ErvaringenSite

  Ervaringen Vitamin World

  Vitamin World, voluit ook wel Vitamin World USA Corporation, is een wereldwijde retailer van vitamines en voedingssupplementen. Het bedrijf heeft haar hoofdkantoor op Long Island, New York in de Verenigde Staten. Op deze pagina kunt u de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Vitamin World lezen of u kunt daarnaast ook zelf uw eigen aanbevelingen, klachten en tips over het Amerikaanse bedrijf achterlaten door middel van een review. Ook kunt u op deze website op andere soortgelijke bedrijven zoeken. Dit zodat u altijd en op elk moment van de dag weet waar u nou precies aan toe bent. Zo komt u dus ook nooit voor onverwachtse verrassingen te staan.

  Over Vitamin World

  Vitamin World werd opgericht in het jaar 1977 door Arthur Rudolph. Het bedrijf heeft zijn hoofdkantoor in Great River in New York. Vitamin World was een dochteronderneming van NBTY Inc. Dit bedrijf produceerde en verkocht producten onder het label "Vitamin World" en doet dit momenteel onder de labels "Holland and Barrett" en "Puritan's Pride". Onder NBTY had Vitamin World winkels in Noord-Amerika, Nederland en in het Verenigd Koninkrijk. Vitamin World werd in 2016 overgenomen door de investerings maatschappij Centre Lane Partners. In januari van 2018 werd Vitamin World gekocht door Feihe International Inc. via een verkoopproces van Section 363. Feihe International Inc. is marktleider in de productie en distributie van zuigelingenvoeding in China.

  16 TIPS OM SNEL & MAKKELIJK AF TE VALLEN !!

  Producten en diensten van Vitamin World

  Vitamin World verkoopt veel van zijn eigen supplementen onder de merken: Vitamin World, Herbal Authority en Precision Engineered. Algemene vitamines en mineralen worden voornamelijk verkocht onder het merk Vitamin World. Natuurlijke schoonheidsproducten worden verkocht onder het merk V Therapy en sport voedingsproducten worden verkocht onder het merk Precision Engineered. Vitamin World verkoopt ook producten van externe leveranciers, waarvan de meeste producten sport voedingsproducten zijn.

  Vitamin World is gevestigd in de Verenigde Staten maar haalt zijn ingrediënten van over de hele wereld, een proces waarin het bedrijf erg kieskeurig is. Als het bedrijf eenmaal tevreden is met de herkomsten van de ingrediënten zorgen zij ervoor dat ze minutieus worden gekweekt. Het bedrijf probeert ook te garanderen dat elk product grondig wordt getest en aan de verwachtingen voldoet voordat de producten de verkoop in gaan. Als u klachten heeft over Vitamin World kunt u contact opnemen met de klantenservice van Vitamin World, zij zijn bereikbaar van maandag tot en met zondag via de telefoon, de e-mail of via fax.

  Aanbevelingen, klachten en tips over Vitamin World

  Heeft u nou ook een mening en/of beoordeling over het bedrijf Vitamin World? ErvaringenSite is opgericht om over verschillende bedrijven een transparant beeld te krijgen. Het is daarom ook goed om uw oordeel en/of mening door middel van een review over Vitamin World op ErvaringenSite te delen. Ook kunt u op ErvaringenSite de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Vitamin World vinden en uw eigen aanbevelingen, klachten en tips achterlaten. Lees hier dan ook de ervaringen van andere mensen over Vitamin World of laat uw eigen ervaring door middel van een review over het Amerikaanse bedrijf Vitamin World nu achter.

  Vitamin World
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Vitamin World

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Vitamin World een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Vitamin World. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Vitamin World actief?

  Vitamin World is vooral actief in de categorie Dieet & Gezond en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Fit(ness), Vitamines & Voedingssupplementen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Vitamin World gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.