ErvaringenSite

  Ervaringen Drukland

  Soms is je eigen printer niet goed genoeg en heb je iets nodig van betere kwaliteit of gewoon iets dat sneller of goedkoper is. Gelukkig bestaan daarvoor heel wat drukkerijen die gespecialiseerd zijn in het maken van kwalitatief drukwerk. Een drukkerij maakt gebruik van een drukpers om een afdruk op papier te krijgen en dat is in de laatste eeuw sterk gemoderniseerd. Een moderne drukkerij die haar diensten zelfs volledig via het internet aanbiedt is Drukland. Wat mensen vinden van de service en de kwaliteit van de gedrukte stukken van Drukland lees je hier op ErvaringenSite. Als je al ervaring hebt met dit bedrijf kan je ook altijd zelf een review achter laten.

  Over Drukland

  Drukland is een online drukkerij die gevestigd is in Westerbroek, Nederland. Bij Drukland kan je terecht voor al je drukwerk aan een scherpe prijs. Je kan er onder andere flyers, brochures,folders, enveloppen, posters en visitekaartjes laten drukken. Drukland drukt jaarlijks zo'n 50 00 000 flyers. Bij Drukland kan je gemakkelijk online je bestanden aanleveren, kiezen hoe je het gedrukt wil hebben en dan krijg je het binnen de kortste keren in huis. Drukland kan voordelig drukwerk leveren omdat ze zo veel mogelijk verschillende opdrachten combineren op één drukvel en die dan snijden. Drukland staat garant voor gratis verzending, een snelle levering, lage prijs en de beste kwaliteit.


  Dit filmpje toont hoe je een poster ontwerpt en bestelt bij Drukland. 

  Diensten van Drukland

  Wil je iets professioneel laten drukken, wat het ook moge zijn? Dan kan Drukland je helpen! Drukland kan voor je onder andere flyers, brochures, folders, posters, rollup banners, presentatiewanden en nog veel meer drukken, en dat aan een lage prijs. Je vindt er dus alles voor huisstijl-, promotie-, horeca- en beurs drukwerk. Maar ook als particulier kan je zeker bij Drukland terecht. Enkele dingen die ze voor je kunnen doen zijn fotoposters, geboortekaartjes, geboorteborden, kleurplaten, kussenslopen, rouwkaarten, een foto op een spiegel en zelfs kledij. Als je dus een feestje extra wil aankleden of je bedrijf mooi wil presenteren op een beurs dan kan Drukland je daarbij helpen. Op de website van Drukland zie je steeds wanneer je heet product mag verwachten, je kan er ook steeds voor kiezen om een spoedbestelling te plaatsen zodat je het drukwerk nog sneller in huis hebt.

  Vragen of klachten over Drukland

  Wil je iemand bij Drukland bereiken omdat je een vraag hebt of ben je ergens niet tevreden over? Alle contactinformatie van Drukland kan je vinden op hun website. Drukland is te bereiken via de telefoon, e-mail en de post. Je kan ook altijd een online contactformulier invullen zodat een medewerker van Drukland zo snel mogelijk contact met je kan opnemen.

  Schrijf je eigen review!

  Wil je anderen laten weten hoe jouw ervaring is met Drukland? Dan kan je een review achterlaten op deze pagina, op die manier weten anderen wat ze mogen verwachten van dit bedrijf.

  Drukland
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Drukland

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Drukland een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Drukland. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Drukland actief?

  Drukland is vooral actief in de categorie Diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Overige diensten

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Drukland gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.