ErvaringenSite

  Ervaringen Avast

  We zijn tegenwoordig iedere dag de hele dag verbonden met het internet. We doen bankzaken, kijken films, appen met vrienden en familie en laten op die manier veel sporen achter. Er zijn bedrijven die oplossingen bieden om je op het internet te beschermen tegen aanvallen en gegevensdiefstal. Maar hoe worden deze bedrijven en de producten die zij leveren door klanten gewaardeerd? Om daar achter te komen is het aan te raden om reviews te lezen. In deze reviews schrijven klanten over wat zij hebben meegemaakt zodat jij vooraf al komt te weten waar je aan toe bent. Deze reviews vind je op onze website, zodat je gratis en vrijblijvend toegang hebt tot deze informatie. Zo kun je op zoek naar het product dat de juiste bescherming biedt zonder dat je een miskoop doet.

  Over Avast

  Avast biedt een scala aan producten voor particulieren en bedrijven om veilig van het internet gebruik te kunnen maken. Waar het bedrijf in 1988 in Tsjechië begon met een klein en gratis anti-virus programma biedt het tegenwoordig wereldwijd diverse oplossingen. Met meer dan 10.000 eigen servers biedt Avast een groot detectienetwerk, dat wordt onderhouden door de meer dan 1700 mensen die er tegenwoordig werken. Voor vragen over producten kunnen Nederlandstalige klanten gebruik maken van de helpdesk waar antwoord gegeven wordt op vragen over het installeren van de software, facturatie en verzoeken tot terugbetaling en het beëindigen van een overeenkomst. De laatste jaren heeft Avast meerdere prijzen gewonnen waaronder Beste Gratis Antimalware software in 2020. Ook is het meerdere jaren verkozen tot Top Rated Product.

  Werking Diensten Ondersteuningsplan Vlaanderen, ondertiteld.

  De producten van Avast

  Nog steeds kunnen klanten gebruik maken van de gratis anti-virus software waar het bedrijf jaren geleden mee begonnen is. Op deze manier is je computer, tablet of telefoon beschermt tegen standaard cyberaanvallen en hacks. Je kunt ook kiezen voor een Premium of Ultimate versie die beide meer functies bieden. Verder biedt Avast een VPN waarmee je in de anonimiteit kunt surfen en internetten. Voor bedrijven zijn er ook meerdere programma's en oplossingen om hun computers en bestanden te beveiligen. De diverse producten worden op de site uitgebreid omschreven. De technische specificaties en prijzen staan duidelijk vermeld. Op het moment dat je een artikel van Avast gaat bestellen kun je gebruik maken van veilige methodes zoals PayPal, creditcard of een bankoverschrijving.

  Reviews over Avast

  Gratis oplossingen voor veilig internetten klinken natuurlijk interessant maar hoe veilig zijn ze echt? En wat mag je in zo een geval dan extra verwachten van een premium functie met extra mogelijkheden? Jij als klant van Avast kunt antwoord op deze en vele andere vragen geven. Wij nodigen je daarom uit om een review over deze aanbieder op onze website te plaatsen. Zo maak je het voor consumenten die twijfelen over de producten van Avast een stuk makkelijker. Je laat hen met jouw beoordeling onder ander kennis maken met de voor- en nadelen van de producten die er aangeboden worden. Door de ervaring die jij al hebt kun jij daar uitgebreid meer over vertellen. Zonder dat je het weet zullen klanten je dankbaar zijn voor het delen van jouw review.

  Avast
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Avast

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Avast een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Avast. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Avast actief?

  Avast is vooral actief in de categorie Diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Software-oplossingen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Avast gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.