Veganbox

Alle reviews

Veganbox

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

VitaePro merklogo voor beoordelingen van dieet- en gezondheidsproducten

VitaePro

1 reviews

Draag je gezondheid hoog in het vaandel en heb je interesse in voedingssupplementen? Dan kan het aanbod van VitaePro misschien iets voor jou zijn. ...

Flinndal merklogo voor beoordelingen van dieet- en gezondheidsproducten

Flinndal

4 reviews

Wilt u weten wat de ervaringen van andere mensen zijn met Flinndal. Dan bent u bij ErvaringenSite aan het goede adres. Hier kunt u reviews vinden...

Drogisterij.net merklogo voor beoordelingen van dieet- en gezondheidsproducten

Drogisterij.net

16 reviews

Drogisterij.net is een webwinkel met verschillende producten die u ook bij een drogisterij kunt vinden. Wilt u weten of u deze webwinkel kunt vertr...

Fitnesskoerier merklogo voor beoordelingen van dieet- en gezondheidsproducten

Fitnesskoerier

1 reviews

Wilt u gezonder leven en bent u op zoek naar een winkel waar ze hoogwaardige fitnessapparatuur verkopen? Of bent u een trainer en zoekt u materiaal...

Veganbox

Gezond eten wordt door internet een stuk makkelijker gemaakt. Als je lokale supermarkt de ingrediënten die je zoekt niet verkoopt vind je vaak zonder problemen een online shop die het wel in de aanbieding heeft. Er zijn zelfs websites die complete pakketten voor vegetariërs of veganisten aanbieden. Je krijgt dan met regelmaat producten gestuurd die je kunt gebruiken om op een verantwoorde manier maaltijden te bereiden. Maar hoe betrouwbaar zijn websites die dit soort producten aanbieden? Kom er meer over te weten door het lezen van reviews. Je hoeft niet lang te zoeken naar die reviews want wij bieden je ze geheel vrijblijvend op onze website aan. Je kunt op die manier eenvoudig en snel de commentaren en meningen van andere klanten over dit soort aanbieders lezen.

Over Veganbox
Veganbox is een handelsnaam en website die gebruikt wordt door het bedrijf SalecoGroep BV uit Amsterdam. Met deze website biedt het bedrijf maaltijdpakketten voor klanten die veganist zijn. Heb je vragen over Veganbox? je kunt een mailtje sturen of telefonisch contact opnemen met de medewerkers van de klantenservice. Deze afdeling is op werkdagen tussen 9 en 5 bereikbaar. De boxen bevatten alle ingrediënten in de juiste hoeveelheden om de recepten precies zo te bereiden zoals op de bijgeleverde receptkaarten staat vermeld. Wat zijn de voordelen van de Veganbox? Volgens de website hebben mensen die geregeld veganistisch eten minder kans op hart- en vaatziekten en is het beter voor het dierenwelzijn.

De producten van Veganbox
Hoe werkt de site van Veganbox? Je hebt bij deze aanbieder zes verschillende dozen met ingrediënten en recepten om wekelijks uit te kiezen. Iedere week wisselt het aanbod aan recepten en je kunt via de kalender tot wel zes weken vooruit plannen. Als je op vakantie gaat kun je op die manier de levering pauzeren tot je weer terug bent. De ingrediënten zijn zoveel mogelijk ingekocht bij lokale producenten zodat er minder C02 uitstoot en afvalstoffen geproduceerd worden. Hoe kun je de Veganbox betalen? Door in je account te kiezen voor een van de veilige betaalmethodes die er geboden worden ontvang je elke week een nieuwe doos. Je kunt onder andere betalen met PayPal, creditcard en Bancontact. Je kunt op elk moment schriftelijk of telefonisch opzeggen als je de boxen niet meer wenst te ontvangen.

Reviews over Veganbox
Deel jouw mening over de Veganbox met andere consumenten door een beoordeling op onze website te plaatsen. Je kunt in die review precies beschrijven hoe tevreden jij als klant bent en wat je vindt van de kwaliteit van het product. Natuurlijk mag je ook uitgebreider ingaan op onderwerpen zoals de behandeling van klachten die je had of de klantvriendelijkheid van de medewerkers. Het gaat erom dat je zo duidelijk mogelijk omschrijft wat jouw ervaring met deze aanbieder is. We kunnen namelijk alleen een realistisch beeld van Veganbox laten zien als alle klanten een eerlijke en openhartige review delen. Het is voor nieuwe klanten van belang dat zij voor het bestellen van dit product precies weten wat de aanbieder ervan hen te bieden heeft.