National Council on Strength & Fitness

Alle reviews

National Council on Strength & Fitness

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Flinndal merklogo voor beoordelingen van dieet- en gezondheidsproducten

Flinndal

4 reviews

Wilt u weten wat de ervaringen van andere mensen zijn met Flinndal. Dan bent u bij ErvaringenSite aan het goede adres. Hier kunt u reviews vinden...

Drogisterij.net merklogo voor beoordelingen van dieet- en gezondheidsproducten

Drogisterij.net

16 reviews

Drogisterij.net is een webwinkel met verschillende producten die u ook bij een drogisterij kunt vinden. Wilt u weten of u deze webwinkel kunt vertr...

The Body Shop merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Persoonlijke verzorging producten

The Body Shop

14 reviews

The Body Shop: Ervaringen Op zoek naar een verzorgingsproduct dat niet alleen goed is voor jouw lichaam, maar ook voor de wereld? The Body Shop he...

Fitwinkel merklogo voor beoordelingen van dieet- en gezondheidsproducten

Fitwinkel

1 reviews

De oorsprong van fitness en waar het lichaamstraining echt is begonnen ligt in India. 3000 jaar geleden begonnen mensen te experimenteren met licha...

National Council on Strength & Fitness

 

 

Een gezonde levensstijl bestaat niet alleen uit gezond eten, maar ook voldoende bewegen. Van alle kanten krijgen we advies hoe we gezond kunnen leven. Dieet dit, dieet dat, stappentellers, calorietellers, FitbitS, en heel veel advertenties over wat wel en niet goed is om te eten en hoe we ons moeten voelen. Wil je echt meer weten over gezond leven, en ook anderen daarbij helpen dan is een online opleiding bij het National Council on Strength & Fitness tot personal trainer misschien echt iets voor jou! Nu kun je ook online een cursus doen en een sportprofessional worden met een echte certificering. Bekijk de online opleidingen bij ErvaringenSite, en lees wat anderen te zeggen hebben over dit instituut. Welke opleidingen kun je volgen, hoe zit het met het lesmateriaal, en wat zijn de kosten? Lees de reviews van anderen of geef uw eigen waarde oordeel over de opleidingen van het National Council on Strength & Fitness (NCSF) en laat uw persoonlijke beoordeling bij ons achter!

Over National Council on Strength and Fitness
Het National Council on Strength and Fitness is een internationale, door leden aangestuurde organisatie van sportprofessionals met het hoofdkantoor in Coral Gables, Florida. Het NCSF-bestuur voor certificering houdt toezicht op de door de National Commission for Certifying Agencies (NCCA) geaccrediteerde certificeringsprogramma's en pleit namens sportprofessionals over de hele wereld. De prestigieuze NCCA-accreditatie dient als een externe audit om de gezondheid, het welzijn en de veiligheid te waarborgen door een periodieke evaluatie van alle facetten van het certificeringsprogramma en de organisaties die professionele competentie beoordelen. De NCCA-normen zijn gebaseerd op degelijke principes en bevatten optimale en uitgebreide criteria voor organisatorische processen en prestaties. De normen die door de NCCA worden toegepast zijn ontworpen om algemeen erkende, objectieve en actuele benchmarks te garanderen waaraan de certificerende instellingen moeten voldoen en die ze later dienen te volgen.

Producten en Diensten van National Council on Strength and Fitness
Het NCSF biedt verschillende cursussen en opleidingen aan met certificering. 
De Certified Personal Trainer Credential is beoordeeld en geaccrediteerd door de National Commission for Certifying Agencies (NCCA), de accreditatieraad voor het Institute for Credentialing Excellence. 
De opleiding als Personal Trainer kun je volgen als een zelfstandige cursus, maar je kunt deze ook combineren met een cursus als kracht training coach of Sport voedingsdeskundige. De aangeboden Master Personal Trainer opleiding heeft allebei de segmenten in de cursus opgenomen. De cursus bestaat uit verschillende onderdelen, maar is alleen in het Engels toegankelijk. Er is een speciaal programma voor (ex-)militairen.

Complimenten, Klachten en Tips over de National Council on Strength and Fitness
Ben jij geïnteresseerd in sport en een gezonde levensstijl? Of in anderen helpen gezonder te leven? Als personal trainer of life-coach dien je jezelf tot doel te stellen het leven van anderen te verbeteren op het gebied van geestelijk en lichamelijk welzijn, en zelf natuurlijk als voorbeeld te dienen. Maar ook voor je eigen ontwikkeling en groei kan het een enorme voldoening geven om een cursus te doen en een echte certificatie als Personal Trainer te behalen. Heb jij wel eens een cursus gevolgd bij NCSF? Of misschien ben je al een Personal trainer en voedingsdeskundige voor sporters? Geef ons jouw persoonlijke review over deze online aanbieder!