ErvaringenSite

  Ervaringen Bouwmatch.be

  Ben je van plan om te bouwen of verbouwen en zoek je nog een professionele vakman? Of ben je een goede vakman die op zoek is naar interessante projecten? Kijk eens op Bouwmatch! Wat klanten vinden van de service van Bouwmatch lees je hier op ErvaringenSite.

  Over Bouwmatch

  Bouwmatch is een online platform voor particulieren, vakmannen en bouwondernemingen waar je gemakkelijk een geschikte en bereidwillige vakman of bouwonderneming kan vinden voor klusjes in en rond het huis. Het is dus een simpele oplossing voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare vakman voor een karwei, renovatie, bouwproject of verbouwproject. Je kan er gratis je bouwopdracht publiceren en dan wordt je gecontacteerd door één of meerdere bekwame vakmannen uit je buurt die interesse hebben in het project. Dit is altijd vrijblijvend zodat je zelf kan kiezen wie de beste kandidaat is. De prijsonderhandelingen en afspraken gebeuren rechtstreeks tussen de particulieren en de vakmannen.


  Diensten van Bouwmatch
  Op het online platform van Bouwmatch kan je terecht voor het vinden van een professionele vakman of bouwonderneming. Je kan er klusjes plaatsen in verschillende categorieën. Dit kan gaan voor architecten, dakwerken, decoratie en behang, gevelrenovaties, elektriciteitswerken, loodgieters, marmerbewerking, schilderen, sanitair, stukadoor, sloopwerken, tegelzetten, terras en oprit, werken in de tuin, en nog veel meer. Voor iedere klus vind je dus wel de gepaste persoon.

  Bouwmatch op RTV Mechelen

  Klachten of vragen voor Bouwmatch

  Heb je vragen of een klacht over Bouwmatch? Neem dan zeker contact op met de klantendienst ze zullen je vast en zeker verder helpen! Op de website vind je alle informatie die je nodig hebt om ze te bereiken. Je kan ze bereiken via een online contactformulier op de website. Ze raden wel aan om, in het geval van een geschil, eerst contact op te nemen met de vakman en samen tot een oplossing te komen want Bouwmatch is niet verantwoordelijk voor eventuele geschillen tussen beide partijen.

  Schrijf je eigen review!

  Wil je anderen laten weten hoe jouw ervaring is met Bouwmatch? Heb je er snel de vakman gevonden die je zocht? Laat het weten in de reviews! Mogelijke gebruikers zullen geïnteresseerd zijn in wat ze mogen verwachten van het aanbod en de service van Bouwmatch. Zo help je hen bij het maken van een beslissing!

  Sta je op het punt om werken te laten uitvoeren in je huis? Kijk zeker eens op Bouwmatch en lees zeker enkele van de betrouwbare reviews op ErvaringenSite! Je vindt er honderden betrouwbare reviews van echte klanten over hun ervaring met honderden bedrijven. Ben je van plan om in zee te gaan met een bedrijf dat je niet zo goed kent? Ben je niet zeker of je een bepaalde aankoop wel of niet zou doen bij een bepaald bedrijf? Zoek het dan eerst even op, op ErvaringenSite!

  Bouwmatch.be
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  5
  0% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  6
  Service
  rating
  2
  Prijs
  rating
  6
  Leveren
  rating
  6

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Plaatsen van policarbonaat dak op waranda.

  Vriendelijk wel en snelle levevering en plaatsing, maar terwijl t geplaatst werdt, lekte het dak al door, nu 8 maanden verschillende telefoontjes en n toezegging om te herstellen,plus veel mailberichten lekt het verschrikkelijk, k heb ook foto gestuurd,nee niet aan te bevelen .jammer.

  Door: Rina.butterman16-12-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  5
  rating

  Schrijf zelf een review over Bouwmatch.be

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Bouwmatch.be een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 1 ervaringen geplaatst over Bouwmatch.be. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5 gekregen, waarbij 0% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Bouwmatch.be actief?

  Bouwmatch.be is vooral actief in de categorie Diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Overige diensten

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Bouwmatch.be gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.