360TotalSecurity

Alle reviews

360TotalSecurity

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

MacPaw merklogo voor beoordelingen van Software-oplossingen
MacPaw
0 reviews

Het is best lastig als uw pc, mobiel of iPad een aantal gevaren oploopt en niet meer de performance levert die u graag zou wensen. Een virusscanner...

NordVPN merklogo voor beoordelingen van Software-oplossingen
NordVPN
0 reviews

NordVPN is een virtueel privénetwerk serviceprovider gebaseerd in Panama. Simpel gezegd biedt NordVPN je de mogelijkheid op een beschermde m...

Norton merklogo voor beoordelingen van Software-oplossingen
Norton
0 reviews

Je bent aangekomen bij de reviewpagina van NortonLifeLock. Als jij de producten van dit bedrijf wel eens hebt aangeschaft willen we je vragen om jo...

Silvasoft merklogo voor beoordelingen van Boekhouding en Administratie
Silvasoft
0 reviews

Ben je als bedrijf of boekhouder op zoek naar nieuwe bedrijfssoftware, maar weet je niet voor welke optie je moet kiezen dan raden we je aan om de ...

360TotalSecurity

Doordat we meer en meer persoonlijke gegevens en informatie via het internet met elkaar en met andere bedrijven delen is het belangrijk om al die informatie goed te beveiligen. Je wilt natuurlijk niet dat jouw gevoelige gegevens in een commercieel circuit terecht komen waar er misbruik van wordt gemaakt. Daarom is speciale software die dat voorkomt tegenwoordig zo belangrijk. Maar hoe kies je de juiste aanbieder zonder dat je bang hoeft te zijn dat juist deze er met jouw gegevens vandoor gaat? Lees reviews van andere consumenten! Zij delen hun ervaringen in de commentaren die zij op onze website achterlaten. Op die manier kom je er precies achter welke bedrijven er goede producten leveren en waar je dus het meest veilig bent.

Over 360TotalSecurity
360TotalSecurity is de grootste leverancier van internet en mobiele veiligheidsoplossingen in China. Opgericht in 2005 biedt het sindsdien gratis internetbeveiliging. Toen Microsoft in 2018 de Global Top 100 security contribution lijst uitbracht stonden er 13 bedrijven van 360 op die lijst. Door de sterke opkomst van het Internet of Everything blijft 360 nieuwe producten ontwikkelen om klanten optimale veiligheid te bieden. Onder andere mobiele telefoons, kinderhorloges, smartcamera's en firewalls voor in huis dragen bij aan die veiligheid. Vanuit het hoofdkantoor in Beijing blijft het bedrijf ontwikkelen en na een naamswijziging in 2018 staat deze onderneming inmiddels wereldwijd bekend.

De producten van 360TotalSecurity
360TotalSecurity biedt een aantal producten zodat klanten als jij veilig gebruik kunnen maken van het internet zonder dat je bang hoeft te zijn dat je computer wordt gehackt of dat je gevoelige privégegevens worden gestolen. En dat niet alleen, er steeds meer computer gebruikt voor het genereren van cryptomunten. Dit gebeurt vaak terwijl de eigenaar van de computer er niets van merkt. Om dit te voorkomen biedt 360TotalSecurity speciale softwareoplossingen die je op de website kunt downloaden. Verder worden er oplossingen geboden als je zelf cryptovaluta of privacy gevoelige bestanden hebt, je kunt ze met de programma's van deze aanbieder kosteloos beschermen. De programma's die je download van 360 zijn overzichtelijk in gebruik en makkelijk te bedienen. Voor de extra functies van de software zul je een abonnement moeten afsluiten. Je hebt de keuze uit een looptijd van 1 tot 3 jaar.

Reviews over 360TotalSecurity
Het is voor klanten belangrijk dat zij weten waar zij aan toe zijn, in het bijzonder als het gaat om gratis oplossingen zoals software. Daarom is het zo belangrijk om jouw ervaring met deze producten met anderen klanten te delen. Heb jij als klant gebruik gemaakt van de producten van 360TotalSecurity? Laat dan een review achter op onze website. Op die manier geef je consumenten die deze aanbieder nog niet kennen de mogelijkheid meer te weten te komen over de producten en service die er geboden wordt. Met jouw beoordeling op zak kunnen mensen zich een beter beeld vormen van wat ze te wachten staat als zij van de software van dit bedrijf gebruik gaan maken. Je geeft ons bovendien de kans duidelijk te laten zien hoe alle klanten samen dit bedrijf waarderen.