Clip My Horse

Alle reviews

Clip My Horse

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

I-Say merklogo voor beoordelingen van Overige diensten
i-Say
0 reviews

Op zoek naar meningen en ervaringen in de wereld van enquêtes invullen? Wat zijn de beoordelingen van de mensen uit een online gemeenschap? H...

PolisCheckup merklogo voor beoordelingen van verzekeraars, producten en diensten
PolisCheckup
0 reviews

Verzekeringen, soms lijkt het echt op een buitenaardse materie waar je helemaal niet meer aan uit kan of eerst 10 jaar voor moet studeren voordat j...

Fiverr merklogo voor beoordelingen van Werk en B2B
Fiverr
0 reviews

Heeft u een uniek talent en bent u op zoek naar een platform waar u uw diensten kunt verkopen? Of bent u op zoek naar een freelancer voor een proje...

123test merklogo voor beoordelingen van Overige diensten
123test
0 reviews

 Heb jij wel eens meegedaan aan een test? Wat is een test nou eigenlijk?  iets testen betekent eigenlijk experimenteren met datgene wat j...

Clip My Horse

Als je mensen vraagt een bekende streamingdienst te noemen dan is de kans groot dan Netflix als eerste en enige genoemd wordt. Er zijn echter meer sites die dit soort content aanbieden waarvan er een aantal zijn die zich toeleggen op een bepaalde categorie zoals de paardensport. Als je van een streamingdienst gebruik wilt maken is het wel zo prettig dat je vooraf weet welke service en kwaliteit je krijgt want je betaalt niet voor niets elke maand je abonnement. Om meer te weten te komen wat alle verschillende sites te bieden hebben raden we je aan om de reviews te lezen die klanten op onze website achterlaten. Op die manier kom je snel en doeltreffend te weten wat hun meningen en ervaringen zijn. Zo kun jij uiteindelijk kiezen voor de streamingdienst die de beste service biedt.

Over Clip My Horse
Clipmyhorse.tv Operations GmbH biedt met de gelijknamige website video's en films voor paardenliefhebbers. Zoals bij de meeste streamingdiensten sluit je een abonnement af om de aangeboden content te kunnen bekijken. Je hebt bij Clip My Horse de keuze uit een maand- of jaarabonnement. Het bedrag dat je voor het jaarcontract betaalt wordt direct afgeschreven maar is per maand gezien goedkoper dan het maandabonnement. Voor beide abonnementen maak je eerst een contract aan, waarna je gedurende 30 dagen gratis van deze dienst gebruik kunt maken. De video's van Clip My Horse zijn alleen te bekijken op computers en telefoons waarvan de locatiebepaling aan staat. Nederlands sprekende klanten kunnen voor vragen telefonisch terecht bij de klantenservice in Den Haag.

De producten van Clip My Horse
De site van Clip My Horse werkt op dezelfde manier als die van een van de bekendste streamingdiensten ter wereld. Je kunt kiezen uit verschillende categorieën en er zijn zelfs live-evenementen en programma's zoals dressuurwedstrijden en veilingen over de gehele wereld te volgen. Verder zijn er Masterclasses over onder meer de controle over je paard en springtechnieken te bekijken. Daarnaast is er aandacht voor landelijke en internationale kampioenschappen en zijn er documentaires te zien over bekende figuren uit de paardenwereld. Interviews met ruiters zoals Niels Bruynseels en Jos Verlooy maken deel uit van de documentaire reeks. Ook wordt er aandacht besteed aan de aanstaande events zodat je niets van jouw favoriete sport hoeft te missen.

Reviews over Clip My Horse
Voor mensen die net als jij van paardensport houden is het belangrijk om te weten wat ze bij Clip My Horse mogen verwachten. Daarom doen wij een beroep op alle klanten van deze streamingservice. Ben jij klant van deze aanbieder? Laat ons en vooral andere paardenliefhebbers weten wat hen te wachten staat door een review over Clip My Horse op onze website te plaatsen. Je kunt op die manier aan andere consumenten jouw verhaal en ervaring kwijt én je laat hen weten wat jij de voor- en nadelen van deze website vindt. Op die manier maak je het voor hen een stuk makkelijker om het besluit te nemen of deze site ook voor hen is weggelegd. We hoeven je inmiddels niet meer uit te leggen dat het delen en lezen van reviews een belangrijk middel voor consumenten geworden is om elkaar op de hoogte te houden van de kwaliteit van websites en de diensten die zij aanbieden.