Vitamin World

Alle reviews

Vitamin World

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Fitnessmerken.nl merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Sport & Outdoor producten

Fitnessmerken.nl

0 reviews

Gezond en fit zijn is voor bijna iedereen belangrijk. Hoe fitter je bent, hoe langer je doorgaans leeft! Er zijn verschillende manieren om fit te w...

Body & Fit merklogo voor beoordelingen van dieet- en gezondheidsproducten

Body & Fit

0 reviews

Body & Fit is een webshop voor fitness supplementen, sportvoeding, kleding en alles wat met gezond eten en fitness te maken heeft. Zij zitten d...

VitaePro merklogo voor beoordelingen van dieet- en gezondheidsproducten

VitaePro

1 reviews

Draag je gezondheid hoog in het vaandel en heb je interesse in voedingssupplementen? Dan kan het aanbod van VitaePro misschien iets voor jou zijn. ...

Flinndal merklogo voor beoordelingen van dieet- en gezondheidsproducten

Flinndal

4 reviews

Wilt u weten wat de ervaringen van andere mensen zijn met Flinndal. Dan bent u bij ErvaringenSite aan het goede adres. Hier kunt u reviews vinden...

Vitamin World

Vitamin World, voluit ook wel Vitamin World USA Corporation, is een wereldwijde retailer van vitamines en voedingssupplementen. Het bedrijf heeft haar hoofdkantoor op Long Island, New York in de Verenigde Staten. Op deze pagina kunt u de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Vitamin World lezen of u kunt daarnaast ook zelf uw eigen aanbevelingen, klachten en tips over het Amerikaanse bedrijf achterlaten door middel van een review. Ook kunt u op deze website op andere soortgelijke bedrijven zoeken. Dit zodat u altijd en op elk moment van de dag weet waar u nou precies aan toe bent. Zo komt u dus ook nooit voor onverwachtse verrassingen te staan. 

Over Vitamin World
Vitamin World werd opgericht in het jaar 1977 door Arthur Rudolph. Het bedrijf heeft zijn hoofdkantoor in Great River in New York. Vitamin World was een dochteronderneming van NBTY Inc. Dit bedrijf produceerde en verkocht producten onder het label "Vitamin World" en doet dit momenteel onder de labels "Holland and Barrett" en "Puritan's Pride". Onder NBTY had Vitamin World winkels in Noord-Amerika, Nederland en in het Verenigd Koninkrijk. Vitamin World werd in 2016 overgenomen door de investerings maatschappij Centre Lane Partners. In januari van 2018 werd Vitamin World gekocht door Feihe International Inc. via een verkoopproces van Section 363. Feihe International Inc. is marktleider in de productie en distributie van zuigelingenvoeding in China. 

Producten en diensten van Vitamin World
Vitamin World verkoopt veel van zijn eigen supplementen onder de merken: Vitamin World, Herbal Authority en Precision Engineered. Algemene vitamines en mineralen worden voornamelijk verkocht onder het merk Vitamin World. Natuurlijke schoonheidsproducten worden verkocht onder het merk V Therapy en sport voedingsproducten worden verkocht onder het merk Precision Engineered. Vitamin World verkoopt ook producten van externe leveranciers, waarvan de meeste producten sport voedingsproducten zijn. 

Vitamin World is gevestigd in de Verenigde Staten maar haalt zijn ingrediënten van over de hele wereld, een proces waarin het bedrijf erg kieskeurig is. Als het bedrijf eenmaal tevreden is met de herkomsten van de ingrediënten zorgen zij ervoor dat ze minutieus worden gekweekt. Het bedrijf probeert ook te garanderen dat elk product grondig wordt getest en aan de verwachtingen voldoet voordat de producten de verkoop in gaan. Als u klachten heeft over Vitamin World kunt u contact opnemen met de klantenservice van Vitamin World, zij zijn bereikbaar van maandag tot en met zondag via de telefoon, de e-mail of via fax. 

Aanbevelingen, klachten en tips over Vitamin World
Heeft u nou ook een mening en/of beoordeling over het bedrijf Vitamin World? ErvaringenSite is opgericht om over verschillende bedrijven een transparant beeld te krijgen. Het is daarom ook goed om uw oordeel en/of mening door middel van een review over Vitamin World op ErvaringenSite te delen. Ook kunt u op ErvaringenSite de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Vitamin World vinden en uw eigen aanbevelingen, klachten en tips achterlaten. Lees hier dan ook de ervaringen van andere mensen over Vitamin World of laat uw eigen ervaring door middel van een review over het Amerikaanse bedrijf Vitamin World nu achter.