ErvaringenSite

  Ervaringen 1stformations

  Heb je ooit een eigen bedrijf opgericht? Of sta je op het punt om een onderneming op te zetten? Enthousiasme alom, maar ondernemen is ook spannend en voor sommige een grote stap en letterlijk een sprong in het diepe. Een bedrijf oprichten brengt zoals je misschien weet ook een hoop werk met zich mee. Er zijn in dit proces een aantal stappen die uitbesteedt kunnen worden en er zijn een aantal partijen die je daarbij zouden kunnen helpen. 1st Formations is een bedrijf die online je kan helpen met het oprichten van je bedrijf. Maar hoe weet je nou of dit een betrouwbare partij is? Hier op Ervaringensite.be lees je ervaringen en meningen van mensen die je voor zijn gegaan. Wil je weten hoe ze 1st Formations beoordelen? Dan ben je hier op het juiste adres, je leest hier namelijk betrouwbare reviews. Door eerst de positieve en negatieve bevindingen van andere te lezen ben je in staat om een goed beeld van 1st Formations te vormen.

  Over 1stFormations

  Het bedrijf 1st Formations is in 2014 opgericht en is gevestigd in Londen. 1st Formations biedt bedrijfsregistratie pakketten aan voor verschillende vormen van nieuw op te starten bedrijven. Met meer dan 50 personeelsleden inmiddels ondersteunen ze de nieuw opgerichte bedrijven, dan wel de potentieel nieuw op te richten bedrijven. 1st Formations is een geautoriseerde “Companies Houseonline agent, dit betekent dat ze goedkeuring van de overheid hebben om via hun agentschap bedrijven online in te schrijven bij de “Companies House”. Dit is vergelijkbaar met de Kruispunt van Ondernemingen (KBO) in België. Beide als het ware een databank van basisgegevens van ondernemingen en hun vestigingseenheden. 1st Formations werkt daarnaast samen met de grote namen uit de bankwereld om zo voor ondernemers de juiste bankrekening te kunnen openen. Naast de verschillende services voor nieuwe ondernemingen kunnnen ook bestaande bedrijven er terecht voor specifieke bedrijfsopdrachten.

  Wij verkwanselen via IOT en TCPIP diensten ons BNP in Europa

  Producten & Diensten 1stFormations

  1st Formations biedt bedrijfsregistratie mogelijkheden aan in verschillende pakketten. De verschillende pakketten heten; Digital, Privacy, Professional, Prestige en All-Inclusive. De pakketten zijn oplopend in prijs en geven hoe meer je betaald respectievelijk hulp bij het opzetten van je bedrijf. Bij het Digital pakketten schrijven ze je bedrijf in bij Companies House en krijg je daar digitaal de papieren van opgestuurd. Dit hele proces kan al binnen 3 uur afgerond worden. Hoe duurder het pakket hoe meer 1st Formations voor je uit handen neemt. Zo zit in het duurste All-Inclusive pakket ook de optie om ze je secretaressen taken te laten uitvoeren, schrijven ze je in op een bedrijfsadres en regelen ze bijvoorbeeld een belastingnummer voor je.
  Naast de verschillende pakketten biedt 1st Formations verschillende losse diensten aan zoals, adreswijzigingen doorvoeren, uitbrengen van aandelen of bijvoorbeeld VAT-registraties.

  Ervaringen, meningen, beoordeling en klachten 1stFormations

  Heeft u uw bedrijf via 1st Formations op laten richten? Heeft u hen gebruikt voor het inschrijven van uw bedrijf of misschien zelfs wel voor de inschrijving bij de belastingdienst dan horen we u graag. Uw mening over het bedrijf 1st Formations kan doorslaggevend zijn in de keuze van anderen. Wanneer u een beoordeling van het bedrijf schrijft, helpt u mee met het creëren van betrouwbare reviews over bedrijven. Heeft u misschien klachten of tips met betrekking tot 1st Formations ook dan horen we het natuurlijk graag. Onze dank is bij voorbaat groot.

  1stformations
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over 1stformations

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is 1stformations een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over 1stformations. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is 1stformations actief?

  1stformations is vooral actief in de categorie Diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Overige diensten, Boekhouding en Administratie

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van 1stformations gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.