Vitaminesperpost.nl

Alle reviews

Vitaminesperpost.nl

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Fitnessmerken.nl merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Sport & Outdoor producten

Fitnessmerken.nl

0 reviews

Gezond en fit zijn is voor bijna iedereen belangrijk. Hoe fitter je bent, hoe langer je doorgaans leeft! Er zijn verschillende manieren om fit te w...

Yummygums merklogo voor beoordelingen van dieet- en gezondheidsproducten

Yummygums

0 reviews

Voedingssuplementen kunnen een goede manier zijn om je lichaam te wapenen tegen ziektes. Tegenwoordig moet alles zeer snel gaan en daardoor hebben ...

Body & Fit merklogo voor beoordelingen van dieet- en gezondheidsproducten

Body & Fit

0 reviews

Body & Fit is een webshop voor fitness supplementen, sportvoeding, kleding en alles wat met gezond eten en fitness te maken heeft. Zij zitten d...

Jasper Alblas merklogo voor beoordelingen van dieet- en gezondheidsproducten

Jasper Alblas

0 reviews

Jasper Alblas is een Nederlandse man die je helpt bij afvallen. Dat doet hij door je recepten voor te schotelen waarin onbewerkt en koolhydraatarm ...

Vitaminesperpost.nl

Het is bewezen: een gezond lichaam zorgt voor een gezonde en gelukkige geest. Maar soms kan het voorvallen je alles goed doet: diëten, sporten, noem het maar op, en toch is er een bepaald aspect van je gezondheid waar je niet tevreden over bent. Dat kan gaan van je darmflora en je ogen tot je libido en energie. In dergelijke gevallen is het misschien een optie om eens wat voedingssupplementen te overwegen. Bij Vitaminesperpost kun je allerlei pillen en poedertjes online bestellen en die laten leveren bij je thuis. Natuurlijk wil je eerst goed weten of dat, ten eerste, wel te vertrouwen is, en ten tweede, of dat wel werkt! In dat geval ben je best dat je alle reviews van klanten van Vitaminesperpost hier op ErvaringenSite begint te lezen. Leer van hun ervaringen! Wat denken mensen over dit bedrijf? Zo kun je snel zien of je bij Vitaminesperpost je voedingssupplementen moet kopen of niet!

Over Vitaminesperpost.nl
Vitaminesperpost is een Nederlands bedrijf dat werd opgericht in 2009. Het bedrijf heeft zijn hoofdkantoor in Zaandam. Je kunt Vitaminesperpost bereiken via telefoon of per e-mail. Vitaminesperpost is een handelsmerk van Healthy Vitamins B.V. Vitaminesperpost is in het bezit van een IFS-certificaat (International Food Standard). Hiernaast werken ze samen met het Bureau van Kwaliteitszorg en zijn ze aangesloten bij de branchevereniging Natuur- en Gezondheidsproducten Nederland (NPN). Tot slot is Vitaminesperpost een gecertificeerd lid van de Stichting Webshop Keurmerk.

Producten en diensten van Vitaminesperpost.nl
Vitaminesperpost is een online aanbieder van allerlei voedingssupplementen. Hierbij moet je dan denken aan pillen, poeders en oliën. De producten van Vitaminesperpost kun je onderverdelen in, onder andere, de volgende categorieën: Aminozuren, Antioxidanten, Enzymen, Gezichtsolie, Kruiden, Mineralen, Paddenstoelen, Probiotia, Vitamines en Omega Vetzuren. Hiernaast kun je ook nog allerlei Superfood en Superfruit kopen. Deze voedingssupplementen kun je gebruiken voor allerlei doelen, zoals gewichtsmanagement, immuunsysteem, libido, ogen, slapen, concentratie en geheugen, detox en cleanse en bloedsuikerspiegel. Vitaminesperpost verkoopt producten van een heleboel merken, met name Cynatine, SeleniumSelect, Lipogen, AstaPure, Bacopin, XanMax en Sabeet.

Binnen Nederland is de verzending gratis vanaf een bepaalde ordergrootte. Voor België, Duitsland en andere EU-landen zijn er altijd verzendingskosten. Je kunt betalen voor de producten van Vitaminesperpost via iDeal, PayPal, VISA, MasterCard, Maestro, KBC, Bancontact/Mister Cash, Belfius, Giropay, Sofort, Klarna en met een giftcard. Als je een account maakt, kun je kortingspunten verdienen. Het is ook mogelijk om aanbiedingen en promoties te ontvangen via sociale media. Op de producten van Vitaminesperpost heb je 14 dagen herroepingsrecht, zonder opgaven van redenen. Je kunt je bestelling binnen 30 dagen na orderdatum retourneren.

Klachten, complimenten en tips voor Vitaminesperpost.nl
Bij klachten over Vitaminesperpost kun je hen hiervoor mailen, of dit melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Het is ook zeker aangeraden om hier op deze site een beoordeling achter te laten van Vitaminesperpost, zodat andere mensen kunnen lezen over jouw mening van dit bedrijf. Of het nu om een klacht of een compliment gaat, je helpt anderen zeer veel door ze te laten weten wat te verwachten van Vitaminesperpost. Jouw ervaringen kunnen potentiële klanten aanzetten tot aankoop, of ze ervoor waarschuwen! Als je al eens een product hebt gekocht bij Vitaminesperpost, vertel er ons dan over!