ErvaringenSite

  Ervaringen Veganbox

  Gezond eten wordt door internet een stuk makkelijker gemaakt. Als je lokale supermarkt de ingrediënten die je zoekt niet verkoopt vind je vaak zonder problemen een online shop die het wel in de aanbieding heeft. Er zijn zelfs websites die complete pakketten voor vegetariërs of veganisten aanbieden. Je krijgt dan met regelmaat producten gestuurd die je kunt gebruiken om op een verantwoorde manier maaltijden te bereiden. Maar hoe betrouwbaar zijn websites die dit soort producten aanbieden? Kom er meer over te weten door het lezen van reviews. Je hoeft niet lang te zoeken naar die reviews want wij bieden je ze geheel vrijblijvend op onze website aan. Je kunt op die manier eenvoudig en snel de commentaren en meningen van andere klanten over dit soort aanbieders lezen.

  Over Veganbox

  Veganbox is een handelsnaam en website die gebruikt wordt door het bedrijf SalecoGroep BV uit Amsterdam. Met deze website biedt het bedrijf maaltijdpakketten voor klanten die veganist zijn. Heb je vragen over Veganbox? je kunt een mailtje sturen of telefonisch contact opnemen met de medewerkers van de klantenservice. Deze afdeling is op werkdagen tussen 9 en 5 bereikbaar. De boxen bevatten alle ingrediënten in de juiste hoeveelheden om de recepten precies zo te bereiden zoals op de bijgeleverde receptkaarten staat vermeld. Wat zijn de voordelen van de Veganbox? Volgens de website hebben mensen die geregeld veganistisch eten minder kans op hart- en vaatziekten en is het beter voor het dierenwelzijn.

  De producten van Veganbox

  Hoe werkt de site van Veganbox? Je hebt bij deze aanbieder zes verschillende dozen met ingrediënten en recepten om wekelijks uit te kiezen. Iedere week wisselt het aanbod aan recepten en je kunt via de kalender tot wel zes weken vooruit plannen. Als je op vakantie gaat kun je op die manier de levering pauzeren tot je weer terug bent. De ingrediënten zijn zoveel mogelijk ingekocht bij lokale producenten zodat er minder C02 uitstoot en afvalstoffen geproduceerd worden. Hoe kun je de Veganbox betalen? Door in je account te kiezen voor een van de veilige betaalmethodes die er geboden worden ontvang je elke week een nieuwe doos. Je kunt onder andere betalen met PayPal, creditcard en Bancontact. Je kunt op elk moment schriftelijk of telefonisch opzeggen als je de boxen niet meer wenst te ontvangen.

  Reviews over Veganbox

  Deel jouw mening over de Veganbox met andere consumenten door een beoordeling op onze website te plaatsen. Je kunt in die review precies beschrijven hoe tevreden jij als klant bent en wat je vindt van de kwaliteit van het product. Natuurlijk mag je ook uitgebreider ingaan op onderwerpen zoals de behandeling van klachten die je had of de klantvriendelijkheid van de medewerkers. Het gaat erom dat je zo duidelijk mogelijk omschrijft wat jouw ervaring met deze aanbieder is. We kunnen namelijk alleen een realistisch beeld van Veganbox laten zien als alle klanten een eerlijke en openhartige review delen. Het is voor nieuwe klanten van belang dat zij voor het bestellen van dit product precies weten wat de aanbieder ervan hen te bieden heeft.

  Veganbox
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Veganbox

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Veganbox een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Veganbox. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Veganbox actief?

  Veganbox is vooral actief in de categorie Dieet & Gezond en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en)

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Veganbox gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.