Yummygums

Alle reviews

Yummygums

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Fitnessmerken.nl merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Sport & Outdoor producten

Fitnessmerken.nl

0 reviews

Gezond en fit zijn is voor bijna iedereen belangrijk. Hoe fitter je bent, hoe langer je doorgaans leeft! Er zijn verschillende manieren om fit te w...

Body & Fit merklogo voor beoordelingen van dieet- en gezondheidsproducten

Body & Fit

0 reviews

Body & Fit is een webshop voor fitness supplementen, sportvoeding, kleding en alles wat met gezond eten en fitness te maken heeft. Zij zitten d...

Vitaminesperpost.nl merklogo voor beoordelingen van dieet- en gezondheidsproducten

Vitaminesperpost.nl

0 reviews

Het is bewezen: een gezond lichaam zorgt voor een gezonde en gelukkige geest. Maar soms kan het voorvallen je alles goed doet: diëten, sporten...

Jasper Alblas merklogo voor beoordelingen van dieet- en gezondheidsproducten

Jasper Alblas

0 reviews

Jasper Alblas is een Nederlandse man die je helpt bij afvallen. Dat doet hij door je recepten voor te schotelen waarin onbewerkt en koolhydraatarm ...

Yummygums

Voedingssuplementen kunnen een goede manier zijn om je lichaam te wapenen tegen ziektes. Tegenwoordig moet alles zeer snel gaan en daardoor hebben mensen minder tijd om een uitgebalanceerde maaltijd te maken. Daardoor eten mensen meer fastfood waardoor er minder gezonde voedingsstoffen worden opgenomen. Een voedingssuplement kan dit tekort aan vitaminen en mineralen opvangen. Eén bedrijf dat voedingssuplemten verkoopt is Yummygums.

Over Yummygums
Het bedrijf Yummygums is opgericht in het jaar 2017. Het hoofdkantoor van het bedrijf is gelegen in Amsterdam, Nederland. Het bedrijf is gespecialiseerd in het maken van vitaminegummies. In 2017 lanceerde het bedrijf zijn eerste multivitamine in snoepvorm. In 2018 werd er een nieuw product aan het gamma toegevoegd, namelijk de ‘hair & beauty’-multivitamine. De omzet van het bedrijf wordt in 2020 geschat tussen de 700.000 en 900.000 euro. Momenteel zijn de gummies beschikbaar bij de Etos, bij ongeveer 500 kappers en op hun officiële website. Momenteel is het bedrijf enkel actief in Nederland en op kleine schaal in Duitsland. 

Producten en diensten van Yummygums
Zoals eerder vermeld is Yummygums een bedrijf dat multivitamines verkoopt in gummy vorm. Momenteel bestaat het assortiment uit drie producten, namelijk Yummygums Multi Plus, Yummygums Hair & Beauty en Yummygums Mommy. Het bedrijf zegt dat de gummies enkel natuurlijke ingrediënten bevatten en dat alle gummies vegan zijn. Dit bereikt het bedrijf door gelatine te vervangen door pectine. Er wordt aangeraden om de gummies te bewaren in een gesloten pot op een koele en droge plaats, maar niet in de koelkast. 

De gummies zijn beschikbaar via de website, maar ook bij een selectief aantal partners. Betalingen kunnen worden gedaan met iDeal, PayPal, kredietkaarten (MasterCard en VISA), bancontact, GiroPay, Sofort en Klarna. Er worden geen verzendingskosten in rekening gebracht. Het is mogelijk een abonnement af te sluiten bij Yummygums. Er is de keuze voor ene maandelijkse levering of een kwartaal levering. Je kan zelf aangeven hoevel potten je per levering wil ontvangen. De levering van de producten gebeurt binenn de één à twee dagen. Wanneer de bestelling van de producten gebeurt op werkdagen voor 18:00 uur, worden de yummygummy's de volgende werkdag geleverd. Indien er vragen zouden zijn over de producten of andere diensten van Yummygums, kunnen die altijd gesteld worden via de chat op de website. Daarnaast zijn ze ook bereikbaar via Facebook, via Instagram en via e-mail.

Complimenten, klachten en tips over Yummygums
Is het de eerste keer dat u iets hebt besteld bij Yummygums? Of bent u al geruime tijd klant bij dit bedrijf? Wij van ErvaringSite zouden het fijn vinden dat u uw mening en uw ervaringen met dit bedrijf met anderen zou willen delen. Zelfs een korte beoordeling kan anderen helpen om te beslissen of dit bedrijf en deze voedingssuplementen iets voor hen zouden kunnen zijn. Hoe is de kwaliteit van de producten die worden aangeboden door Yummygums? Bent u tevreden over de klantenservice van dit bedrijf? Kloppen de leveringstijden die worden aangegeven op hun website? Het antwoord op al deze vragen kan zeer interessant zijn voor anderen. Twijfel dus niet en schrijf uw ervaring neer op ErvaringenSite!