ErvaringenSite

  Ervaringen VitamineMan

  Wilt u geen chemische medicijnen van de apotheek gebruiken voor uw te hoge cholesterol of uw neerslachtigheid en bent u op zoek naar een vervanger? Veel mensen gebruiken medicijnen voor allerlei chronische aandoeningen zoals statines voor een te hoog cholesterol of antidepressiva bij neerslachtigheid. Soms wilt u deze liever niet gebruiken of kunt u deze niet gebruiken in verband met de wisselwerking met een ander middel dat u gebruikt. Dan kunt u bij VitamineMan een biologisch alternatief bestellen dat u kan helpen bij deze klachten. Heeft u al eens voedingssupplementen besteld bij Vitamineman? En werd uw bestelling inderdaad goed en op tijd geleverd? Wat vindt u van de kwaliteit en de prijs van de producten?

  Over VitamineMan

  VitamineMan is een werknaam van BergaMet Nederland BV. Zij zijn een bedrijf dat voedingssupplementen aanbiedt die met zorg zijn geproduceerd en samengesteld in een gecontroleerde omgeving. Door zich te verdiepen in klinische onderzoeken bieden zij alleen de beste kwaliteit en de best werkende varianten aan. Zij verkopen uitsluitend via internet.


  Wat raadt Dr. Phil aan, als het gaat om vitamines en vitaminesupplementen?

  Diensten

  Op de homepage van VitamineMan vindt u in de linker kolom vier categorieën met producten. De eerste drie zijn biologische varianten van: antidepressiva, ontstekingsremmers en slaapmiddelen. Dit zijn dus middelen die u op biologische wijze kunnen helpen in tegenstelling tot de gangbare chemische medicijnen die u bij uw apotheek verstrekt krijgt. Chemische middelen kunnen namelijk bijwerkingen geven of slecht samengaan met andere medicatie. Daarom biedt VitamineMan deze alternatieve supplementen aan op basis van biologisch geteelde kruiden. In de vierde categorie vindt u het merk 88Herbs bij VitamineMan. Dit is een merk dat verschillende levens verbeterende voedingssupplementen aanbiedt. Zo vindt u er bijvoorbeeld een middel om uw stress te verlagen en uw focus te verhogen. Ook vindt u onder dit merk een middel genaamd Magnesium Bisglycinaat. Een product voor het verminderen van kramp, vermoeidheid, stress en depressie.

  Wanneer u op een product in de winkel klikt, krijgt u een uitgebreide omschrijving van de werkzaamheid van de verschillende ingrediënten van het supplement. Ook geven ze hier verschillende waarschuwingen aan waar u op moet letten voordat u de voedingssupplementen gaat bestellen en gebruiken. Anderen die dit product reeds gebruikt hebben, kunnen hier ook hun review achterlaten. Wanneer u een product bij VitamineMan besteld, wordt dit, met uitzondering van zon- en feestdagen, binnen 24 uur verzonden. De pakketjes worden gebracht door Post.nl en de bezorgkosten zijn € 3,95.

  Klachten

  Ondanks dat ieder middel uitgebreid wordt beschreven kunt u natuurlijk altijd vragen of klachten hebben. Hiervoor kunt u contact opnemen met VitamineMan door middel van het invullen van een contactformulier op de website. Ook kunt u telefonisch contact opnemen op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur via een 06 nummer.

  Heeft u de producten van VitamineMan al eens geprobeerd? Heeft u hier baat bij of juist niet, en hoe verliep het proces van bestellen? Vond u dat de producten erg duur waren, of juist niet? Deze en meer ervaringen horen wij graag van u, zodat anderen hier hun voordeel mee kunnen doen.

  Lees hier reviews en beoordelingen van klanten van VitamineMan. Hoe beoordelen zij de vitaminesupplementen, waaronder antidepressiva en cholesterolverlagers?

  VitamineMan
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over VitamineMan

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is VitamineMan een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over VitamineMan. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is VitamineMan actief?

  VitamineMan is vooral actief in de categorie Dieet & Gezond en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Vitamines & Voedingssupplementen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van VitamineMan gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.