ErvaringenSite

  Ervaringen Vitaminesperpost.nl

  Het is bewezen: een gezond lichaam zorgt voor een gezonde en gelukkige geest. Maar soms kan het voorvallen je alles goed doet: diëten, sporten, noem het maar op, en toch is er een bepaald aspect van je gezondheid waar je niet tevreden over bent. Dat kan gaan van je darmflora en je ogen tot je libido en energie. In dergelijke gevallen is het misschien een optie om eens wat voedingssupplementen te overwegen. Bij Vitaminesperpost kun je allerlei pillen en poedertjes online bestellen en die laten leveren bij je thuis. Natuurlijk wil je eerst goed weten of dat, ten eerste, wel te vertrouwen is, en ten tweede, of dat wel werkt! In dat geval ben je best dat je alle reviews van klanten van Vitaminesperpost hier op ErvaringenSite begint te lezen. Leer van hun ervaringen! Wat denken mensen over dit bedrijf? Zo kun je snel zien of je bij Vitaminesperpost je voedingssupplementen moet kopen of niet!

  Over Vitaminesperpost.nl
  Vitaminesperpost is een Nederlands bedrijf dat werd opgericht in 2009. Het bedrijf heeft zijn hoofdkantoor in Zaandam. Je kunt Vitaminesperpost bereiken via telefoon of per e-mail. Vitaminesperpost is een handelsmerk van Healthy Vitamins B.V. Vitaminesperpost is in het bezit van een IFS-certificaat (International Food Standard). Hiernaast werken ze samen met het Bureau van Kwaliteitszorg en zijn ze aangesloten bij de branchevereniging Natuur- en Gezondheidsproducten Nederland (NPN). Tot slot is Vitaminesperpost een gecertificeerd lid van de Stichting Webshop Keurmerk.

  Producten en diensten van Vitaminesperpost.nl
  Vitaminesperpost is een online aanbieder van allerlei voedingssupplementen. Hierbij moet je dan denken aan pillen, poeders en oliën. De producten van Vitaminesperpost kun je onderverdelen in, onder andere, de volgende categorieën: Aminozuren, Antioxidanten, Enzymen, Gezichtsolie, Kruiden, Mineralen, Paddenstoelen, Probiotia, Vitamines en Omega Vetzuren. Hiernaast kun je ook nog allerlei Superfood en Superfruit kopen. Deze voedingssupplementen kun je gebruiken voor allerlei doelen, zoals gewichtsmanagement, immuunsysteem, libido, ogen, slapen, concentratie en geheugen, detox en cleanse en bloedsuikerspiegel. Vitaminesperpost verkoopt producten van een heleboel merken, met name Cynatine, SeleniumSelect, Lipogen, AstaPure, Bacopin, XanMax en Sabeet.

  Binnen Nederland is de verzending gratis vanaf een bepaalde ordergrootte. Voor België, Duitsland en andere EU-landen zijn er altijd verzendingskosten. Je kunt betalen voor de producten van Vitaminesperpost via iDeal, PayPal, VISA, MasterCard, Maestro, KBC, Bancontact/Mister Cash, Belfius, Giropay, Sofort, Klarna en met een giftcard. Als je een account maakt, kun je kortingspunten verdienen. Het is ook mogelijk om aanbiedingen en promoties te ontvangen via sociale media. Op de producten van Vitaminesperpost heb je 14 dagen herroepingsrecht, zonder opgaven van redenen. Je kunt je bestelling binnen 30 dagen na orderdatum retourneren.

  Klachten, complimenten en tips voor Vitaminesperpost.nl
  Bij klachten over Vitaminesperpost kun je hen hiervoor mailen, of dit melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Het is ook zeker aangeraden om hier op deze site een beoordeling achter te laten van Vitaminesperpost, zodat andere mensen kunnen lezen over jouw mening van dit bedrijf. Of het nu om een klacht of een compliment gaat, je helpt anderen zeer veel door ze te laten weten wat te verwachten van Vitaminesperpost. Jouw ervaringen kunnen potentiële klanten aanzetten tot aankoop, of ze ervoor waarschuwen! Als je al eens een product hebt gekocht bij Vitaminesperpost, vertel er ons dan over!

  Deel 6: mijn nieuwe dieet | Obesitas chirurgie | Spaarne Gasthuis

  Vitaminesperpost.nl
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Vitaminesperpost.nl

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Vitaminesperpost.nl een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Vitaminesperpost.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Vitaminesperpost.nl actief?

  Vitaminesperpost.nl is vooral actief in de categorie Dieet & Gezond en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Vitamines & Voedingssupplementen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Vitaminesperpost.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.