ErvaringenSite

  Ervaringen AVG

  Doordat we steeds meer met elkaar en allerlei slimme apparaten in verbinding staan is een goede veiligheid op het internet noodzakelijk. Er worden daarvoor door bedrijven meerdere oplossingen geboden. Welk soort programma het beste bij jou past ligt geheel aan je eigen situatie. Om meer te weten te komen over bedrijven die dit soort programma's aanbieden kun je reviews van klanten lezen. Op die manier kom je te weten wat ze te bieden hebben en hoe ze door klanten gewaardeerd worden. Je vindt deze reviews op onze website. Op die manier kun je geheel vrijblijvend gebruik maken van de aangeboden informatie om zodoende weloverwogen de juiste keuze te maken.

  Over AVG

  AVG biedt producten om de online veiligheid van particulieren en zakelijke gebruikers te waarborgen. Sinds de start in 1988 blijft het bedrijf nieuwe producten op de markt brengen die zorgen dat apparaten en gevoelige informatie beschermd worden. Juist nu steeds meer computers, telefoons en zelfs auto's en andere slimme apparatuur met elkaar in verbinding staan. AVG heeft diverse vestigingen in onder andere Zwitserland en de Verenigde Staten van Amerika. Enkele jaren geleden is het bedrijf overgenomen door het Avast concern waar het nog steeds deel van uitmaakt. Op de site vinden worden diverse mogelijkheden geboden voor klanten die hulp nodig hebben bij de aanschaf van de producten of de installatie ervan. De medewerkers van de klantenservice spreken Engels en zijn per chat functie of telefonisch bereikbaar.

  Plannen van diensten (Dutch)

  De producten van AVG

  Voor particulieren biedt AVG een gratis software die je beschermt tegen de meeste virussen en bedreigingen. Er is echter ook uitgebreidere software beschikbaar waar je wel voor betaald en die daarom dus meer veiligheid biedt. Met die oplossingen wordt je privacy volledig beschermd en je computers en telefoons worden schoon gehouden zodat ze beter en sneller werken. Ook voor bedrijven zijn er diverse programma's om hun gegevens en medewerkers te beschermen. Denk daarbij aan het beheren van gegevens in beveiligde clouds en het monitoren van berichten en e-mails. De diverse aanbiedingen staan met prijzen en technische specificaties duidelijk omschreven op de site. Natuurlijk is ook het bestelproces beveiligd en kun je afrekenen met betaalmethodes zoals bijvoorbeeld PayPal of creditcard.

  Reviews over AVG

  Maak jij als klant ook gebruik van de producten van AVG om je veilig op internet te bewegen? Wat zijn de redenen dat je uiteindelijk gekozen hebt voor deze producten? Schrijf een review over jouw ervaring en plaats die op onze website. Op die manier help je ons en andere consumenten een beter beeld te krijgen van wat AVG nu eigenlijk echt te bieden heeft. Door je ervaring te delen komen nieuwe klanten op een makkelijke manier te weten wat de na- en voordelen zijn van de producten die deze aanbieder te bieden heeft. Ook als je slechte ervaringen hebt ben je van harte welkom om een beoordeling achter te laten. Alleen zo kunnen we gezamenlijk de echte werkwijze van AVG laten zien. Als je zelf regelmatig reviews leest dan weet je nu al hoe zeer die van jou op prijs zal worden gesteld.

  AVG
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over AVG

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is AVG een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over AVG. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is AVG actief?

  AVG is vooral actief in de categorie Diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Software-oplossingen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van AVG gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.