123Tinki

Alle reviews

123Tinki

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

I-Say merklogo voor beoordelingen van Overige diensten
i-Say
0 reviews

Op zoek naar meningen en ervaringen in de wereld van enquêtes invullen? Wat zijn de beoordelingen van de mensen uit een online gemeenschap? H...

PolisCheckup merklogo voor beoordelingen van verzekeraars, producten en diensten
PolisCheckup
0 reviews

Verzekeringen, soms lijkt het echt op een buitenaardse materie waar je helemaal niet meer aan uit kan of eerst 10 jaar voor moet studeren voordat j...

Fiverr merklogo voor beoordelingen van Werk en B2B
Fiverr
0 reviews

Heeft u een uniek talent en bent u op zoek naar een platform waar u uw diensten kunt verkopen? Of bent u op zoek naar een freelancer voor een proje...

123test merklogo voor beoordelingen van Overige diensten
123test
0 reviews

 Heb jij wel eens meegedaan aan een test? Wat is een test nou eigenlijk?  iets testen betekent eigenlijk experimenteren met datgene wat j...

123Tinki


Eenieder wilt het beste voor zijn/ haar hond. De beste zorg, correcte hondenvoeding en alle liefde. Deze trouwe viervoeter is toch uw beste kameraad. Het is uiteraard te verwachten dat u samen met uw nieuw maatje dagelijks een leuke tijd wilt ervaren. Tijd voor lekker wandelen, spelen en samen niksen. Lastig wordt het nu, als u nu niet precies weet welke voeding het beste is voor uw hond of hoe deze te trainen. Hebt u net een nieuwe puppy gekocht? En weet u niet welke voeding het beste voor hem/ haar is? Check online! Diverse online diensten bieden advies en trainingen voor uw huisdier.  Om gericht te zoeken, naar de bij u perfect passende bedrijf en training, bezoekt u ErvaringenSite! In de reviews van deze site krijgt u het totaal overzicht aan ervaringen van personen met de diensten online. Eenmaal op de site, vernemen wij graag ook van uw ervaringen met soortgelijke bedrijven in trainingen.

Over 123Tinki
123Tinki, opgericht in 2016, is een webshop, die onder meer hondencursussen, hondenproducten en hondenverzekeringen aanbiedt. Eigenlijk alles wat met uw hond te maken heeft. Het bedrijf maakt onderdeel uit van Elevar B.V. Het doel van Elevar is om zowel de honden als hun baasje te helpen om er het beste van te maken. Dan maakt het niet uit hoe oud uw hond is, welke gedragsproblemen hij of zij heeft en wat u zelf nog te leren heeft.  123Tinki biedt die begeleiding aan. De website geeft aan dat de online trainingen en cursussen van de hondenschool zijn ontwikkeld door erkende hondenexperts. Enkele medewerkers bij 123Tinki zijn Marion (dierenarts), Karen (hondentrainer), Patrick (hondenfokker) en Chantal (hondenfokker). Het hoofdkantoor van 123Tinki is gevestigd aan de Prins Bernhardlaan 59 Borne, Overijssel 7622, NL.

Producten en diensten van 123Tinki
Bij 123Tinki kunt u  terecht voor puppycursus: online puppytraining voor de eerste 180 dagen-basis, online puppytraining voor de eerste 180 dagen, hondenleven lang leren, helpen! Mijn puppy gaat puberen, mijn puppy wordt volwassen, mijn hond is volwassen wat nu en zorgen voor een oude(re) hond. Voor deze cursussen biedt 123Tinki een gratis proefles, welke u gemakkelijk kunt aanvragen. Naast deze cursussen hebben ze ook de volgende cursussen: 10 belangrijke aandachtspunten bij het trainen met de jonge hond,17 tips bij socialisatie van je puppy, 3 stappen om de groei van je pup in de gaten te houden, aandacht oefeningen, aanraken, benchtraining, commando ’blijf’ leren en nog vele anderen. Naast de trainingen hebben ze ook hondenproducten, zoals hondenkleding en accessoires, hondenvoeding, spelen & trainen en verzorging en gezondheid. Als leuk extraatje biedt de website ook de mogelijkheid om verschillende hondenverzekeringen te vergelijken.

Complimenten, klachten en tips voor 123Tinki
Mocht u meer willen weten over de trainingen dan kunt u contact maken via info@tinki.nl of op gerben@tinki.nl of bellen op 074-234004.

“Het geluk van uw hond is afhankelijk van de keuzes die u maakt”, is een uitspraak met een heel diepe betekenis. Hebt u al eens een cursus of training gevolgd bij 123Tinki? Laat dan hier op ErvaringenSite uw ervaring met dit bedrijf weten. Laat anderen weten wat u van hen vond.

Nog geen training gevolgd? Lees dan snel de reviews van klanten en laat u informeren. U bent zelf ook welkom uw reactie en ervaring te plaatsen op de website.