Cubot

Alle reviews

Cubot

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

MacPaw merklogo voor beoordelingen van Software-oplossingen
MacPaw
0 reviews

Het is best lastig als uw pc, mobiel of iPad een aantal gevaren oploopt en niet meer de performance levert die u graag zou wensen. Een virusscanner...

NordVPN merklogo voor beoordelingen van Software-oplossingen
NordVPN
0 reviews

NordVPN is een virtueel privénetwerk serviceprovider gebaseerd in Panama. Simpel gezegd biedt NordVPN je de mogelijkheid op een beschermde m...

Norton merklogo voor beoordelingen van Software-oplossingen
Norton
0 reviews

Je bent aangekomen bij de reviewpagina van NortonLifeLock. Als jij de producten van dit bedrijf wel eens hebt aangeschaft willen we je vragen om jo...

Silvasoft merklogo voor beoordelingen van Boekhouding en Administratie
Silvasoft
0 reviews

Ben je als bedrijf of boekhouder op zoek naar nieuwe bedrijfssoftware, maar weet je niet voor welke optie je moet kiezen dan raden we je aan om de ...

Cubot

Een smartphone is geen luxe meer. Welke smartphone u aanschaft, heeft te maken met de voorkeur, die u heeft voor eentelefoon en de opties, die u belangrijk vindt als u denkt aan de aanschaf ervan. Voor de één is een simpele telefoon al voldoende, terwijl de ander het liefst allerhande nieuwe functies op de telefoon heeft, waardoor het toestel zo goed mogelijk kan worden benut. Het heeft allemaal met uw voorkeur te maken. Bent u op zoek naar een lichtgewicht telefoon? Bent u ook handig in de omgang met de smartphone? De telefoon van uw keuze kunt u tegenkomen als u de site van ErvaringenSite bezoekt. Hier leest u de reviews en ervaringen van klanten, die reeds een aanschaf hebben gedaan bij een dergelijk bedrijf. 

Over Cubot
Cubot is het online bedrijf dat naast het produceren van smartphones en smarthorloges op hun webpagina’s ook informatie geeft over het juiste gebruik van uw telefoon. Cubot is een merknaam van Android smartphone die door het bedrijf Shenzhen Huafurui Technology Co., Ltd in China werd ontworpen. Het bedrijf dat gevestigd is in Shenzhen, werd opgericht in 2012. 

Producten en diensten van Cubot
De producten van Cubotbetreffen onder meer de diverse merken van de Cubot smartphones. Zo zijn er de Cubot Note 20 Pro, de Cubot C30 en nog andere merken, die u kunt bekijken op de webpagina’s. Ook de horloges zijn verkrijgbaar in de merken als Cubot W03-smartwatch of de Cubot C3 etc. Er is bovendien informatie op de website van Cubot over de mogelijkheden, die er zijn met uw telefoon, het app-gebruik, het aansluiten op het Google netwerk etc. Ook over de mogelijkheden van langere houdbaarheid van de batterij van uw telefoon kunt u lezen op hun website. 

Verzending, betaling en klachten
De verzending bijCubot geschiedt onder verschillende voorwaarden. Deze kunt u lezen op hun webpagina over de leveringsvoorwaarden. Ook over de aankoop van een product. U dient zich vooraf te registeren op de website van Cubot als u zaken wilt doen met het bedrijf. Na het invullen van een formulier, wordt via e-mail weer contact met u opgenomen. De betalingsmethoden, die worden geaccepteerd, zijn visa, PayPal, Gpay, Mastercard en American Express. Er is een standaard beleid dat Cubot hanteert als het gaat om het terugsturen van producten. U kunt daarvoor terecht bij de klantenservice via: support@cubot.net. Ook als u klachten heeft over het aangekochte product.

Complimenten en tips voor Cubot
Bent u tevreden over het bedrijf? Hebt u de telefoon van uw keuze bij Cubot gevonden? Breng ons op de hoogte van uw ervaring met Cubot. We horen dat graag van u. Met een review krijgen nieuwe, toekomstige klanten meer zicht op het product dat ze in huis wensen te halen. Uw ervaring neerpennen is dus de moeite waard. Maak daarvoor gebruik van de reviews optie op ErvaringenSite en maak anderen zo wegwijs. 

Spreekt de informatie u aan en wilt u meer weten over Cubot? Lees de reviews op ErvaringSite waar klanten hun eigen ervaring met ons delen.