ErvaringenSite

  Ervaringen Acronis

  Acronis International GmbH, kortweg ook wel Acronis genoemd, is een wereldwijd technologiebedrijf met het hoofdkantoor in Schaffhausen, Zwitserland en het wereldwijde hoofdkantoor in Singapore. Acronis ontiwkkelt on-premises en cloud software voor back-up, noodherstel en veilige bestandssynchronisatie en toegang tot delen en gegevens. Op deze pagina kunt u de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Acronis lezen of u kunt daarnaast ook zelf uw eigen aanbevelingen, klachten en tips over het bedrijf achterlaten door middel van een review. Ook kunt u op deze website op andere soortgelijke bedrijven zoeken. Dit zodat u altijd en op elk moment van de dag weet waar u nou precies aan toe bent. Zo komt u dus ook nooit voor verrassingen te staan.

  Over Acronis

  Acronis werd opgericht in het jaar 2001 door de vier oprichters: Serguei Beloussov, Ilya Zubarev, Stanislav Protassov en Max Tsyplyaev als een aparte business unit binnen het bedrijf SWsoft. In 2003 werd Acronis afgesplitst als een afzonderlijk bedrijf van SWsoft. Het bedrijf ging van een focus op schijf partitionering en bootloader-software naar een focus op back-up en noodherstelsoftware op basis van schijfimaging-technologie. In 2006 ging SWsoft een partnerschap aan met Acronis om Acronis True Image Server voor SWsoft Plesk 8.1 controlepaneelsoftware door te verkopen. De software is standalone en werkt samen met andere controle panelen, waardoor serviceprovides back-up en herstelmogelijkheden kunnen bieden met speciale hostingpakketten.

  Onmisbare openbare diensten, elke dag weer op post.

  Producten en diensten van Acronis

  Acronis ontwikkelt software voor back-up, noodherstel, beveiligde bestandstoegang, synchroniseren en delen, en partitionering voor thuis en kleine tot middelgrote ondernemingen. De back up software bevat Acronis True Image, dit systeem maakt gebruik van de back-up technologie. Het Acronis Cloud-platform omvat back-ups, herstel na noodgevallen en bestandssynchronisatie en -deling voor een reeks cloud toepassingen die worden geleverd door service providers.

  Zowel Acronis Backup en Acronis Backup Advanced zijn op schijf gebaseerde back-up en herstelprogramma's. Naast back-up software heeft Acronis ook nog eens Acronis Disk Director gemaakt, een shareware toepassing die een machine partitioneert en meerdere besturingssystemen laat draaien. Hiernaast heeft het bedrijf ook Acronis Snap Deploy, waarmee een standaard configuratie wordt gecreeërd om nieuwe machines gemakkelijk te organiseren. Daarnaast bestaat er ook een Acronis Files Advanced, dat de toegang beveiligt tot bestanden, die worden gesynchroniseerd tussen apparaten, en Acronis Acces Connect, dat is ontworpen speciaal voor Mac klanten en draait op Windows-servers. Als laatste heeft het bedrijf Acronis Data Protection Platform ontwikkelt, wat back-up, noodherstel en bestandssynchornisatie en -deling omvat.

  Aanbevelingen, klachten en tips over Acronis

  Heeft u nou ook een mening en/of beoordeling over het bedrijf Acronis? ErvaringenSite is opgericht om over verschillende bedrijven een transparant beeld te krijgen. Het is daarom ook goed om uw oordeel en/of mening door middel van een review over Acronis op ErvaringenSite te delen. Ook kunt u op ErvaringenSite de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Acronis vinden en uw eigen aanbevelingen, klachten en tips achterlaten. Lees hier dan ook de ervaringen van andere mensen over Acronis of laat uw eigen ervaring door middel van een review over het bedrijf Acronis nu achter.

  Acronis
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Acronis

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Acronis een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Acronis. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Acronis actief?

  Acronis is vooral actief in de categorie Diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Software-oplossingen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Acronis gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.