ErvaringenSite

  Ervaringen 360TotalSecurity

  Doordat we meer en meer persoonlijke gegevens en informatie via het internet met elkaar en met andere bedrijven delen is het belangrijk om al die informatie goed te beveiligen. Je wilt natuurlijk niet dat jouw gevoelige gegevens in een commercieel circuit terecht komen waar er misbruik van wordt gemaakt. Daarom is speciale software die dat voorkomt tegenwoordig zo belangrijk. Maar hoe kies je de juiste aanbieder zonder dat je bang hoeft te zijn dat juist deze er met jouw gegevens vandoor gaat? Lees reviews van andere consumenten! Zij delen hun ervaringen in de commentaren die zij op onze website achterlaten. Op die manier kom je er precies achter welke bedrijven er goede producten leveren en waar je dus het meest veilig bent.

  Over 360TotalSecurity

  360TotalSecurity is de grootste leverancier van internet en mobiele veiligheidsoplossingen in China. Opgericht in 2005 biedt het sindsdien gratis internetbeveiliging. Toen Microsoft in 2018 de Global Top 100 security contribution lijst uitbracht stonden er 13 bedrijven van 360 op die lijst. Door de sterke opkomst van het Internet of Everything blijft 360 nieuwe producten ontwikkelen om klanten optimale veiligheid te bieden. Onder andere mobiele telefoons, kinderhorloges, smartcamera's en firewalls voor in huis dragen bij aan die veiligheid. Vanuit het hoofdkantoor in Beijing blijft het bedrijf ontwikkelen en na een naamswijziging in 2018 staat deze onderneming inmiddels wereldwijd bekend.

  Arjan doet toch extra diensten op de ic tijdens de feestdagen | #Brabanthouvol

  De producten van 360TotalSecurity

  360TotalSecurity biedt een aantal producten zodat klanten als jij veilig gebruik kunnen maken van het internet zonder dat je bang hoeft te zijn dat je computer wordt gehackt of dat je gevoelige privégegevens worden gestolen. En dat niet alleen, er steeds meer computer gebruikt voor het genereren van cryptomunten. Dit gebeurt vaak terwijl de eigenaar van de computer er niets van merkt. Om dit te voorkomen biedt 360TotalSecurity speciale softwareoplossingen die je op de website kunt downloaden. Verder worden er oplossingen geboden als je zelf cryptovaluta of privacy gevoelige bestanden hebt, je kunt ze met de programma's van deze aanbieder kosteloos beschermen. De programma's die je download van 360 zijn overzichtelijk in gebruik en makkelijk te bedienen. Voor de extra functies van de software zul je een abonnement moeten afsluiten. Je hebt de keuze uit een looptijd van 1 tot 3 jaar.

  Reviews over 360TotalSecurity

  Het is voor klanten belangrijk dat zij weten waar zij aan toe zijn, in het bijzonder als het gaat om gratis oplossingen zoals software. Daarom is het zo belangrijk om jouw ervaring met deze producten met anderen klanten te delen. Heb jij als klant gebruik gemaakt van de producten van 360TotalSecurity? Laat dan een review achter op onze website. Op die manier geef je consumenten die deze aanbieder nog niet kennen de mogelijkheid meer te weten te komen over de producten en service die er geboden wordt. Met jouw beoordeling op zak kunnen mensen zich een beter beeld vormen van wat ze te wachten staat als zij van de software van dit bedrijf gebruik gaan maken. Je geeft ons bovendien de kans duidelijk te laten zien hoe alle klanten samen dit bedrijf waarderen.

  360TotalSecurity
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over 360TotalSecurity

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is 360TotalSecurity een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over 360TotalSecurity. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is 360TotalSecurity actief?

  360TotalSecurity is vooral actief in de categorie Diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Software-oplossingen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van 360TotalSecurity gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.