Canva

Alle reviews

Canva

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

I-Say merklogo voor beoordelingen van Overige diensten
i-Say
0 reviews

Op zoek naar meningen en ervaringen in de wereld van enquêtes invullen? Wat zijn de beoordelingen van de mensen uit een online gemeenschap? H...

PolisCheckup merklogo voor beoordelingen van verzekeraars, producten en diensten
PolisCheckup
0 reviews

Verzekeringen, soms lijkt het echt op een buitenaardse materie waar je helemaal niet meer aan uit kan of eerst 10 jaar voor moet studeren voordat j...

Fiverr merklogo voor beoordelingen van Werk en B2B
Fiverr
0 reviews

Heeft u een uniek talent en bent u op zoek naar een platform waar u uw diensten kunt verkopen? Of bent u op zoek naar een freelancer voor een proje...

123test merklogo voor beoordelingen van Overige diensten
123test
0 reviews

 Heb jij wel eens meegedaan aan een test? Wat is een test nou eigenlijk?  iets testen betekent eigenlijk experimenteren met datgene wat j...

Canva

Canva is een grafisch ontwerpplatform dat wordt gebruikt om afbeeldingen, presentaties, posters, documenten en andere visuele inhoud voor sociale media te maken. De app bevat sjablonen die gebruikers kunnen gebruiken, de app is gratis maar heeft betaalde features. Op deze pagina kunt u de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Canva lezen of u kunt daarnaast ook zelf uw eigen aanbevelingen, klachten en tips achterlaten over Canva door middel van een review. Ook kunt u op deze website op andere soortgelijke bedrijven zoeken. Dit zodat u altijd en op elk moment van de dag weet waar u nou precies aan toe bent. 

Over Canva
Canva werd op één januari 2012 opgericht in Perth, Australië door Melanie Perkins, Cliff Obrecht en Cameron Adams. In het eerste jaar alleen had Canva al meer dan 750,000 gebruikers. In april 2014 trad social media- en technologiedeskundige Guy Kawasiki toe tot het bedrijf als hoofdevangelist, ook wel merkpromoter. In 2015 werd Canva for Work gelanceerd, met de nadruk op marketingmateriaal. Tijdens het boekjaar 2016-2017 stegen de inkomsten van Canva van 6,8 miljoen australische dollar naar 23,5 miljoen australische dollar. In 2017 bereikte het bedrijf winstgevendheid en had het 294,000 betalende klanten. Inmiddels wordt het bedrijf gewaardeerd op zo'n één miljard australische dollar. 

Producten en diensten van Canva
Canva is dus een grafisch ontwerpplatform dat wordt gebruikt om afbeeldingen, presentaties, posters, documenten en andere visuele inhoud te maken. Dit kan voor verschillende dingen gebruikt worden, bijvoorbeeld voor school presentaties, maar ook voor sociale media. De app bevat sjablonen die gebruikers van de app kunnen gebruiken. Het platform is gratis te gebruiken maar biedt wel betaalde abonnementen aan zoals Canva Pro en Canva for Enterprise voor extra functionaliteit. Hiermee krijgen betaalde gebruikers bijvoorbeeld toegang tot meer sjablonen maar ook kunnen ze betalen voor fysieke producten die moeten worden afgedrukt en verzonden. 

In mei van het jaar 2019 kondigde het bedrijf aan dat zij Pixabay en Pexels zouden gaan overnemen, dit zijn twee gratis stockfotografiesites in Duitsland. Hierdoor kregen Canva gebruikers toegang tot de foto's van deze websites voor hun ontwerpen. Het bedrijf onderscheidt zich van andere ontwerpdiensten door het daadwerkelijk eenvoudig maken van ontwerpen, ook is het echt een groot voordeel dat de meeste diensten (zoals sjablonen, stickers en letter types) die het platform aanbiedt nog gewoon gratis zijn. U kunt er wel voor kiezen om een betaald abonnement te nemen maar dat hoeft dus niet. 

Aanbevelingen, klachten en tips over Canva
Heeft u nou ook een mening en/of beoordeling over het bedrijf Canva? ErvaringenSite is opgericht om over verschillende bedrijven een transparant beeld te krijgen. Het is daarom ook goed om uw oordeel en/of mening door middel van een review over Canva op ErvaringenSite te delen. Ook kunt u op ErvaringenSite de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Canva vinden en uw eigen aanbevelingen, klachten en tips achterlaten. Lees hier dan ook de ervaringen van andere mensen over Canva of laat uw eigen ervaring door middel van een review over het bedrijf Canva nu achter.