ErvaringenSite

    Ervaringen CCleaner

    Hoe veilig zijn programma's en software die je laptop of computer helpen schoon te blijven? Krijg antwoord op deze en meerdere vragen door reviews van klanten te lezen. Zoals je inmiddels weet zijn reviews een steeds belangrijker middel van consumenten om elkaar op de hoogte te houden van hun ervaringen tijdens het online shoppen. Daarom bieden wij je in dit geval de reviews over software bedrijven die je extra veiligheid beloven geheel vrijblijvend op onze website aan. Met de informatie die klanten met je delen kun je zo met eigen ogen lezen welke bedrijven en websites er goed gewaardeerd worden en welke producten je beter niet in huis kunt halen. Je bereidt jezelf op die manier op de juiste wijze voor als je op zoek bent naar dit soort producten.

    Over CCleaner

    CCleaner is door Piriform Software Ltd. ontwikkelde software om computers en mobiele telefoons te optimaliseren en schoon te houden. Het bedrijf begon met de software in 2004 en heeft sinds die tijd meerdere producten op de markt gebracht die te gebruiken op Windows-computers en mobiele telefoons van Apple en Android. Deze producten zijn zowel verkrijgbaar voor particulieren als voor zakelijke gebruikers. Door het succes van de producten werd het bedrijf in 2017 overgenomen door Avast. De helpdesk op de site van CCleaner is in het Engels en er zijn links te vinden naar instructievideo's om te leren hoe je de software kunt downloaden en installeren. Er is ook een grote gemeenschap van gebruikers die elkaar ondersteunen en helpen om problemen op te lossen.

    VRIJ VERKEER VAN KAPITAAL, GOEDEREN EN DIENSTEN

    De producten van CCleaner

    Vanzelfsprekend kun je als particulier de gratis versie van de software downloaden en gebruiken. Je kunt dan gebruik maken van de basisfuncties die deze versie te bieden heeft. Voor de uitgebreide software betaal je een jaarlijkse prijs die verschilt al naar gelang het aantal apparaten dat je wilt schoonhouden. Ook voor zakelijke klanten biedt CCleaner een aantal programma's om diverse computers en systemen op orde te houden. De programma's die via de website aangeboden worden zijn te betalen met PayPal en creditcard en kunnen direct gedownload worden. Na ontvangst van de betaling krijg je per e-mail een productcode gestuurd waarna je de programma's direct kunt gebruiken.

    Reviews over CCleaner

    Laat weten wat de producten van CCleaner voor jou betekend hebben door middel van een review op onze website. We geven je als klant graag de mogelijkheid om dat te doen omdat wij vinden dat iedere consument het recht heeft om te weten hoe websites en online shops met klanten omgaan. Jouw beoordeling maakt deel uit van het totale beeld over hoe klanten deze aanbieder waarderen. Door in jouw ervaring te schrijven over zaken zoals de impact van de software op je internetsnelheid of het beëindigen van een contract geef je anderen de kans zich een beter beeld te vormen over de werkwijze van CCleaner. Alleen op die manier kunnen we met elkaar de plus- en minpunten van de aangeboden producten laten zien. Wacht dus niet langer en plaats ook jouw review!

    CCleaner
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

    10
    100% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    10
    Service
    rating
    10
    Prijs
    rating
    10
    Leveren
    rating
    10

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Schrijf zelf een review over CCleaner

    Uw beoordeling

    FAQ

    Is CCleaner een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 0 ervaringen geplaatst over CCleaner. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is CCleaner actief?

    CCleaner is vooral actief in de categorie Diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Software-oplossingen

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van CCleaner gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.