ErvaringenSite

  Ervaringen Personal Fitness

  Ben jij benieuwd naar andermans ervaringen met Personal Fitness Nederland, of wil je jouw ervaring met ons delen? Dan ben je hier op de juiste plek. Lees de ervaringen en reviews van anderen om een goed beeld te krijgen van de service en kwaliteit. En, mocht jij al eens gebruik hebben gemaakt van de persoonlijke fitness-service, dan horen we hier graag meer over.

  Personal Fitness Nederland is een platform waar je online jouw persoonlijke fitnesscoach kunt inhuren. Samen werken jullie naar jouw fitnessdoelen toe.j

  Kun je ons vertellen hoe jij deze service hebt ervaringen. Laat dan een review achter. Wij en andere mogelijke nieuwe klanten zijn heel benieuwd of dit bedrijf ook waar biedt voor je geld, en of je tevreden bent met de resultaten. Door die ervaring te delen kun je vraagtekens en twijfels bij anderen wegnemen.

  Over Personal Fitness Nederland
  Het is ondertussen 15 jaar geleden dat fysiotherapeut Jos Vermeer en zijn vrouw, de gewichtsconsulente Petra Vermeer, en collega Giel Verberne samen het concept voor Personal Fitness hebben ontwikkeld. In eerste instantie werkten ze vanuit een kleine ruimte in Tilburg, maar al snel wilden ze verder uitbreiden. Sindsdien zijn meer dan 80 vestigingen in heel Nederland aangesloten bij deze organisatie.

  Het systeem bestaat uit drie belangrijke pijlers; voeding, beweging, en mental coaching. Daarnaast hebben ze een aantal kernwaarden, zo zal jouw coach zich persoonlijk inzetten om jou op weg te helpen naar geluk. Daarnaast werken jullie aan een concreet plan met duidelijke doelen. Het doel van het concept is dat je uiteindelijk vitaler wordt, meer energie hebt, en mentaal gelukkiger bent.

  Producten en diensten van Personal Fitness Nederland
  Bij Personal Fitness Nederland kun je een deskundige personal trainer inhuren om jouw fitnessdoelen te behalen. Samen met je trainer bepaal je wat jouw doelen zijn, bijvoorbeeld of je af wil vallen, sterker wil worden, of meer energie wil krijgen. Als je dit doel hebt bepaald gaat je trainer aan de slag met het maken van een trainingsplan, hierbij wordt gebruikgemaakt van het Fit for Life programma.

  In dit programma wordt niet alleen gekeken naar je doelen, maar ook naar de manier waarop je die doelen gaat behalen, en hoe vaak je hiermee aan de slag gaat. Een fitnessplan is een programma op maat. De gecertificeerde trainer zal aan de hand van jouw voorkeur kiezen voor de juiste werkwijze.

  Als je gebruik wil maken van deze service kun je eerst een gratis proefweek aanvragen. Je krijgt dan een gratis healthscan om te zien waar je nu staat, een voedingsschema zodat je de juiste voedingsstoffen binnen krijgt, en trainingsmateriaal voor thuis. Personal Fitness Nederland garandeert dat je doelen behaald worden door gratis verder te gaan totdat die behaald zijn.

  Ervaringen, klachten en tips over Personal Fitness Nederland
  Vertel ons wat je vindt van de service van Personal Fitness Nederland zodat anderen een goed beeld krijgen van datgene dat deze situatie heeft te bieden. Uiteraard is de ene coach de andere niet, maar we zijn wel heel benieuwd naar jouw ervaring. Hierdoor krijgen wij en anderen een beter beeld van de service die geboden wordt. Laat jouw review achter.

  Hoe zit het met jodium bij een glutenvrij dieet?

  Personal Fitness
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Personal Fitness

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Personal Fitness een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Personal Fitness. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Personal Fitness actief?

  Personal Fitness is vooral actief in de categorie Dieet & Gezond en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Fit(ness)

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Personal Fitness gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.