ErvaringenSite

  Ervaringen 123Tinki


  Eenieder wilt het beste voor zijn/ haar hond. De beste zorg, correcte hondenvoeding en alle liefde. Deze trouwe viervoeter is toch uw beste kameraad. Het is uiteraard te verwachten dat u samen met uw nieuw maatje dagelijks een leuke tijd wilt ervaren. Tijd voor lekker wandelen, spelen en samen niksen. Lastig wordt het nu, als u nu niet precies weet welke voeding het beste is voor uw hond of hoe deze te trainen. Hebt u net een nieuwe puppy gekocht? En weet u niet welke voeding het beste voor hem/ haar is? Check online! Diverse online diensten bieden advies en trainingen voor uw huisdier. Om gericht te zoeken, naar de bij u perfect passende bedrijf en training, bezoekt u ErvaringenSite! In de reviews van deze site krijgt u het totaal overzicht aan ervaringen van personen met de diensten online. Eenmaal op de site, vernemen wij graag ook van uw ervaringen met soortgelijke bedrijven in trainingen.

  Over 123Tinki

  123Tinki, opgericht in 2016, is een webshop, die onder meer hondencursussen, hondenproducten en hondenverzekeringen aanbiedt. Eigenlijk alles wat met uw hond te maken heeft. Het bedrijf maakt onderdeel uit van Elevar B.V. Het doel van Elevar is om zowel de honden als hun baasje te helpen om er het beste van te maken. Dan maakt het niet uit hoe oud uw hond is, welke gedragsproblemen hij of zij heeft en wat u zelf nog te leren heeft. 123Tinki biedt die begeleiding aan. De website geeft aan dat de online trainingen en cursussen van de hondenschool zijn ontwikkeld door erkende hondenexperts. Enkele medewerkers bij 123Tinki zijn Marion (dierenarts), Karen (hondentrainer), Patrick (hondenfokker) en Chantal (hondenfokker). Het hoofdkantoor van 123Tinki is gevestigd aan de Prins Bernhardlaan 59 Borne, Overijssel 7622, NL.

  Politie - Drugsdealer aangehouden - Dienst in team Utrecht Zuid en Lekpoort - Jan-Willem

  Producten en diensten van 123Tinki

  Bij 123Tinki kunt u terecht voor puppycursus: online puppytraining voor de eerste 180 dagen-basis, online puppytraining voor de eerste 180 dagen, hondenleven lang leren, helpen! Mijn puppy gaat puberen, mijn puppy wordt volwassen, mijn hond is volwassen wat nu en zorgen voor een oude(re) hond. Voor deze cursussen biedt 123Tinki een gratis proefles, welke u gemakkelijk kunt aanvragen. Naast deze cursussen hebben ze ook de volgende cursussen: 10 belangrijke aandachtspunten bij het trainen met de jonge hond,17 tips bij socialisatie van je puppy, 3 stappen om de groei van je pup in de gaten te houden, aandacht oefeningen, aanraken, benchtraining, commando ’blijf’ leren en nog vele anderen. Naast de trainingen hebben ze ook hondenproducten, zoals hondenkleding en accessoires, hondenvoeding, spelen & trainen en verzorging en gezondheid. Als leuk extraatje biedt de website ook de mogelijkheid om verschillende hondenverzekeringen te vergelijken.

  Complimenten, klachten en tips voor 123Tinki

  Mocht u meer willen weten over de trainingen dan kunt u contact maken via info@tinki.nl of op gerben@tinki.nl of bellen op 074-234004.

  “Het geluk van uw hond is afhankelijk van de keuzes die u maakt”, is een uitspraak met een heel diepe betekenis. Hebt u al eens een cursus of training gevolgd bij 123Tinki? Laat dan hier op ervaringensite.be uw ervaring met dit bedrijf weten. Laat anderen weten wat u van hen vond.

  Nog geen training gevolgd? Lees dan snel de reviews van klanten en laat u informeren. U bent zelf ook welkom uw reactie en ervaring te plaatsen op de website.

  123Tinki
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over 123Tinki

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is 123Tinki een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over 123Tinki. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is 123Tinki actief?

  123Tinki is vooral actief in de categorie Diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Overige diensten

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van 123Tinki gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.