Cylance

Alle reviews

Cylance

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

MacPaw merklogo voor beoordelingen van Software-oplossingen
MacPaw
0 reviews

Het is best lastig als uw pc, mobiel of iPad een aantal gevaren oploopt en niet meer de performance levert die u graag zou wensen. Een virusscanner...

NordVPN merklogo voor beoordelingen van Software-oplossingen
NordVPN
0 reviews

NordVPN is een virtueel privénetwerk serviceprovider gebaseerd in Panama. Simpel gezegd biedt NordVPN je de mogelijkheid op een beschermde m...

Norton merklogo voor beoordelingen van Software-oplossingen
Norton
0 reviews

Je bent aangekomen bij de reviewpagina van NortonLifeLock. Als jij de producten van dit bedrijf wel eens hebt aangeschaft willen we je vragen om jo...

Silvasoft merklogo voor beoordelingen van Boekhouding en Administratie
Silvasoft
0 reviews

Ben je als bedrijf of boekhouder op zoek naar nieuwe bedrijfssoftware, maar weet je niet voor welke optie je moet kiezen dan raden we je aan om de ...

Cylance

Cylance is een Amerikaans software bedrijf dat anti virusprogramma's en andere soorten computersoftware ontwikkelt die virussen en malware voorkomen in plaats van reactief te detecteren. Het bedrijf is op dit moment gevestigd in Irvine, Californië in de Verenigde Staten. Op deze pagina kunt u de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Cylance lezen of u kunt daarnaast ook zelf uw eigen aanbevelingen, klachten en tips over het Amerikaanse bedrijf achterlaten door middel van een review. Ook kunt u op deze pagina op andere soortgelijke bedrijven zoeken. Dit zodat u altijd en op elk moment van de dag weet waar u nou precies aan toe bent. Zo komt u dus nooit voor verrassingen te staan. 

Over Cylance
Cylance is opgericht in het jaar 2012 door Stuart McClure en Ryan Permeh. De oprichting van Cylance kwam tot stand als gevolg van de toespraken  van Stuart McClure over cyberbeveiliging. Daarin werd hem vaak gevraagd hoe hij zijn eigen computer beschermde. Hij merkte op dat hij geen vertrouwen had in enige beveiligingstechnologie, omdat deze allemaal reactief van aard waren (een voorbeeld hiervan is legacy anti virustechnologie), wat betekent dat deze pas na een aanval werd opgeschoond of een tweede keer werd voorkomen. Daarom begon Stuart McClure een technologie te ontwikkelen op basis van "proactieve bescherming", zo onderscheidt Cylance zich dus ook echt van andere soortgelijke bedrijven en anti virus technologieën. 

Producten en diensten van Cylance
Maar hoe doet Cylance dit dan allemaal? Oprichter Stuart McClure heeft verklaard dat het anti virus product van Cylance geen typische beveiligingsfuncties gebruikt, zoals bijvoorbeeld unieke handtekeningen, heuristieken, gedragsanalyse, sandboxing, virtualisatie of blacklisting. In plaats daarvan gebruikt het product kunstmatige intelligentie om aanvallers te identificeren en te stoppen. De oprichter heeft ook uitgelegd dat de beveiligingsfuncties die Cylance gebruikt vergelijkbaar zijn met de manier waarop het menselijk brein bedreigingen identificeert, waarbij het computers "leert" om indicatoren van een aanval te identificeren. 

Het bedrijf biedt drie verschillende pakketten aan, die beginnen vanaf $24,50. De drie verschillende pakketten bieden allemaal hetzelfde beschermingsniveau maar laten u toe om extra of meer computers te beschermen. Er zijn pakketten voor één, vijf of tien computers. Zo kunt u bijvoorbeeld een abonnement delen met vrienden of familie en uw pakket upgraden. De pakketten worden allemaal betaald op jaar basis. Die $24,50 voor het abonnement voor alleen uw eigen computer is dan ook het bedrag dat u betaalt voor een jaar gebruik maken van de anti virus software van Cylance. 

Aanbevelingen, klachten en tips over Cylance
Heeft u nou ook een mening en/of beoordeling over het bedrijf Cylance? ErvaringenSite is opgericht om over verschillende bedrijven een transparant beeld te krijgen. Het is daarom ook goed om uw oordeel en/of mening door middel van een review over Cylance op ErvaringenSite te delen. Ook kunt u op ErvaringenSite de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Cylance vinden en uw eigen aanbevelingen, klachten en tips achterlaten. Lees hier dan ook de ervaringen van andere mensen over Cylance of laat uw eigen ervaring door middel van een review over het Amerikaanse bedrijf Cylance nu achter.