VitaSup

Alle reviews

VitaSup

0% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

J
Jannet Hemel

Alle reviews (1)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal


Anderen bekeken ook

DrDetoxBox merklogo voor beoordelingen van dieet- en gezondheidsproducten

DrDetoxBox

0 reviews

Voel je je de laatste tijd niet zo energiek of heb je last van je stoelgang? Dan is een detox misschien juist net wat je nodig hebt! Aan de hand va...

Afvallen met Nederland merklogo voor beoordelingen van dieet- en gezondheidsproducten

Afvallen met Nederland

0 reviews

Steeds meer jongeren in Nederland zijn te zwaar en kampen met overgewicht. Dezelfde trend kan je zien bij volwassen Nederlanders, bijna de helft va...

Jasper Alblas merklogo voor beoordelingen van dieet- en gezondheidsproducten

Jasper Alblas

0 reviews

Jasper Alblas is een Nederlandse man die je helpt bij afvallen. Dat doet hij door je recepten voor te schotelen waarin onbewerkt en koolhydraatarm ...

FitChef merklogo voor beoordelingen van dieet- en gezondheidsproducten

FitChef

0 reviews

Ben je op zoek naar een online platform dat je helpt fit te worden en te blijven? Neem gerust eens een kijkje bij Fitchef, want wie weet is dit net...

VitaSup

Het afvallen en op het juiste en gezond gewicht blijven, lijkt soms wel een nooit eindigend proces in het leven van de mens. Bent u echt op zoek naar en afslankmodule,waarbij u snel en effectief kunt afvallen zonder u zich druk te maken om de eventuele jojo effecten? Bekijk dan hier op Ervaringsite.be, die de markt heeft afgekamd en voor u een aantal producten en aanbieders van afvalmethodes en producten in kaart heeft gebracht. Eén van deze bedrijven is VitaSup B.V. Bekijk de reviews.

Over VitaSup
VitaSup BV is een online bedrijf in Twente gespecialiseerd in de verkoop van voedingssupplementen. Het product VitaSup Detox hebben zij op de markt gebracht voor klanten die snel, gezond en makkelijk willen afvallen. Naar zeggen van de productontwikkelaars van VitaSup B.V. is VitaSup Detox een afslank en ontgiftingscapsule, vervaardigd met speciale en natuurlijke ingrediënten. De ingrediënten bestaand onder meer uit Choline Bitartrate en geelwortel helpen het afvalproces stimuleren. Alle verwerkte ingrediënten zouden ertoe moeten bijdragen dat het opgehoopte lichaamsvet en de calorieën snel verbranden. Ingrediënten die alleen maar positieve werkingen hebben en geen bijwerkingen. Het is een afslankmiddel zonder jojo effect. Het reinigt en verjongt het lichaam.

Producten en diensten van VitaSup
Volgens de Vitasup experts ontdoet Vitasup Detox het lichaam van afvalstoffen en versnelt tegelijk de stofwisseling. Daarnaast zorgt het voor een energieboost. De gebruiker verliest niet alleen lichaamsvet, maar krijgt tegelijkertijd een glanzend lichaam van, krijgt meer energie en een verminderde behoefte aan ongezonde snacks. Het product wordt verkocht in de verpakkingen van 30-daagse en 60-daagse VitaSup Detox afslank kuur met gratis handleiding. Ontworpen voor mannen en vrouwen, die makkelijke en snelle vetafbraak willen hebben van 2 á 3 kilo per week. Vitasup Detox zou niet alleen stofwisseling en calorieverbranding versnellen, maar ook ervoor moeten zorgen dat het lichaam van de VitaSup gebruiker geen nieuwe vetcellen meer opslaat.

Complimenten, klachten en tips voor VitaSup
Bestellingen vóór 23 : 30 u bij VitaSup B.V. is de volgende dag gratis thuis bezorgd. Bij VitaSup kunt u met Ideal, PayPal, Bank Contact / MisterCash. Achteraf betalen kan met betaalmethodes van Klarna. Niet tevreden, geld terug garantie. Terugsturen van het bestelde product kan binnen 14 dagen. VitaSup B.V. verzekert dat de VitaSup gebruiker het gewenste resultaat bereiken zal en biedt de klant de mogelijkheid om voor de duur van 14 dagen de VitaSup Detox gratis uit te proberen. De consument mag gebruik maken van zijn herroepingsrecht om binnen de bedenktijd af te zien van de overeenkomst op afstand. Ingediende klachten worden binnen een termijn van 14 dagen, gerekend vanaf de datum van ontvangst, beantwoord. Indien de klacht niet in onderling overleg kan worden opgelost, wordt het voorgelegd aan de geschillencommissie.

Had u de wens om af te vallen en hebt u al gebruik gemaakt van VitaSup Detox? Wat is uw ervaring met VitaSup Detox? Hebt u het resultaat bereikt zoals verwacht? Geen Jojo effect? Laat uw ervaring achter op onze website, ErvaringenSite. Nog geen pakket van VitaSup uitgeprobeerd? Wilt u meer weten over haar dienstverlening en producten? Lees hier op ErvaringenSite de reviews!