ErvaringenSite

  Ervaringen Azimo

  Banken krijgen steeds meer concurrentie van bedrijven die met nieuwe technologieën klanten aan zich weten te binden. Een voorbeeld daarvan is de manier waarop je tegenwoordig geld kunt sturen naar ontvangers in andere landen. Je kunt dat inmiddels zonder bankrekening doen en dagen wachten tot het geld beschikbaar is behoort ook tot de verleden tijd. Maar hoe veilig, makkelijk en betrouwbaar zijn dit soort bedrijven? Lees reviews om daar meer over te weten te komen. Wij bieden je de reviews die klanten over dit soort bedrijven geschreven hebben geheel vrijblijvend op onze website. Je kunt op die manier alle informatie bekijken om te beslissen welke aanbieder de beste waardering van klanten krijgt. Zo zul je de site kunnen kiezen die je de beste service biedt bij de wensen die je hebt.

  Over Azimo

  Azimo is in 2012 opgericht door Michael Kent die met nieuwe technologie de bestaande financiele diensten wilde vernieuwen om ze toegankelijk te maken voor iedereen. Gedurende de jaren die volgde werden in steeds meer Europese Landen lokale website gelanceerd. Azimo beschikt inmiddels over licenties in meerdere landen om online geld te beheren. Ondanks dat een van die licenties in Nederland is uitgegeven ontbreekt de Nederlandse taal voorlopig nog op de website. Sinds 2019 is Azimo wel in alle landen in Europa te gebruiken. Met een eigen app voor iOS en Android wil het bedrijf haar klanten zoveel mogelijk service bieden. Deze apps hebben al meerdere awards gewonnen en het is het bedrijf gelukt om grote investeerders zoals Rakuten en Silicon Valley Bank aan zich te binden.

  Boeking van aankoop diensten en diverse goederen

  De producten van Azimo

  Azimo biedt via de website dus de mogelijkheid om geld naar andere landen te sturen. Je kunt op die manier geld sturen naar vrienden en familie zonder dat je een IBAN of SWIFT-code nodig hebt. Je zult wel een account aan moeten maken om van deze diensten gebruik te kunnen maken. Zodra je een profiel hebt dan betaal je niets voor de eerste twee opdrachten. Daarna betaal je een commissie die afhangt van het bedrag dat je stuurt en waar je het heen stuurt. Het proces is bovendien een stuk sneller dan bij traditionele banken waar geld sturen wel 3 tot 5 dagen kan duren. In veel gevallen kan de ontvanger bij deze aanbieder al direct over het gestuurde geld beschikken. Omdat het bedrijf geautoriseerd is om elektronisch geld te beheren zijn de overschrijvingen veilig en beschermd.

  Reviews over Azimo

  Maak jij als klant ook gebruik van de diensten die Azimo te bieden heeft? Ben je daar tevreden over? Of kan het beter maar heb je geen ander alternatief? Welke ervaring jij ook hebt met dit platform we hopen van harte dat jij er een review over wil schrijven om die vervolgens op onze website te plaatsen. Door dat te doen geef je andere consumenten die zulke oplossingen zoeken meer duidelijkheid over wat Azimo voor hen kan betekenen. Beschrijf daarom duidelijk in jouw beoordeling over alles wat jij belangrijk vindt, alleen zo krijgen we met elkaar een realistisch beeld te zien van de manier hoe er door de aanbieder van deze dienst gewerkt wordt. De plus- en minpunten van het gebruik van deze site komen zo goed aan het licht en nieuwe klanten kunnen daar vervolgens rekening mee houden.

  Azimo
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Azimo

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Azimo een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Azimo. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Azimo actief?

  Azimo is vooral actief in de categorie Diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Software-oplossingen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Azimo gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.