ErvaringenSite

  Ervaringen Clevver

  Voor startende bedrijven is het afhandelen van al het papierwerk vermoeiend, maar dat mag geen reden zijn om je ervan te weerhouden een bedrijf te starten. Om je producten wereldwijd bekend te maken, is toewijding, tijd en geld nodig. Wat zou je doen als geld het enige obstakel is om jouw bedrijf internationaal te laten gaan? Kijken voor lage kosten diensten, toch. Een bedrijf dat net dat levert is Clevver. In de beoordelingen lees je of ze je tijd waard zijn.

  Over Clevver

  Clevver is opgericht in 2013, Berlijn door Michael Palmer en Jorge Maldonado. Het begon met twee vrienden die als jonge start-up een nieuw bedrijf wilden starten en hun product internationaal wilden uitzenden. Maar hiervoor moesten ze de kosten laag houden. Ze gingen op zoek naar een betaalbare provider voor bedrijfsoprichting, een opvraagbaar adres, digitalisering van post en een lokaal telefoonnummer. Maar na lang zoeken, vinden ze er geen. Dan creëren ze Clevver als een enkel platform dat elke ondernemer in staat stelt om zijn bedrijf digitaal uit te breiden naar elke markt met minimale inspanning. Clevver biedt wereldwijd digitale virtuele kantoordiensten aan. De diensten omvatten prestigieuze legale adressen, digitalisering en afhandeling van post, lokale telefoonnummers in meer dan 80 landen, oprichtingsdiensten in meer dan 30 landen en bankrekeningen voor internationale bedrijven. De software is ook beschikbaar als white label bedrijfsoplossingen die de diensten ClevverMail, ClevverAddress en ClevverNumber omvatten. Met dochteronderneming Clevver Legal Services LLP, bieden ze ook fiscale en boekhoudkundige adviesdiensten aan, evenals speciale oprichtingsprojecten.

  NEDERLANDS = ENGELS = Diensten van gastro enteroloog

  Diensten van Clevver

  Je kunt verschillende soorten diensten op de website vinden. Incorporation service biedt verschillende zaken die perfect passen bij jouw oprichting, zoals belasting en boekhouding, legaal adres voor het bedrijf, ICO (initial coin offerings) ondersteuning, licentieverlening, crowdfunding set-up, handelsmerk registratie, offshore bedrijf oprichting, bankrekeningen en meer. Je kunt de details van het land, het type van oprichting en de kostenraming zien. Er zijn wettelijke adressen wereldwijd beschikbaar in meer dan 30 landen. Digitale postbussen nemen de post aan op het adres naar keuze en informeren je hierover. Bekijk en lees de post overal en altijd via een app. Clevver werkt samen met verschillende banken om een zakelijke bankrekening te bieden die 100% op afstand geopend kan worden. Telefoonnummers uit wel 80 landen zijn beschikbaar en zijn vooraf geverifieerd met het Clevver adres netwerk. Ontvang gesprekken en stuur door naar elk telefoonnummer. Zelf bel je via de app.

  Complimenten, Klachten, en Tips over Clevver

  Je kunt naar de FAQ-pagina gaan om de veelgestelde vragen te lezen. Er is ook live chat op de website en als je meer vragen hebt, neem dan contact op via e-mail of hun sociale media-accounts. Let er op dat de prijzen op hun website netto zijn. BTW zal worden toegevoegd tijdens het boeken, waar van toepassing. Voor het openen van een bankrekening, zullen de advocaten van het Clevver team een intensieve KYC check doen. Maar de uiteindelijke beslissing om je bankrekening te openen ligt bij de bank. Als je meer wil weten over feedback van het bedrijf, kun je onafhankelijke review website bezoeken om te controleren wat mensen zeiden over de diensten. Gebruik je zelf hun diensten, vertel ons alles over je ervaring.

  Clevver
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Clevver

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Clevver een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Clevver. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Clevver actief?

  Clevver is vooral actief in de categorie Diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Boekhouding en Administratie, Werk en B2B

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Clevver gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.