ErvaringenSite

  Ervaringen Audials

  Wil je graag weten wat er op de markt zoal verkrijgbaar is om de kopieerbeveiligingsmaatregelen van digitale muziekaanbieders te omzeilen? Dan zou het aanbod van Audials iets voor jou kunnen zijn. Natuurlijk is het ook best mogelijk dat je al vertrouwd bent met de producten en diensten van dit bedrijf. Indien dit inderdaad het geval zou zijn, zouden we het erg op prijs stellen als je ons enkele minuten van je kostbare tijd zou willen gunnen om op deze pagina een korte, eerlijke review over jouw persoonlijke ervaring met Audials te schrijven. Zo geef je andere potentiële klanten de kans om op voor zichzelf te beslissen of het aanbod van dit bedrijf iets voor hen zou kunnen zijn.

  Over Audials

  Audials werd oorspronkelijk opgericht in 1998 onder de naam RapidSolution Software. Sinds 2003 heeft het bedrijf een 100% dochteronderneming in Timisoara, Roemenië, die dienstdoet als het technologische ontwikkelingscentrum van het bedrijf. In 2004 bracht RapidSolution Tunebite uit, een oplossing die consumenten zou verlossen van de frustraties van kopieerbeveiligingsmaatregelen die door digitale muziekaanbieders worden gebruikt. Als eerste standalone product in de RS audials productlijn, heeft Tunebite talloze internationale onderscheidingen ontvangen en zou het nu beschouwd worden als een internet klassieker. Het zou een van de meest gevraagde kopieerbeveiligingsoplossingen ter wereld zijn. Begin 2005 werd Radiotracker het volgende best verkochte lid van de RS audials suite. Sindsdien heeft een gerichte uitbreiding van RapidSolution's ontwikkelingsactiviteiten geleid tot een complete serie softwareoplossingen die individueel en als onderdeel van Audials One beschikbaar zijn sinds 2006. Sinds Software Generatie 8 is Audials One het vlaggenschip met alle Audials Worlds en Feature Tabs.

  Diensten steeds belangrijker voor NSI

  Producten en diensten van Audials

  Heb je min of meer een idee van datgene waarnaar je op zoek bent bij Audials? Dan kun je een algemene of meer specifieke term in het zoekvenster bovenaan ingeven. Daarnaast heb je ook de keuze om te klikken op een van de voorgestelde categorieën, zoals Support, Upgrade, Download en Login. Verder kun je op de homepage ook meer lezen over de verschillende producten, video's bekijken en meer informatie lezen. Er is ook een onderdeel met allerlei nieuwtjes over Audials. Heb je vragen of opmerkingen voor het team van deze onderneming? Dan kun je het onderdeel met online hulp, de support pagina of de pagina met veelgestelde vragen bekijken.Als je ook daar niet vindt waarnaar je op zoek bent, kun je online een aanvraag indienen voor meer ondersteuning.

  Complimenten, klachten en tips voor Audials

  Ben je al vertrouwd met de producten en diensten van deze onderneming? Dan is dit jouw kans om op deze pagina een betrouwbare review over jouw persoonlijke ervaring te schrijven. Ben je tevreden over de kwaliteit van de door Audials geleverde diensten? Hoe heb jij het online bestel- en betaalproces ervaren? Is de klantenservice makkelijk bereikbaar als je opmerkingen, vragen of klachten hebt? Of heb je nog andere nuttige tips die je maar al te graag met onze bezoekers zou willen delen? Laat het ons zeker weten! En als je graag wilt weten wat mensen zoal over andere bedrijven schrijven, klik je gewoon even hier. Wij wensen je alvast veel leesplezier toe!

  Audials
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Audials

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Audials een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Audials. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Audials actief?

  Audials is vooral actief in de categorie Diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Software-oplossingen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Audials gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.