ErvaringenSite

  Ervaringen Cylance

  Cylance is een Amerikaans software bedrijf dat anti virusprogramma's en andere soorten computersoftware ontwikkelt die virussen en malware voorkomen in plaats van reactief te detecteren. Het bedrijf is op dit moment gevestigd in Irvine, Californië in de Verenigde Staten. Op deze pagina kunt u de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Cylance lezen of u kunt daarnaast ook zelf uw eigen aanbevelingen, klachten en tips over het Amerikaanse bedrijf achterlaten door middel van een review. Ook kunt u op deze pagina op andere soortgelijke bedrijven zoeken. Dit zodat u altijd en op elk moment van de dag weet waar u nou precies aan toe bent. Zo komt u dus nooit voor verrassingen te staan.

  Over Cylance

  Cylance is opgericht in het jaar 2012 door Stuart McClure en Ryan Permeh. De oprichting van Cylance kwam tot stand als gevolg van de toespraken van Stuart McClure over cyberbeveiliging. Daarin werd hem vaak gevraagd hoe hij zijn eigen computer beschermde. Hij merkte op dat hij geen vertrouwen had in enige beveiligingstechnologie, omdat deze allemaal reactief van aard waren (een voorbeeld hiervan is legacy anti virustechnologie), wat betekent dat deze pas na een aanval werd opgeschoond of een tweede keer werd voorkomen. Daarom begon Stuart McClure een technologie te ontwikkelen op basis van "proactieve bescherming", zo onderscheidt Cylance zich dus ook echt van andere soortgelijke bedrijven en anti virus technologieën.

  Hoger geprijsde diensten verkopen met de aanvraag funnel

  Producten en diensten van Cylance

  Maar hoe doet Cylance dit dan allemaal? Oprichter Stuart McClure heeft verklaard dat het anti virus product van Cylance geen typische beveiligingsfuncties gebruikt, zoals bijvoorbeeld unieke handtekeningen, heuristieken, gedragsanalyse, sandboxing, virtualisatie of blacklisting. In plaats daarvan gebruikt het product kunstmatige intelligentie om aanvallers te identificeren en te stoppen. De oprichter heeft ook uitgelegd dat de beveiligingsfuncties die Cylance gebruikt vergelijkbaar zijn met de manier waarop het menselijk brein bedreigingen identificeert, waarbij het computers "leert" om indicatoren van een aanval te identificeren.

  Het bedrijf biedt drie verschillende pakketten aan, die beginnen vanaf $24,50. De drie verschillende pakketten bieden allemaal hetzelfde beschermingsniveau maar laten u toe om extra of meer computers te beschermen. Er zijn pakketten voor één, vijf of tien computers. Zo kunt u bijvoorbeeld een abonnement delen met vrienden of familie en uw pakket upgraden. De pakketten worden allemaal betaald op jaar basis. Die $24,50 voor het abonnement voor alleen uw eigen computer is dan ook het bedrag dat u betaalt voor een jaar gebruik maken van de anti virus software van Cylance.

  Aanbevelingen, klachten en tips over Cylance

  Heeft u nou ook een mening en/of beoordeling over het bedrijf Cylance? ErvaringenSite is opgericht om over verschillende bedrijven een transparant beeld te krijgen. Het is daarom ook goed om uw oordeel en/of mening door middel van een review over Cylance op ErvaringenSite te delen. Ook kunt u op ErvaringenSite de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Cylance vinden en uw eigen aanbevelingen, klachten en tips achterlaten. Lees hier dan ook de ervaringen van andere mensen over Cylance of laat uw eigen ervaring door middel van een review over het Amerikaanse bedrijf Cylance nu achter.

  Cylance
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Cylance

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Cylance een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Cylance. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Cylance actief?

  Cylance is vooral actief in de categorie Diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Software-oplossingen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Cylance gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.