Clevver

Alle reviews

Clevver

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

E-Boekhouden merklogo voor beoordelingen van Boekhouding en Administratie
E-Boekhouden
0 reviews

Boekhouding is belangrijk voor alle ondernemers, of je het nou zelf moet doen of laat doen door een boekhouder. Elke ondernemer weet wel een klein ...

Myfinance merklogo voor beoordelingen van Boekhouding en Administratie
Myfinance
0 reviews

 Boekhouding bestond zelfs al in het oude egypte, waarbij zij gebruik maakte van kleitabletten en papyrusrollen. In 1494 vindt Luca Pacioli ee...

123opzeggen.nl merklogo voor beoordelingen van Boekhouding en Administratie
123opzeggen.nl
0 reviews

Word je ook zo moe van al die nieuwsbrieven in je e-mail en post die je ontvangt van allerlei aanbieders en goede doelen? Vaak hoef je maar een kee...

Silvasoft merklogo voor beoordelingen van Boekhouding en Administratie
Silvasoft
0 reviews

Ben je als bedrijf of boekhouder op zoek naar nieuwe bedrijfssoftware, maar weet je niet voor welke optie je moet kiezen dan raden we je aan om de ...

Clevver

Voor startende bedrijven is het afhandelen van al het papierwerk vermoeiend, maar dat mag geen reden zijn om je ervan te weerhouden een bedrijf te starten. Om je producten wereldwijd bekend te maken, is toewijding, tijd en geld nodig. Wat zou je doen als geld het enige obstakel is om jouw bedrijf internationaal te laten gaan? Kijken voor lage kosten diensten, toch. Een bedrijf dat net dat levert is Clevver. In de beoordelingen lees je of ze je tijd waard zijn.

Over Clevver 
Clevver is opgericht in 2013, Berlijn door Michael Palmer en Jorge Maldonado. Het begon met twee vrienden die als jonge start-up een nieuw bedrijf wilden starten en hun product internationaal wilden uitzenden. Maar hiervoor moesten ze de kosten laag houden. Ze gingen op zoek naar een betaalbare provider voor bedrijfsoprichting, een opvraagbaar adres, digitalisering van post en een lokaal telefoonnummer. Maar na lang zoeken, vinden ze er geen. Dan creëren ze Clevver als een enkel platform dat elke ondernemer in staat stelt om zijn bedrijf digitaal uit te breiden naar elke markt met minimale inspanning. Clevver biedt wereldwijd digitale virtuele kantoordiensten aan. De diensten omvatten prestigieuze legale adressen, digitalisering en afhandeling van post, lokale telefoonnummers in meer dan 80 landen, oprichtingsdiensten in meer dan 30 landen en bankrekeningen voor internationale bedrijven. De software is ook beschikbaar als white label bedrijfsoplossingen die de diensten ClevverMail, ClevverAddress en ClevverNumber omvatten. Met dochteronderneming Clevver Legal Services LLP, bieden ze ook fiscale en boekhoudkundige adviesdiensten aan, evenals speciale oprichtingsprojecten. 

Diensten van Clevver
Je kunt verschillende soorten diensten op de website vinden. Incorporation service biedt verschillende zaken die perfect passen bij jouw oprichting, zoals belasting en boekhouding, legaal adres voor het bedrijf, ICO (initial coin offerings) ondersteuning, licentieverlening, crowdfunding set-up, handelsmerk registratie, offshore bedrijf oprichting, bankrekeningen en meer. Je kunt de details van het land, het type van oprichting en de kostenraming zien. Er zijn wettelijke adressen wereldwijd beschikbaar in meer dan 30 landen. Digitale postbussen nemen de post aan op het adres naar keuze en informeren je hierover. Bekijk en lees de post overal en altijd via een app. Clevver werkt samen met verschillende banken om een zakelijke bankrekening te bieden die 100% op afstand geopend kan worden. Telefoonnummers uit wel 80 landen zijn beschikbaar en zijn vooraf geverifieerd met het Clevver adres netwerk. Ontvang gesprekken en stuur door naar elk telefoonnummer. Zelf bel je via de app.

Complimenten, Klachten, en Tips over Clevver
Je kunt naar de FAQ-pagina gaan om de veelgestelde vragen te lezen. Er is ook live chat op de website en als je meer vragen hebt, neem dan contact op via e-mail of hun sociale media-accounts. Let er op dat de prijzen op hun website netto zijn. BTW zal worden toegevoegd tijdens het boeken, waar van toepassing. Voor het openen van een bankrekening, zullen de advocaten van het Clevver team een intensieve KYC check doen. Maar de uiteindelijke beslissing om je bankrekening te openen ligt bij de bank. Als je meer wil weten over feedback van het bedrijf, kun je onafhankelijke review website bezoeken om te controleren wat mensen zeiden over de diensten. Gebruik je zelf hun diensten, vertel ons alles over je ervaring.