ErvaringenSite

  Ervaringen 1Password

  Je hebt tegenwoordig een wachtwoord nodig voor je sociale media pagina's, je bankzaken, voor de accounts van je favoriete winkels en ga zo maar door. Je kunt natuurlijk hetzelfde wachtwoord voor verschillende websites gebruiken maar dat komt je veiligheid niet ten goede. Maar wat doe je dan om al die passwords te onthouden? Een lijst in je cloud is ook gevoelig voor diefstal en als je jouw wachtwoord vergeet heb je niet eens toegang tot die lijst. Welke mogelijkheden zijn er dan nog? Er zijn bedrijven die speciale software aanbieden waarmee je deze problemen voorkomt. We raden je aan om reviews van klanten over dit soorten bedrijven en producten op onze website te lezen. Zo kom je goed te weten wat deze producten voor jou kunnen betekenen.

  Over 1Password

  De geschiedenis van 1Password begint in 2005 als twee vrienden beginnen met hun website AgileBits. Al een jaar later kunnen Dave Teare en Roustern Karimov hun activiteiten uitbreiden en bieden zij 1Password voor Mac. Vier jaar later, in 2010, volgt de definitieve versie voor iOS en Windows. Gedurende de volgende jaren blijft het bedrijf van de vrienden haar positie op de markt verstevigen en biedt het extra functies zoals lidmaatschappen en oplossingen voor bedrijven. Inmiddels heeft het bedrijf, waar bijna 500 mensen uit meer dan 20 landen werken, miljoenen klanten. Nieuwe en bestaande klanten kunnen gebruik maken van de zeer uitgebreide supportpagina waar vele vragen en thema's behandeld worden. Heb je toch nog een vraag? Dan kun je die per e-mail of twitter aan de medewerkers van de klantenservice stellen.

  APS IT diensten webinar Teams einde jaar

  De producten van 1Password

  Met de software van 1Password beheer je al je wachtwoorden wop een eenvoudige manier. Tegenwoordig is het aantal passwords dat je moet onthouden om te kunnen functioneren op het internet niet meer bij te houden. Met de speciale software van deze aanbieder hoef je al die codes niet meer te onthouden. Samengesteld als een soort virtuele kluis staan al je toegangscodes en wachtwoorden netjes per website opgeslagen. Je hebt met 1 overkoepelend wachtwoord toegang tot deze kluis, waardoor je veel tijd bespaart. En dat niet alleen, 1Password zorgt ervoor dat jouw gevoelige info ook beschermt is tegen hackers en hackaanvallen. Deze site biedt oplossingen voor particulieren én ondernemingen en mag grote organisaties zoals IBM tot haar klanten rekenen. Je hebt voor eigen gebruik de mogelijkheid uit een basisabonnement of een gezinsabonnement voor maximaal 5 personen.

  Reviews over 1Password

  Vooral bij virtuele producten is het zo belangrijk dat klanten elkaar vertellen hoe het met de kwaliteit gesteld staat. Krijg je echt precies dat wat er op een site aangeboden wordt? Of zijn er toch valkuilen? Jij als klant van 1Password kunt anderen vertellen wat de website zelf niet bekend maakt. Als tevreden klant schrijf je natuurlijk een positieve review en dat juichen wij alleen maar toe. Maar ook klanten die een negatieve ervaring hebben geven wij alle ruimte. Schrijf die uitgebreide beoordeling over de nadelen van dit product of deze aanbieder zodat andere consumenten ook die kant van dit bedrijf leren kennen. Iedereen heeft tenslotte recht op de waarheid.

  1Password
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over 1Password

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is 1Password een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over 1Password. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is 1Password actief?

  1Password is vooral actief in de categorie Diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Software-oplossingen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van 1Password gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.