ErvaringenSite

  Ervaringen Yummygums

  Voedingssuplementen kunnen een goede manier zijn om je lichaam te wapenen tegen ziektes. Tegenwoordig moet alles zeer snel gaan en daardoor hebben mensen minder tijd om een uitgebalanceerde maaltijd te maken. Daardoor eten mensen meer fastfood waardoor er minder gezonde voedingsstoffen worden opgenomen. Een voedingssuplement kan dit tekort aan vitaminen en mineralen opvangen. Eén bedrijf dat voedingssuplemten verkoopt is Yummygums.

  Over Yummygums
  Het bedrijf Yummygums is opgericht in het jaar 2017. Het hoofdkantoor van het bedrijf is gelegen in Amsterdam, Nederland. Het bedrijf is gespecialiseerd in het maken van vitaminegummies. In 2017 lanceerde het bedrijf zijn eerste multivitamine in snoepvorm. In 2018 werd er een nieuw product aan het gamma toegevoegd, namelijk de ‘hair & beauty’-multivitamine. De omzet van het bedrijf wordt in 2020 geschat tussen de 700.000 en 900.000 euro. Momenteel zijn de gummies beschikbaar bij de Etos, bij ongeveer 500 kappers en op hun officiële website. Momenteel is het bedrijf enkel actief in Nederland en op kleine schaal in Duitsland.

  Producten en diensten van Yummygums
  Zoals eerder vermeld is Yummygums een bedrijf dat multivitamines verkoopt in gummy vorm. Momenteel bestaat het assortiment uit drie producten, namelijk Yummygums Multi Plus, Yummygums Hair & Beauty en Yummygums Mommy. Het bedrijf zegt dat de gummies enkel natuurlijke ingrediënten bevatten en dat alle gummies vegan zijn. Dit bereikt het bedrijf door gelatine te vervangen door pectine. Er wordt aangeraden om de gummies te bewaren in een gesloten pot op een koele en droge plaats, maar niet in de koelkast.

  De gummies zijn beschikbaar via de website, maar ook bij een selectief aantal partners. Betalingen kunnen worden gedaan met iDeal, PayPal, kredietkaarten (MasterCard en VISA), bancontact, GiroPay, Sofort en Klarna. Er worden geen verzendingskosten in rekening gebracht. Het is mogelijk een abonnement af te sluiten bij Yummygums. Er is de keuze voor ene maandelijkse levering of een kwartaal levering. Je kan zelf aangeven hoevel potten je per levering wil ontvangen. De levering van de producten gebeurt binenn de één à twee dagen. Wanneer de bestelling van de producten gebeurt op werkdagen voor 18:00 uur, worden de yummygummy's de volgende werkdag geleverd. Indien er vragen zouden zijn over de producten of andere diensten van Yummygums, kunnen die altijd gesteld worden via de chat op de website. Daarnaast zijn ze ook bereikbaar via Facebook, via Instagram en via e-mail.

  Complimenten, klachten en tips over Yummygums
  Is het de eerste keer dat u iets hebt besteld bij Yummygums? Of bent u al geruime tijd klant bij dit bedrijf? Wij van ErvaringSite zouden het fijn vinden dat u uw mening en uw ervaringen met dit bedrijf met anderen zou willen delen. Zelfs een korte beoordeling kan anderen helpen om te beslissen of dit bedrijf en deze voedingssuplementen iets voor hen zouden kunnen zijn. Hoe is de kwaliteit van de producten die worden aangeboden door Yummygums? Bent u tevreden over de klantenservice van dit bedrijf? Kloppen de leveringstijden die worden aangegeven op hun website? Het antwoord op al deze vragen kan zeer interessant zijn voor anderen. Twijfel dus niet en schrijf uw ervaring neer op ErvaringenSite!

  Dit gebeurt er als je het heftige keto-dieet probeert

  Yummygums
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Yummygums

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Yummygums een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Yummygums. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Yummygums actief?

  Yummygums is vooral actief in de categorie Dieet & Gezond en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Vitamines & Voedingssupplementen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Yummygums gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.