ErvaringenSite

  Ervaringen My Shaky

  Ben jij op zoek naar maaltijdshakes die vol zitten met vitamines en mineralen en die jou helpen met afvallen en gewichtsbeheersing? Dan zouden de maaltijdshakes van MyShaky wel eens interessant voor jou kunnen zijn. Deze maaltijdshakes zijn namelijk gebaseerd op het Keto dieet. Het Keto dieet houdt in dat je eet met een verdeling van 70% vetten, 20% eiwitten en 5% koolhydraten. Hierdoor gaat je lichaam in ketose, waardoor je vet verbrandt. De KETO maaltijdshakes van MyShaky bevatten 27 essentiële vitamines en mineralen, onderdrukken je eetlust en kunnen jou helpen met gewichtsbeheersing. Maar hoe kom je er nou achter of dit bedrijf betrouwbaar genoeg is? Wat voorgaande klanten van MyShaky vinden? En hoe de klantenservice van MyShaky met jouw vragen omgaat? Voor de antwoorden op deze vragen ben je bij ErvaringenSite aan het juiste adres. Op deze pagina hebben wij namelijk informatie, reviews en beoordelingen voor jou op een rijtje gezet, zodat jij je in het bedrijf kunt verdiepen en zo gemakkelijk een keuze kunt maken. Bovendien vind je op ErvaringenSite nog veel meer reviews en beoordelingen over andere bedrijven in diverse sectoren.

  MyShaky

  Het idee voor MyShaky begon in 2010 toen de oprichters het idee kregen om een bedrijf in gezondere voeding te starten. Aan het begin van de corona crisis in 2020 zagen de oprichters van het bedrijf dat veel van hun kennissen en vrienden ongewild thuis kwamen te zitten, minder gingen bewegen en last kregen van gewichtstoename. Op dit moment begonnen de oprichters met het bedenken van een effectieve maaltijdshake en uiteindelijk kwamen ze uit bij het Keto dieet.Nadat ze dit een tijdje hadden uitgeprobeerd kwamen ze tot de conclusie dat het Keto dieet voornamelijk goed werkt voor mensen die veel in de auto zitten of thuis werken en toch graag willen afvallen.

  Voeding en dieet bij chronische nierschade

  In 2021 is toen de eerste MyShaky maaltijdshake

  op de markt gekomen. Dit is een complete maaltijdshake volgens het Keto dieet én met voldoende vitamines en mineralen.

  Ben jij nieuwsgierig geworden naar MyShaky en wil je graag door het bedrijf op de hoogte worden gehouden van updates? Dan kun je je op de website inschrijven voor de online nieuwsbrief en/of de social media kanalen van het bedrijf op Facebook en Instagram volgen. Bij vragen kun je de veelgestelde vragen pagina raadplegen of contact opnemen met de klantenservice door te bellen naar 06 29066280, een e-mail te sturen naar info@myshaky.nl of het online contactformulier op de website in te vullen.

  De producten van MyShaky

  Op de webshop kun je zakken van 1 kg MyShaky vanille maaltijdshake bestellen. Het is ook mogelijk om een starterspakket te bestellen. Het starterspakket bestaat uit 3 losse maaltijden. De maaltijdshakes zijn eenvoudig te maken. Je doet ongeveer 200 tot 250 ml water in jouw shaker en voegt 55 gram poeder toe. Bovendien heb je met de MyShaky maaltijdshakes geen honger voor 3 tot 4 uur.

  Naast de Keto shakes, vind je op de webshop ook een MyShaky shakebeker en Ketose teststrips om te testen of je lichaam al in de ketose stand is.

  Klachten, Complimenten en Tips voor MyShaky

  Heb jij zelf wel eens Keto shakes op de webshop van MyShaky besteld? Dan horen wij graag meer over jouw ervaring met deze webshop. Wat vond jij van de shakes van MyShaky? En hoe heb jij het contact met de klantenservice van het bedrijf ervaren? Laat een review achter op deze pagina en help anderen met het vinden van geschikte producten op het gebied van afvallen en gewichtsbeheersing.

  My Shaky
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over My Shaky

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is My Shaky een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over My Shaky. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is My Shaky actief?

  My Shaky is vooral actief in de categorie Dieet & Gezond en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Afvallen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van My Shaky gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.