Escaut

Alle reviews

Escaut

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

SB Supply merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Electronica producten
SB Supply
0 reviews

Nu onze telefoons, tablets en laptops steeds duurder worden, willen we er natuurlijk wel zeker van zijn dat ze goed beschermd zijn. Je kunt een tel...

Internet-Sport&Casuals merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Sport & Outdoor producten
Internet-Sport&Casuals
0 reviews

Wil jij weer gaan sporten, maar weet je niet waar je moet beginnen? Dan is Internet-Sport&Casuals misschien wel de webshop voor jou. Je kunt in...

Fiverr merklogo voor beoordelingen van Werk en B2B
Fiverr
0 reviews

Heeft u een uniek talent en bent u op zoek naar een platform waar u uw diensten kunt verkopen? Of bent u op zoek naar een freelancer voor een proje...

Mobrog merklogo voor beoordelingen van Werk en B2B
Mobrog
0 reviews

Met de huidige Covid-19-pandemie wordt vanuit huis werken geadviseerd om verdere verspreiding van dit virus te voorkomen. U beschermt niet alleen u...

Escaut

Als je interesse hebt in architectuur en graag wilt weten welke agentschappen er tegenwoordig actief zijn, zou Escaut misschien wel iets voor jou kunnen zijn. Of ben je al vertrouwd met de diensten van dit bedrijf? Indien dat inderdaad het geval zou zijn, zouden we het erg fijn vinden als je even de tijd zou willen nemen om op deze pagina een korte, eerlijke Escaut review te schrijven. Op die manier voorzie je andere potentieel geïnteresseerden van nuttige informatie, zodat ze voor zichzelf kunnen beslissen of deze onderneming iets voor hen zou kunnen zijn. En omdat alle reviews hoe dan ook op deze website gepubliceerd worden, maakt het echt niet uit of jouw persoonlijke ervaring positief of negatief was.

Over Escaut
Escaut is gevestigd in Brussel in een voormalig industrieel gebouw, dat wordt gedeeld met kunstenaars uit de podium- en beeldende kunsten. Het zou een visie van architectuur als een samenwerkingsproces verdedigen, waar de plastische benadering en de definitie van het gebruik op gelijke voet worden onderhandeld. De aanpak werd opgebouwd rond twee hoofdthema's: culturele plaatsen en openbare ruimten. Escaut werd in 1989 opgericht door Olivier Bastin en is geleidelijk geëvolueerd tot zijn huidige vorm: een coöperatie van architecten, georganiseerd in een horizontale structuur en die een specifieke taal voorstelt, die het resultaat is van het werk van de verschillende auteurs die deel uitmaken van het bureau. Dit agentschap heeft enkele van de belangrijkste culturele gebouwen in België opgeleverd: het Nationaal Theater in Brussel, het Musée de la Photographie in Charleroi, de Victor Jara-ruimte in Soignies.

Producten en diensten van Escaut
Op de website van dit bedrijf heb je bovenaan de keuze uit een aantal categorieën: Projects, Hosting, Philosophy en Information. De projecten omvatten publieke projecten, theater, scenografie, residentiële projecten, stedelijke planning, studies en wedstrijden. Als je op een project klikt, krijg je foto's, een algemene omschrijving en specifieke details te zien, zoals bijvoorbeeld het programma, de locatie, de duur en het oppervlak. Bij Hosting kun je een overzicht van tentoonstellingen, evenementen, workshops en lezingen bekijken. Verder zijn er ook een aantal social media knoppen, zodat je deze pagina bijvoorbeeld ook per Twitter en Facebook kunt delen. Heb je een vraag of opmerking voor deze onderneming? Dan kun je hen bereiken via het op de website vermelde telefoonnummer.

Complimenten, klachten en tips voor Escaut
Als je al vertrouwd bent met de diensten van dit bedrijf, kun je op deze pagina jouw persoonlijke Escaut ervaringen met onze bezoekers delen in de vorm van een bondige, informatieve review. Wat vind je van de verschillende diensten die Escaut aanbiedt? Kun je deze onderneming vlot bereiken als je vragen, opmerkingen of klachten hebt? Of sta je misschien te trappelen om een aantal nuttige tips met onze bezoekers te delen? Laat het ons zeker weten, wij kijken alvast erg uit naar jouw persoonlijk verslag. En als je graag wil weten wat mensen zoal over andere bedrijven schrijven, kun je eens een kijkje nemen bij deze reviews. Wij wensen je in ieder geval veel leesplezier toe!