ErvaringenSite

  Ervaringen CallHippo

  Een snelgroeiend bedrijf is altijd een goed teken. Maar als je bedrijf snel groeit wil je natuurlijk dat alle afdelingen onderling snel bereikbaar zijn zodat je onder andere klanten goed kan helpen. Daarom is een interne telefoonverbinding zeer handig maar meestal zijn die ontwikkeld voor zeer grote organisaties en dan ook zeer duur. Gelukkig is CallHippo er met een oplossing op maat van jouw bedrijf. Is je bedrijf snel aan het groeien? Bekijk dan zeker de website en de dienst van CallHippo!
  Wat anderen vinden van het aanbod en de service van CallHippo lees je hier op ErvaringenSite! Heb je zelf al ervaring met CallHippo? Laat dan zeker een reactie achter! Zo help je anderen bij het maken van een beslissing en dan weten ze meteen wat ze mogen verwachten van de dienst van CallHippo!

  Over CallHippo

  CallHippo is een Amerikaans bedrijf die gevestigd is in Walnut, Californië. Ze bieden on-demand voice over IP (VoIP) diensten of ook IP-telefonie aan. Door deze service wordt telefonie mogelijkop data netwerken en kan je dus de werelden van spraak en data samenvoegen. De bedoeling ervan is om de ouderwetse telefoons op bureaus te doen verdwijnen omdat je gewoon kan bellen via een normale computer. CallHippo zorgt ervoor dat startups en bedrijven lokale ondersteunende telefoonnummers kan kopen voor meer dan 50 bedrijven in de hele wereld. Zo kunnen je klanten steeds een lokaal nummer bellen. Met de gemakkelijke interface van CallHippo kan elk bedrijf een call center opzetten in minder dan 3 minuten. CallHippo gebruikt cloud computing in de wereld van telefonie om zo de meest geschikte oplossing te bieden aan bedrijven.

  Diensten van CallHippo

  Bij CallHippo kan je verschillende abonnementen nemen. Er is een basic abonnement dat gratis is en slechts toegankelijk is voor 2 personen. Gemakkelijk dus als je net gestart bent met je bedrijf of als je eerst enkele delen van hun service wil uittesten. Daarnaast hebben ze ook nog een Bronze, Silver en Gold abonnement die toegang biedt tot meer functionaliteiten.

  Vragen of klachten voor CallHippo

  Heb je vragen of een klacht over CallHippo? Neem dan zeker contact op met de klantendienst, ze zullen je vast en zeker verder helpen! Op de website vind je alle informatie die je nodig hebt om ze te bereiken. Je kan ze bereiken via e-mailen de post (alhoewel dit niet aan te raden is want het bedrijf bevindt zich in de Verenigde Staten). CallHippo heeft ook een FAQ waar alle vaak gestelde vragen vermeld worden, misschien vind je hier wel het antwoord dat je zoekt!

  Schrijf je eigen review!

  Wil je anderen laten weten hoe jouw ervaring is met CallHippo? Hebben ze je er uit de nood geholpen met een goed en gemakkelijk telefonie systeem? Laat het weten in de reviews! Potentiële klanten zullen geïnteresseerd zijn in wat ze mogen verwachten van de kwaliteit en de service van CallHippo. Op die manier help je anderen bij het maken van een beslissing!

  Ben je van plan om een bestelling te plaatsen bij CallHippo? Lees dan zeker enkele van de betrouwbare reviews op ErvaringenSite! Op de site vind je betrouwbare reviews van echte klanten over hun ervaring met honderden bedrijven. Ben je van plan om een aankoop te doen bij een bedrijf dat je niet zo goed kent? Of wil je een reis boeken bij een organisatie waar je nog nooit van gehoord hebt? Zoek het dan eerst even ervaringen op, op ErvaringenSite!

  CallHippo
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over CallHippo

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is CallHippo een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over CallHippo. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is CallHippo actief?

  CallHippo is vooral actief in de categorie Diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Werk en B2B

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van CallHippo gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.