieet- en gezondheidsproducten

Body & Fit

0 reviews

Body & Fit is een webshop voor fitness supplementen, sportvoeding, kleding en alles wat met gezond eten en fitness te maken heeft. Zij zitten d...

Vitaminesperpost.nl merklogo voor beoordelingen van dieet- en gezondheidsproducten

Vitaminesperpost.nl

0 reviews

Het is bewezen: een gezond lichaam zorgt voor een gezonde en gelukkige geest. Maar soms kan het voorvallen je alles goed doet: diëten, sporten...

Jasper Alblas merklogo voor beoordelingen van dieet- en gezondheidsproducten

Jasper Alblas

0 reviews

Jasper Alblas is een Nederlandse man die je helpt bij afvallen. Dat doet hij door je recepten voor te schotelen waarin onbewerkt en koolhydraatarm ...

Minami

Draag je gezondheid hoog in het vaandel en wil je graag weten welke visolieinteressant voor je zou kunnen zijn? Neem dan gerust eens een kijkje bij het aanbod van Minami. Natuurlijk is het ook perfect mogelijk dat je al vertrouwd bent met de producten van deze onderneming. Indien dit het geval zou zijn, zouden we het erg op prijs stellen als je ons enkele minuten van je kostbare tijd zou willen gunnen om op deze pagina een korte, eerlijke review over Minami te schrijven. De door jou verstrekte informatie kan namelijk erg waardevol zijn voor andere potentiële klanten, en hen helpen beslissen om al dan niet een bestelling bij dit bedrijf te plaatsen. Omdat alle reviews hier hoe dan ook gepubliceerd worden, maakt het echt niet uit of jouw ervaring positief of negatief was.

Over Minami
Minami is een onderdeel van Nestle Health Science en heeft zijn hoofdkantoor in de Belgische hoofdstad Brussel. Het verkoopt visolie van farmaceutische kwaliteit en zou deze volgens strenge Europese milieunormen produceren. Hiervoor gebruikt dit bedrijf een gepatenteerde milieuvriendelijke productiemethode met superkritische CO2-technologie die op internationaal niveau door gerenommeerde wetenschappers wordt geprezen. Dit zou Minami toelaten om maximale omega 3 concentraties en een ongeëvenaarde zuiverheid te bekomen. De geavanceerde productiemethoden van deze onderneming worden gebruikt om tegemoet te komen aan de hedendaagse hoge verwachtingen van klanten. De producten van Minami zouden 90 tot 95% omega 3 per softgel bevatten, over hetEMAS-certificaatvoor milieuvriendelijkheid beschikken en het resultaat zijn van een milieuvriendelijk zuiveringsproces. Bovendien zouden Minami-producten stuk voor stuk op wetenschappelijk onderzoek gebaseerd zijn.

Producten en diensten van Minami
Op de website van Minami kun je in het menu op verschillende categorieën klikken, zoals Home, Omega 3, Voordelen Omega 3, Producten, Waarom Minami, Waar kopen, Blog en Contact. Via dit menu zou je vlot door de site kunnen navigeren. Je kunt er ook meer lezen over de verschillende gezondheidsvoordelen, waarom je voor Minami zou kiezen en wat de verschillende mythes zijn. Verder is er ook een pagina met een volledig overzicht van alle verschillende Minami-producten. Per product kun je dan meer lezen over de verschillende ingrediënten per softgel en de gebruiksaanwijzing. De producten van deze onderneming worden verkocht via een netwerk van apotheken. Heb je een vraag of opmerking voor het team van Minami? Dan kun je de klantenservice telefonisch, per e-mail of via het online formulier bereiken.

Complimenten, klachten en tips voor Minami
Heb je ooit al één of meerdere producten via dit bedrijf gekocht? En ben je nog op zoek naar een online platform waar je een bondige, informatieve review kunt schrijven? Dan is dit jouw kans! Zo kun je onze bezoekers bijvoorbeeld laten weten hoe jij het bestel- en betaalproces hebt ervaren, of je tevreden bent over de kwaliteit van de Minami-producten en of de klantenservice vlot bereikbaar is als je vragen of opmerkingen hebt. Wij kijken alvast reikhalzend uit naar jouw review! Tot slot hoef je alleen maar hier te klikken als je graag wilt weten wat mensen zoal over gelijkaardige bedrijven schrijven.