APPSBD

Alle reviews

APPSBD

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

I-Say merklogo voor beoordelingen van Overige diensten
i-Say
0 reviews

Op zoek naar meningen en ervaringen in de wereld van enquêtes invullen? Wat zijn de beoordelingen van de mensen uit een online gemeenschap? H...

PolisCheckup merklogo voor beoordelingen van verzekeraars, producten en diensten
PolisCheckup
0 reviews

Verzekeringen, soms lijkt het echt op een buitenaardse materie waar je helemaal niet meer aan uit kan of eerst 10 jaar voor moet studeren voordat j...

Fiverr merklogo voor beoordelingen van Werk en B2B
Fiverr
0 reviews

Heeft u een uniek talent en bent u op zoek naar een platform waar u uw diensten kunt verkopen? Of bent u op zoek naar een freelancer voor een proje...

123test merklogo voor beoordelingen van Overige diensten
123test
0 reviews

 Heb jij wel eens meegedaan aan een test? Wat is een test nou eigenlijk?  iets testen betekent eigenlijk experimenteren met datgene wat j...

APPSBD

Ben je een adverteerder of uitgever? Ben je op zoek naar geavanceerde betalingsopties? Dan kun je gerust gebruik maken van de diensten van FlexOffers. Het bedrijf staat bekend voor haar unieke structuur. Zo krijgen de aangesloten partners toegang tot meerdere niveaus van op digitale prestaties gebaseerde marketingtools. Op ErvaringenSite kun je lezen over de ervaringen van anderen lezen, die eerder gebruik hebben gemaakt van de diensten van FlexOffers.

Over FlexOffers
FlexOffers staat bekend een bedrijf dat is aangesloten aan een netwerk dat samenwerkt met meer dan 12.000 adverteerders en zeker meer dan 65 netwerken en verschillende bureaus. Het bedrijf dient naast het feit dat ze netwerken hebben als een one-stop-shop voor degenen die gemak waarderen. FlexOffer heeft haar wortels in de affiliatie-ruimte geboord en zijn al meer dan 15 jaar dienstig aan klanten. Het bedrijf stond in eerste instantie bekend als CardOffers.com Partnership Network. Dit alles heeft in de eerste vijf jaar in het bedrijfsleven plaatsgevonden. Hiernaast is het bedrijf constant aan top geweest in onder de top 10 affiliaties in de mThink Blue Book- enquête.

Locaties
Het bedrijf heeft een team van ervaren mannen in Miami, Ft.Lauderdale, San Francisco en Boston. Dit zijn slechts enkele van de locaties waar het bedrijf opereert. De middelen van het bedrijf worden intern beheert, door een aantal ervaren interne afdelingen. Het maakt voor het bedrijf niet uit als je zal werken met de aangesloten adverteerdersmanagers, redactie, boekhouding of onze gewaardeerde ontwikkelaars en technici, er is genoeg personeel in huis om jouw van dienst te zijn.

Slechts 50 procent van de medewerkers werkt al langer dan 6 jaar bij FlexOffers. In de sector biedt het team van het bedrijf ook tientallen jaren ervaring. FlexOffers bestaat uit 80% medewerkers die het bedrijf willen aanbevelen aan een vriend of familie. Verder heeft het bedrijf een CEO goedgekeurd score van 90% en een meer dan 4 sterren tellende beoordeling op Glassdoor.

Producten en diensten FlexOffers
Aan jouw biedt FlexOffers de toolsom succesvol te zijn. Op de website van het bedrijf vindt je nieuwe functies, die je kunt markeren. Om uitgever te worden, kun je je aanmelden bij FlexOffers om zo te profiteren van alle bronnen die het platform biedt. De verschillende functies die het bedrijf biedt zijn Flexlinks, productinvoer, promotionele feeds, webservices- API, vergelijking widgets en deeplinking. Mocht je meer willen weten over deze diensten die het bedrijf biedt, kun je gerust de omschrijvingen bekijken op de website. Ook kun je contact opnemen met de klantenservice van het bedrijf. Ook op de social media kanalen Facebook, Twitter en Linkedin is het bedrijf te volgen.

Complimenten, klachten en tips voor FlexOffers
Ben je ergens misschien ontevreden over? Wil je graag je klacht kwijt? Of heb je juist een tip voor het bedrijf? Aarzel dan niet om een review en beoordeling achter te laten. Op ErvaringenSite kun je jouw ervaring achterlaten. Op deze website kun je ook de ervaringen van andere klanten lezen die jouw voorgingen. Je mag te allen tijde vertrouwen op de informatie op de website, om zo een goede keuze te maken.