ErvaringenSite

  Ervaringen Vaccinaties Op Reis

  U bent vast wel eens op vakantie geweest naar een land waarbij u zich eerst moest laten inenten. Door globalisering reizen we steeds meer en dat kan soms lijden tot het nodig hebben van vaccinaties (bijv. voor de ziekte Malaria). Vaccinaties op Reis is een vaccinatiecentrum gevestigd in Nederland. Het centrum heeft vestigingen over heel Nederland en is erkend als gele koorts vaccinatiecentrum, ook geven zij inentinen volgens de richtlijnen van het LCR (Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering). Op deze pagina kunt u de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Vaccinaties op Reis lezen of uw eigen ervaring achterlaten door middel van een review. Ook kunt u op andere soortgelijke bedrijven zoeken.

  Over Vaccinaties op Reis

  Vaccinaties op Reis is een deskundig vaccinatiecentrum. Het centrum werkt volgens richtlijnen van het LCR, of Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Het LCR is opgericht in 1997 en is het centrale orgaan in Nederland dat zich bezighoudt met preventie van ziekte bij reizigers. Daarnaast geeft het LCR de landelijke richtlijnen uit met betrekking tot vaccinaties en anti-malariamaatregelen. Het LCR adviseert ook de organisaties van diverse reisbureaus en touroperators. De landelijke richtlijnen worden verspreid onder artsen en vaccinerende instellingen, zoals Vaccinaties op Reis dus. Hierdoor kunt u ervan uitgaan dat het veilig is om u te laten vaccineren bij Vaccinaties op Reis.

  Dit gebeurt er als je het OMAD-dieet doet

  Producten en Diensten van Vaccinaties op Reis

  Maar voor wat voor vaccinaties kunt u dan precies bij Vaccinaties op Reis terecht? Op de website van Vaccinaties op Reis kunt u uw (vakantie) bestemming opzoeken en direct zien wat voor vaccinatie u nodig heeft voor deze bestemming. Aan de hand daarvan kunt u daarna direct een afspraak maken bij een van de fysieke locaties van Vaccinaties op Reis. Voorbeelden van vaccinaties die Vaccinaties op Reis uitgeeft zijn: vaccinaties tegen de Gele koorts, cholera, buiktyfus, Malaria en Japanse encefalitis. Naast de vaccinaties die u nodig heeft voor uw bestemming geven zij ook aan op de website hoever van tevoren u het beste deze vaccinatie kunt halen.

  Maar hoe zit het dan met de kosten? Helaas verschillen de kosten echt per vaccinatie en per bestemming. Voor elke inenting betaalt u echter wel consultkosten van €23,95. Een voordeel is echter wel dat u geen extra toeslag krijg voor een aspraak in de avonduren of in het weekend. Ook heeft u geen extra toeslagen te betalen voor een lange reis of verre bestemming en krijgt u een lager tarief als u komt voor een herhaalafspraak.

  Aanbevelingen, klachten en tips over Vaccinaties op Reis

  Heeft u nou ook een mening? ErvaringenSite is opgericht om over verschillende bedrijven een transparant beeld te krijgen. Het is daarom ook goed om uw oordeel en/of mening door middel van een review over Vaccinaties op Reis op ErvaringenSite te delen. Ook kunt u op ErvaringenSite de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Vaccinaties op Reis vinden en uw eigen aanbevelingen, klachten en tips achterlaten. Lees hier dan ook de ervaringen van andere mensen over Vaccinaties op Reis of laat uw eigen review over Vaccinaties op Reis achter.

  Vaccinaties Op Reis
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Vaccinaties Op Reis

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Vaccinaties Op Reis een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Vaccinaties Op Reis. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Vaccinaties Op Reis actief?

  Vaccinaties Op Reis is vooral actief in de categorie Dieet & Gezond en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Apotheken & Drogisterijen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Vaccinaties Op Reis gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.