ErvaringenSite

  Ervaringen APPSBD

  Ben je een adverteerder of uitgever? Ben je op zoek naar geavanceerde betalingsopties? Dan kun je gerust gebruik maken van de diensten van FlexOffers. Het bedrijf staat bekend voor haar unieke structuur. Zo krijgen de aangesloten partners toegang tot meerdere niveaus van op digitale prestaties gebaseerde marketingtools. Op ErvaringenSite kun je lezen over de ervaringen van anderen lezen, die eerder gebruik hebben gemaakt van de diensten van FlexOffers.

  Over FlexOffers

  FlexOffers staat bekend een bedrijf dat is aangesloten aan een netwerk dat samenwerkt met meer dan 12.000 adverteerders en zeker meer dan 65 netwerken en verschillende bureaus. Het bedrijf dient naast het feit dat ze netwerken hebben als een one-stop-shop voor degenen die gemak waarderen. FlexOffer heeft haar wortels in de affiliatie-ruimte geboord en zijn al meer dan 15 jaar dienstig aan klanten. Het bedrijf stond in eerste instantie bekend als CardOffers.com Partnership Network. Dit alles heeft in de eerste vijf jaar in het bedrijfsleven plaatsgevonden. Hiernaast is het bedrijf constant aan top geweest in onder de top 10 affiliaties in de mThink Blue Book- enquête.

  Pillen Group | Service as a Product | Diensten

  Locaties

  Het bedrijf heeft een team van ervaren mannen in Miami, Ft.Lauderdale, San Francisco en Boston. Dit zijn slechts enkele van de locaties waar het bedrijf opereert. De middelen van het bedrijf worden intern beheert, door een aantal ervaren interne afdelingen. Het maakt voor het bedrijf niet uit als je zal werken met de aangesloten adverteerdersmanagers, redactie, boekhouding of onze gewaardeerde ontwikkelaars en technici, er is genoeg personeel in huis om jouw van dienst te zijn.

  Slechts 50 procent van de medewerkers werkt al langer dan 6 jaar bij FlexOffers. In de sector biedt het team van het bedrijf ook tientallen jaren ervaring. FlexOffers bestaat uit 80% medewerkers die het bedrijf willen aanbevelen aan een vriend of familie. Verder heeft het bedrijf een CEO goedgekeurd score van 90% en een meer dan 4 sterren tellende beoordeling op Glassdoor.

  Producten en diensten FlexOffers

  Aan jouw biedt FlexOffers de toolsom succesvol te zijn. Op de website van het bedrijf vindt je nieuwe functies, die je kunt markeren. Om uitgever te worden, kun je je aanmelden bij FlexOffers om zo te profiteren van alle bronnen die het platform biedt. De verschillende functies die het bedrijf biedt zijn Flexlinks, productinvoer, promotionele feeds, webservices- API, vergelijking widgets en deeplinking. Mocht je meer willen weten over deze diensten die het bedrijf biedt, kun je gerust de omschrijvingen bekijken op de website. Ook kun je contact opnemen met de klantenservice van het bedrijf. Ook op de social media kanalen Facebook, Twitter en Linkedin is het bedrijf te volgen.

  Complimenten, klachten en tips voor FlexOffers
  Ben je ergens misschien ontevreden over? Wil je graag je klacht kwijt? Of heb je juist een tip voor het bedrijf? Aarzel dan niet om een review en beoordeling achter te laten. Op ErvaringenSite kun je jouw ervaring achterlaten. Op deze website kun je ook de ervaringen van andere klanten lezen die jouw voorgingen. Je mag te allen tijde vertrouwen op de informatie op de website, om zo een goede keuze te maken.

  APPSBD
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over APPSBD

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is APPSBD een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over APPSBD. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is APPSBD actief?

  APPSBD is vooral actief in de categorie Diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Overige diensten

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van APPSBD gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.