ErvaringenSite

  Ervaringen CyberVista

  Wereldwijd hebben individuen, maar meer nog bedrijven te kampen met cyberbedreigingen. Soms kan je nog zo voorzichtig omgaan met de data van het bedrijf en toch nog overvallen worden door hackers of cybercriminelen. Meestal gaat hun interesse uit naar klantdata of financiële data of een cyberaanval met als doel inzicht te krijgen in de bedrijfsvoering. Cyberbedreigingen zorgen voor veel onrust in bedrijven. Het kan gevoelens van angst, onveiligheid, maar ook onzekerheid opwekken.

  Omdat er steeds meer gevallen zijn van cyberbedreigingen helpen vele bedrijven, waaronder CyberVista, organisaties maar ook individuen om hun data, gegevens en complete bedrijfsvoering zo veilig mogelijk te stellen. Dit ter voorkoming van deze aanvallen, waardoor de kans op imago schade of andere vormen van verlies wordt gereduceerd. Om erachter te komen hoe bedrijven CyberVista en soortgelijke dienstverlenende bedrijven ervaren, kun je een kijkje nemen op onze website.

  Over CyberVista
  CyverVista is in 2016 opgericht met als doel kennis, vaardigheden en capaciteiten betreft cyberbedreigingen te verbeteren binnen organisaties. Het bedrijf hanteert een drie-stappen methode om haar doelen te verwezenlijken. Er wordt eerst onderzocht wat de exacte bedrijfsdoelen zijn. Vervolgens worden er trainingen en beoordelingen gegeven en als laatste wordt er middels cijfers inzicht gegeven in de link tussen de cyber en bedrijfsdoelen, welke gecombineerd worden met bijvoorbeeld prestatie en gebruikers data.

  Producten en diensten van CyberVista
  CyberVista biedt niet alleen dienstverlening voor bedrijven en individuen in het algemeen, maar focust zich ook op specifieke sectoren zoals de financiele sector, de gezondheidszorg, de IT en risicogroepen en de technische dienstverleners. Aan individuen worden diverse testen en trainingen aangeboden om hun kennis op het gebied van cyberbedreigingen te verruimen. De trainingen zijn gebaseerd op veel gebruikte software voor cyberbedreigingen, zoals Windows server, Excel en Google Cloud.

  De producten op het gebied van management van CyberVista zijn voornamelijk gericht op de Cloud, Databases, netwerken, project- en risicomanagement, veiligheid van de organisatie en webontwikkeling. CyberVista is een organisatie die zoveel mogelijk maatwerk aanbiedt. Daarom worden de producten ook aangeboden op basis van de rollen binnen een bedrijf.

  Omdat leidinggevenden vaak genoeg het doel en daarmee ook het slachtoffer zijn van cyber bedreigingen, worden er ook speciale trainingen verzorgd aan senior leidinggevenden binnen bedrijven. Hierbij worden de behoeften, gedragingen maar ook risico’s in kaart gebracht, waarna er kennis wordt bijgebracht op het gebied van persoonlijke veiligheid, de zwarte markt, risico’s tijdens het reizen en inzicht in de strategieën en technieken van de cyber criminelen. Bij vragen of opmerkingen kan CyberVista via de mail, telefonisch of via een formulier op de website benaderd worden.

  Complimenten, klachten en tips voor CyberVista
  Als je eerder trainingen of producten van CyberVista gebruikt hebt, zal je vast aan anderen kunnen vertellen hoe jij dit ervaren hebt. Heeft het geholpen om cyberbedreigingen te minimaliseren of voorkomen? Hoe functioneren de werknemers nu? Hebben de trainingen daadwerkelijk meer bewustzijn gebracht op de werkvloer voor wat betreft cybercrime? Laat anderen dit weten via ons platform, zodat zij eventueel ook gebruik kunnen maken van deze diensten.

  EEN GEHEIME BRIEF! 🤷🏼‍♀️

  CyberVista
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over CyberVista

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is CyberVista een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over CyberVista. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is CyberVista actief?

  CyberVista is vooral actief in de categorie Diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Software-oplossingen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van CyberVista gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.