ErvaringenSite

  Ervaringen Contenta Converter

  Blijft je opslag vollopen met duizenden foto's van onvergetelijke momenten of moet je van het werk duizend foto's per dag maken? Soms moet je ze converteren naar een bepaald formaat voordat je ze kunt uploaden of verplaatsen naar een kleiner opslagmedium zoals USB of SD-kaart. Eén voor één omzetten kost veel tijd, daarom ben je op zoek naar software waarmee je grote hoeveelheden foto's in één keer kunt omzetten zodat je tijd bespaart. En nog beter is het als je de ruwe beelden kunt verwerken en speciale effecten kunt toepassen. Om de beste tool hiervoor te vinden, is het aan te raden om de reviews van alle diensten te bekijken voor je een kiest.

  Over Contenta Converter

  Contenta Software werd opgericht in 2008, in Umeå, Zweden. Het bedrijf is actief wereldwijd met het hoofdkantoor. Ze leveren gebruiksvriendelijke productiviteitssoftware om problemen op te lossen. Het bedrijf onderzoekt en creëert voortdurend nieuwe technologieën en toepassingen met als doel de gebruikers te voorzien van de beste multimedia-oplossingen in de industrie. Contenta's missie is om je te helpen om jouw multimedia te organiseren. Het bedrijf is geboren als professionele foto-conversiesoftware voor amateurs en professionals. Het helpt fotografen, ontwerpstudio's, architecten en organisaties bij het converteren en verwerken van foto's in batch. Je kunt gewone formaten, onbewerkte formaten, vectorformaten en stereo-formaten maken.

  Onthaalfilm voor anderstalige nieuwkomers en niet-Belgen – medische diensten

  Contenta Converter Premium Diensten

  De service van Contenta is er voor je om alle media te converteren naar elk soort bestand dat je wilt. Je kunt toegang krijgen door je te abonneren per kwartaal, per jaar of levenslang. Betalen doe je met behulp van kaart, PayPal, Amazon Pay, of overschrijving. De software wordt geleverd voor zowel Windows- als Mac-apparaten. Je ontvangt een downloadlink en registratiecode per e-mail. Download en installeer de converter, start het op, selecteer in het menu om te registreren, plak je e-mailadres en persoonlijke registratiesleutel, klik op de knop 'Registreer' en je bent klaar. Nu kun je beginnen met het gebruik van Contenta Converter Premium. Bij elke versie kun je het onbeperkt gebruiken en krijg je een gecodeerde beveiligde bestelprocedure, herstelbare licentie, software-updates en technische ondersteuning die voor je paraat staat.

  Complimenten, Klachten en Tips over Contenta Converter

  Ze hebben een proefversie voor je om te proberen. Hiermee worden je foto's wel voorzien van een watermerk. Om dit te verwijderen moet je abonneren. Contenta Converter biedt een 30 dagen geld terug garantie na aankoop, hier zijn echter wel voorwaarden aan verbonden. Om het programma te gebruiken en te installeren moet je aan de minimumspecificaties voldoen zoals Windows 10, 8, 7 of XP (32 of 64 bit), geoptimaliseerd voor multi-core processors, 512 MB RAM, 60 MB vrije schijfruimte. Je kunt de veelgestelde vragen pagina bezoeken om te weten te komen hoe je het programma installeert en meer tips. Of je kunt ook zelf vragen sturen. Je kunt contact opnemen met Contenta via e-mail of hun sociale media. Voor feedback en beoordelingen van klanten kun je onafhankelijke review website bekijken. Daar vind je de pure gedachten van klanten en hun ervaring. Als je het al gebruikt hebt, deel dan ook wat je ervan vindt.

  Contenta Converter
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Contenta Converter

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Contenta Converter een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Contenta Converter. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Contenta Converter actief?

  Contenta Converter is vooral actief in de categorie Diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Software-oplossingen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Contenta Converter gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.