ErvaringenSite

  Ervaringen Clip My Horse

  Als je mensen vraagt een bekende streamingdienst te noemen dan is de kans groot dan Netflix als eerste en enige genoemd wordt. Er zijn echter meer sites die dit soort content aanbieden waarvan er een aantal zijn die zich toeleggen op een bepaalde categorie zoals de paardensport. Als je van een streamingdienst gebruik wilt maken is het wel zo prettig dat je vooraf weet welke service en kwaliteit je krijgt want je betaalt niet voor niets elke maand je abonnement. Om meer te weten te komen wat alle verschillende sites te bieden hebben raden we je aan om de reviews te lezen die klanten op onze website achterlaten. Op die manier kom je snel en doeltreffend te weten wat hun meningen en ervaringen zijn. Zo kun jij uiteindelijk kiezen voor de streamingdienst die de beste service biedt.

  Over Clip My Horse

  Clipmyhorse.tv Operations GmbH biedt met de gelijknamige website video's en films voor paardenliefhebbers. Zoals bij de meeste streamingdiensten sluit je een abonnement af om de aangeboden content te kunnen bekijken. Je hebt bij Clip My Horse de keuze uit een maand- of jaarabonnement. Het bedrag dat je voor het jaarcontract betaalt wordt direct afgeschreven maar is per maand gezien goedkoper dan het maandabonnement. Voor beide abonnementen maak je eerst een contract aan, waarna je gedurende 30 dagen gratis van deze dienst gebruik kunt maken. De video's van Clip My Horse zijn alleen te bekijken op computers en telefoons waarvan de locatiebepaling aan staat. Nederlands sprekende klanten kunnen voor vragen telefonisch terecht bij de klantenservice in Den Haag.

  Diensten meer in prijs gestegen dan goederen

  De producten van Clip My Horse

  De site van Clip My Horse werkt op dezelfde manier als die van een van de bekendste streamingdiensten ter wereld. Je kunt kiezen uit verschillende categorieën en er zijn zelfs live-evenementen en programma's zoals dressuurwedstrijden en veilingen over de gehele wereld te volgen. Verder zijn er Masterclasses over onder meer de controle over je paard en springtechnieken te bekijken. Daarnaast is er aandacht voor landelijke en internationale kampioenschappen en zijn er documentaires te zien over bekende figuren uit de paardenwereld. Interviews met ruiters zoals Niels Bruynseels en Jos Verlooy maken deel uit van de documentaire reeks. Ook wordt er aandacht besteed aan de aanstaande events zodat je niets van jouw favoriete sport hoeft te missen.

  Reviews over Clip My Horse

  Voor mensen die net als jij van paardensport houden is het belangrijk om te weten wat ze bij Clip My Horse mogen verwachten. Daarom doen wij een beroep op alle klanten van deze streamingservice. Ben jij klant van deze aanbieder? Laat ons en vooral andere paardenliefhebbers weten wat hen te wachten staat door een review over Clip My Horse op onze website te plaatsen. Je kunt op die manier aan andere consumenten jouw verhaal en ervaring kwijt én je laat hen weten wat jij de voor- en nadelen van deze website vindt. Op die manier maak je het voor hen een stuk makkelijker om het besluit te nemen of deze site ook voor hen is weggelegd. We hoeven je inmiddels niet meer uit te leggen dat het delen en lezen van reviews een belangrijk middel voor consumenten geworden is om elkaar op de hoogte te houden van de kwaliteit van websites en de diensten die zij aanbieden.

  Clip My Horse
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Clip My Horse

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Clip My Horse een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Clip My Horse. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Clip My Horse actief?

  Clip My Horse is vooral actief in de categorie Diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Overige diensten

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Clip My Horse gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.